Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

na kazka reikes sugalvot,nes tiek laukti tai tikrai nesamone...cia seskines poliklinikoj taip...as noriu pas ta gine,pas kuria su pirmu nestumu vaiksciojau.man ji labai patiko.bijau paskambint i registratura ir kad uzrasytu pas kokia sene boba,kurios girdejau taip rekia ant pacienciu,kad net siurpu pasidare....tai labai bijau pas tokia pakliut...gal kas zinot seskines poliklinikoj dar kokia faina ginekologe?nes as pas Jurenaite ejau,bet va ji atostogaus,tai laukt ilgai reikia..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 06 13, 13:22)
na kazka reikes sugalvot,nes tiek laukti tai tikrai nesamone...cia seskines poliklinikoj taip...as noriu pas ta gine,pas kuria su pirmu nestumu vaiksciojau.man ji labai patiko.bijau paskambint i registratura ir kad uzrasytu pas kokia sene boba,kurios girdejau taip rekia ant pacienciu,kad net siurpu pasidare....tai labai bijau pas tokia pakliut...gal kas zinot seskines poliklinikoj dar kokia faina ginekologe?nes as pas Jurenaite ejau,bet va ji atostogaus,tai laukt ilgai reikia..... 4u.gif

nzn kaip su tom rekianciom senem, bet mano abi ginekologes jau tokio gan garbaus amziaus moteriskes ir nei karto nei viena nei kita ant manes nereke, o juolab jum ten tik nueiti, kad bent pirmus tyrimukus atlikt kol griz jusu daktare smile.gif galit pasitarti registraturoje arba paklausti savo BPG gal ji rekomenduos kokia gine is tu kurios dirba ir neatostogauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 06 09, 14:56)
dar vis laikau kumstukus mirksiukas.gif
sakau, gal jau NT galetu kazka rodyt, likus pora dienu iki mmm? g.gif jau tas smalsumas doh.gif

man rode likus 7 dienoms iki mm tongue.gif abiem nestumais.

QUOTE(egliute001 @ 2010 06 11, 08:36)
sveikos smile.gif norejau paklaust jusu nuomones. mm veluoja jau 2 sav, pilva maudzia beveik kasdien ir visada jauciuos lyg plaukiociau, apetitas padidejes, dazniau lakstau i tulika, tad nusprendziau pasidaryt nt smile.gif pirmi du parode vaiduokliukus  thumbup.gif  o treciasis rodo neigiama..  unsure.gif  antradieni eisiu pas gine, bet tas laukimas zudo..

tikiuosi, testai daryti ta pacia diena, nes jei paskutinysis darytas veliau nei pirmi du, tai unsure.gif
testai turi rysketi, nes nestumo hormonas dvigubeja kas 48 mazdaug valandas. tada buna viskas ok ir leliukas vystosi. as tai tavo atveju hc tyrima pasidaryciau du kartus, ir butu aisku, nes jei tik vaiduokliauja testai, tai su echoskopu nematys nieko gydytoja, ir tik veltui prigasdint gali.
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 06 13, 13:22)

Tik pas Ramanauskiene neik schmoll.gif
Tokia nerimta doh.gif
Lengvabudiskai i viska ziuri doh.gif
Atsakyti
na va uzsirasiau liepos 7 diena.vis greiciau...anksciausiai ka turejo.tik va nepakalausiau pas kuria is to dziaugsmo...na del vieno karto gal nenumirsiu...poto pas savaja eisiu.svarbiausia kad echo paziuretu ir pasakytu kad viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
pakliuvau pas Bareikiene kazkokia.paziurejau pagal kabineto nr,kas jame dirba.tai ta mano ginekologe ir sita kartu.nu tikiuosi viskas gerai bus...
Atsakyti
nu wa siand buwau pas naujaja ginekologe...likau suzaweta ja smile.gif tai wa ji apziurejo ir iskart pasake,kad mums jau apie 8-9 sawaites biggrin.gif nusiraminau tai belekaip,nes pries tai buwusioji mano gine nieko nemate ir prigazdino,kad is wis ne wietoj... Tai wa db jau laiminga kaip nezinau kas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(air-baby @ 2010 06 14, 21:50)
nu wa siand buwau pas naujaja ginekologe...likau suzaweta ja smile.gif tai wa ji apziurejo ir iskart pasake,kad mums jau apie 8-9 sawaites biggrin.gif nusiraminau tai belekaip,nes pries tai buwusioji mano gine nieko nemate ir prigazdino,kad is wis ne wietoj... Tai wa db jau laiminga kaip nezinau kas biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lengvu 9 menesiuku.
Atsakyti
QUOTE(duniaša @ 2010 06 15, 10:22)
Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif lengvu 9 menesiuku.

Ačiū!!!!! tikiuosi,kad jie bus lengvi ir prabeks kaip 9 valandos biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
o niekam nebuvo,kad pastojus mm butu kaip ir normalios? pagal savijauta (pilvo maudimas, apetitas, slapinimasis padidejes, nervingumas..) buvau 100% tikra,kad laukiuos,mm velavo (dazniausia per anksti buna), bet va ir yra..visas kortas sumaise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita @ 2010 06 17, 01:58)
o niekam nebuvo,kad pastojus mm butu kaip ir normalios? pagal savijauta (pilvo maudimas, apetitas, slapinimasis padidejes, nervingumas..) buvau 100% tikra,kad laukiuos,mm velavo (dazniausia per anksti buna), bet va ir yra..visas kortas sumaise doh.gif

man buvo smile.gif su pirmu vaikiuku sirgau dar 3kartus smile.gif drauge 6 men menesinem sirgo,taip kad tikrai visko gali buti smile.gif jei vaikiukas stiprus,issilaikys,tada viskas ok smile.gif nes buna,kad issivalo su menesinem,ko as tikrai nelinkiu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, pries kelias dienas pamaciau II thumbup.gif , kraujo tyrimas taip pat patvirtino nestuke.gif dabar tik 25 CD, ovuliacija buvo 12 CD. mano pirmieji pozymiai - tai silpnumas, labai jautri krutine, pilvo maudimas kaip pries mm, dilgciojimas sonuose. gine rekomendavo gerti e vitamina, magni, daug guleti; tie skausmai, jos nuomone, nera norma ir reikia pasisaugoti, nes tai gali buti gresiancio persileidimo pozymiai.
gal kam nors yra taip nutike? gal jausdavote pilvo maudima nestumo pradzioje? koks jis buvo ir kaip ilgai tesdavosi?
Atsakyti
QUOTE(linadd @ 2010 06 17, 13:33)
Sveikutes, pries kelias dienas pamaciau II  thumbup.gif , kraujo tyrimas taip pat patvirtino  nestuke.gif  dabar tik 25 CD, ovuliacija buvo 12 CD. mano pirmieji pozymiai - tai silpnumas, labai jautri krutine, pilvo maudimas kaip pries mm, dilgciojimas sonuose. gine rekomendavo gerti e vitamina, magni, daug guleti; tie skausmai, jos nuomone, nera norma ir reikia pasisaugoti, nes tai gali buti gresiancio persileidimo pozymiai.
gal kam nors yra taip nutike? gal jausdavote pilvo maudima nestumo pradzioje? koks jis buvo ir kaip ilgai tesdavosi?

Nestumo pradzioje ir pilva maudzia ir sonus duria... Ir man liepe magni ir vitamina E gerti, ir siaip patartina nestumo pradzioje daugiau guleti, ilsietis 4u.gif
Kazkaip keista paskutiniu metu visos gydytojos persileidimais gasdina g.gif
Atsakyti