na kazka reikes sugalvot,nes tiek laukti tai tikrai nesamone...cia seskines poliklinikoj taip...as noriu pas ta gine,pas kuria su pirmu nestumu vaiksciojau.man ji labai patiko.bijau paskambint i registratura ir kad uzrasytu pas kokia sene boba,kurios girdejau taip rekia ant pacienciu,kad net siurpu pasidare....tai labai bijau pas tokia pakliut...gal kas zinot seskines poliklinikoj dar kokia faina ginekologe?nes as pas Jurenaite ejau,bet va ji atostogaus,tai laukt ilgai reikia.....

QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 06 13, 13:22)
na kazka reikes sugalvot,nes tiek laukti tai tikrai nesamone...cia seskines poliklinikoj taip...as noriu pas ta gine,pas kuria su pirmu nestumu vaiksciojau.man ji labai patiko.bijau paskambint i registratura ir kad uzrasytu pas kokia sene boba,kurios girdejau taip rekia ant pacienciu,kad net siurpu pasidare....tai labai bijau pas tokia pakliut...gal kas zinot seskines poliklinikoj dar kokia faina ginekologe?nes as pas Jurenaite ejau,bet va ji atostogaus,tai laukt ilgai reikia..... 

nzn kaip su tom rekianciom senem, bet mano abi ginekologes jau tokio gan garbaus amziaus moteriskes ir nei karto nei viena nei kita ant manes nereke, o juolab jum ten tik nueiti, kad bent pirmus tyrimukus atlikt kol griz jusu daktare

QUOTE(xaxatulka @ 2010 06 09, 14:56)
dar vis laikau kumstukus
sakau, gal jau NT galetu kazka rodyt, likus pora dienu iki mmm?
jau tas smalsumas 

sakau, gal jau NT galetu kazka rodyt, likus pora dienu iki mmm?

man rode likus 7 dienoms iki mm

QUOTE(egliute001 @ 2010 06 11, 08:36)
sveikos
norejau paklaust jusu nuomones. mm veluoja jau 2 sav, pilva maudzia beveik kasdien ir visada jauciuos lyg plaukiociau, apetitas padidejes, dazniau lakstau i tulika, tad nusprendziau pasidaryt nt
pirmi du parode vaiduokliukus
o treciasis rodo neigiama..
antradieni eisiu pas gine, bet tas laukimas zudo..

tikiuosi, testai daryti ta pacia diena, nes jei paskutinysis darytas veliau nei pirmi du, tai

testai turi rysketi, nes nestumo hormonas dvigubeja kas 48 mazdaug valandas. tada buna viskas ok ir leliukas vystosi. as tai tavo atveju hc tyrima pasidaryciau du kartus, ir butu aisku, nes jei tik vaiduokliauja testai, tai su echoskopu nematys nieko gydytoja, ir tik veltui prigasdint gali.
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 06 13, 13:22)

Tik pas Ramanauskiene neik

Tokia nerimta

Lengvabudiskai i viska ziuri

na va uzsirasiau liepos 7 diena.vis greiciau...anksciausiai ka turejo.tik va nepakalausiau pas kuria is to dziaugsmo...na del vieno karto gal nenumirsiu...poto pas savaja eisiu.svarbiausia kad echo paziuretu ir pasakytu kad viskas gerai 
Papildyta:
pakliuvau pas Bareikiene kazkokia.paziurejau pagal kabineto nr,kas jame dirba.tai ta mano ginekologe ir sita kartu.nu tikiuosi viskas gerai bus...

Papildyta:
pakliuvau pas Bareikiene kazkokia.paziurejau pagal kabineto nr,kas jame dirba.tai ta mano ginekologe ir sita kartu.nu tikiuosi viskas gerai bus...
nu wa siand buwau pas naujaja ginekologe...likau suzaweta ja
tai wa ji apziurejo ir iskart pasake,kad mums jau apie 8-9 sawaites
nusiraminau tai belekaip,nes pries tai buwusioji mano gine nieko nemate ir prigazdino,kad is wis ne wietoj... Tai wa db jau laiminga kaip nezinau kas

QUOTE(air-baby @ 2010 06 14, 21:50)
nu wa siand buwau pas naujaja ginekologe...likau suzaweta ja
tai wa ji apziurejo ir iskart pasake,kad mums jau apie 8-9 sawaites
nusiraminau tai belekaip,nes pries tai buwusioji mano gine nieko nemate ir prigazdino,kad is wis ne wietoj... Tai wa db jau laiminga kaip nezinau kas

Sveikinu

QUOTE(duniaša @ 2010 06 15, 10:22)
Ačiū!!!!! tikiuosi,kad jie bus lengvi ir prabeks kaip 9 valandos

o niekam nebuvo,kad pastojus mm butu kaip ir normalios? pagal savijauta (pilvo maudimas, apetitas, slapinimasis padidejes, nervingumas..) buvau 100% tikra,kad laukiuos,mm velavo (dazniausia per anksti buna), bet va ir yra..visas kortas sumaise

QUOTE(Rasulita @ 2010 06 17, 01:58)
o niekam nebuvo,kad pastojus mm butu kaip ir normalios? pagal savijauta (pilvo maudimas, apetitas, slapinimasis padidejes, nervingumas..) buvau 100% tikra,kad laukiuos,mm velavo (dazniausia per anksti buna), bet va ir yra..visas kortas sumaise 

man buvo

Sveikutes, pries kelias dienas pamaciau II
, kraujo tyrimas taip pat patvirtino
dabar tik 25 CD, ovuliacija buvo 12 CD. mano pirmieji pozymiai - tai silpnumas, labai jautri krutine, pilvo maudimas kaip pries mm, dilgciojimas sonuose. gine rekomendavo gerti e vitamina, magni, daug guleti; tie skausmai, jos nuomone, nera norma ir reikia pasisaugoti, nes tai gali buti gresiancio persileidimo pozymiai.
gal kam nors yra taip nutike? gal jausdavote pilvo maudima nestumo pradzioje? koks jis buvo ir kaip ilgai tesdavosi?

gal kam nors yra taip nutike? gal jausdavote pilvo maudima nestumo pradzioje? koks jis buvo ir kaip ilgai tesdavosi?
QUOTE(linadd @ 2010 06 17, 13:33)
Sveikutes, pries kelias dienas pamaciau II
, kraujo tyrimas taip pat patvirtino
dabar tik 25 CD, ovuliacija buvo 12 CD. mano pirmieji pozymiai - tai silpnumas, labai jautri krutine, pilvo maudimas kaip pries mm, dilgciojimas sonuose. gine rekomendavo gerti e vitamina, magni, daug guleti; tie skausmai, jos nuomone, nera norma ir reikia pasisaugoti, nes tai gali buti gresiancio persileidimo pozymiai.

Nestumo pradzioje ir pilva maudzia ir sonus duria... Ir man liepe magni ir vitamina E gerti, ir siaip patartina nestumo pradzioje daugiau guleti, ilsietis

Kazkaip keista paskutiniu metu visos gydytojos persileidimais gasdina