Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

Man 26 ciklo diena pasirode ruzovos (smelio spalvos tokios) isskyros,labai strenas skaudejo, net nerealiai, stovet sunku buvo doh.gif , maude pilva kaip per PMS, krutine buvo jautrim ypac speneliai.Bet vis tiek pagalvojau "nu va,prasides....nepavyko", bet menesines neprasidejo, tada 28 CD pasidariau NT ir pamatem dvi II 4u.gif .
Atsakyti
siandien ryte paisdariau NT vienas ryskus o kitas vos matomas bruksniukas g.gif esu pasimetusi ir nezinau ka galvoti?
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 05 13, 08:26)
siandien ryte paisdariau NT vienas ryskus o kitas vos matomas bruksniukas g.gif  esu pasimetusi ir nezinau ka galvoti?

manau galvoti gerai.... ar daug veluoja?
Atsakyti
siandien jau yra 4 diena
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 05 13, 07:26)
siandien ryte paisdariau NT vienas ryskus o kitas vos matomas bruksniukas g.gif  esu pasimetusi ir nezinau ka galvoti?

galvok, kad reikia pirkti dar NT ir daryti rytoj ryte. Geriausiai, kad būtų tokios pačios firmos ir tokio pačio jautrumo kaip šiandienis. Tada matysi, ar ryškesnė juostelė mirksiukas.gif
Atsakyti
uzsirasiau pas ginekologa 20 dienai, bus viskas aisku tuomet smile.gif dabar galvoju kad jau nestuke.gif netyciukas, nors jau seniai norejom wink.gif bet dar per daug nesidziaugiu, ginekologes zodis manau reiks viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 13, 11:06)
galvok, kad reikia pirkti dar NT ir daryti rytoj ryte. Geriausiai, kad būtų tokios pačios firmos ir tokio pačio jautrumo kaip šiandienis. Tada matysi, ar ryškesnė juostelė  mirksiukas.gif

taip, butent.... 5 dienos jau nemazas rodiklis, kad yra zirniukas thumbup.gif
Atsakyti
del tu 5 dienu kai mmm nera, man tjp buvo ana men, ir 6 dieno veluojant atejo rupuzes, nors ir testas rode neigiama smile.gif bet uztad siandien jau 9 dienai kai nera mmm, pasidariau testukas koky 1000-ajy lotuliukas.gif ir TEIGIAMAS bigsmile.gif ax.gif kilo man ytarimas kd maudzia kartais sonus, krutine kaip visad skauda, miego pradejau pietu meigot, apetitas padidejo ir nervai tuo paciu lotuliukas.gif db tokie su vyru laimingi ir tokie sutrike tuo paciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 05 14, 18:53)
del tu 5 dienu kai mmm nera, man tjp buvo ana men, ir 6 dieno veluojant atejo rupuzes, nors ir testas rode neigiama smile.gif  bet uztad siandien jau 9 dienai kai nera mmm, pasidariau testukas koky 1000-ajy  lotuliukas.gif  ir TEIGIAMAS bigsmile.gif  ax.gif  kilo man ytarimas kd maudzia kartais sonus, krutine kaip visad skauda, miego pradejau pietu meigot, apetitas padidejo ir nervai tuo paciu  lotuliukas.gif  db tokie su vyru laimingi ir tokie sutrike tuo paciu  blush2.gif

tai didziausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
jau ruoskites pas dakatrayte uzbegeti, kad paziuretu, patikrintu ir pan... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 14, 15:55)
tai didziausi sveikinimai  thumbup.gif  4u.gif
jau ruoskites pas dakatrayte uzbegeti, kad paziuretu, patikrintu ir pan... ax.gif

labai aciu 4u.gif aha, kita sav jau eisiu ax.gif laisvos bus pirmad. antrad. darbe tj leksiu keturiom lotuliukas.gif svarbiausia, kd kai men velavo 3 dienas, testas dar buvo neigiamas, tj vel laukiau veluojanciu paneliu mmm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

dažnai skaitinėdavau šitą skyrelį ir bandydavau ieškoti pas save nėštumo požymių, nes vaikelio laukiam beveik 2 m. smile.gif
pagaliau išaušo diena, kai ir aš pamačiau II rolleyes.gif pirmieji požymiai buvo tai, kad jau nuo 4 dpoIUI (po intra uterinės inseminacijos) pradėjo lengvai mausti panašiai kaip prieš mmm. nuo 5 dpoIUI pradėjau kiekvieną naktį eitį į wc (ko anksčiau niekada nebuvo), bet dienos metu į wc nėjau nė karto dažniau nei įprastai. 7 dpoIUI iškilo keli skaudūs spuogai. o nuo 9 dpoIUI pilvelis tapo nebe plokščias net rytais smile.gif na, ir 11 dpoIUI Easy Cup parodė vaiduokliuką smile.gif
tiesa, dar spenelių jautrumas, bet man jis prasidėjo dar prieš ovuliaciją (nuo vaistų), ir išliko iki šiol. tik va, jautrumo skirtumas nuo kitų kartų toks, kad dar areolės išdidėjo.
Atsakyti
o as nebezinau kas dabar man, menesienes velavo beveik 3 savaites, dariau tris testus, visi buvo tegiami, o siandien emiau kraujuoti, ir kraujuoju sviesiai, truputi maziau nei per iprastas menesines bet kraujuoju, paketa sunaudojau per diena, kazin kas cia nutiko ??? unsure.gif
Atsakyti