Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(filomena| @ 2010 06 23, 10:33)
Sveikos,reikalinga jusu nuomone del nestumo,jei leliaus norejai,tik ne siuo metu,nes geri antidepresantus stiprius g.gif didele tikimybe,kad gydytojai sakytu darytis valyma,tik neaisku ar kazkada nesigailetum,juk gyvybe tai buvo unsure.gif Aisku,tai rizika del apsigimimu,bet jei viskas ok....is kur zinoti kada bus klaida padaryta..Sis atvejis ko gero pasitaikantis daug kam,tiesiog idomi jusu nuomone 4u.gif

As turbut nerizikuociau ir daryciausi aborta blush2.gif
Bet nesciai, manau verta isiklausyt i savo kuna, sirdi, leliuka. MAn buvo biski kitokia situacija. Nestumo pradzioj pasidarius Progesterono tyrima, jo beveik nebuvo, neziurint grieztu gydytoju nurodymu atsisakiau gert hormonus, buvau tikra, kad ir taip isnesiosiu savo vaikeli, o jei persileisiu, vadinasi taip reikia.
Nestumas buvo tiesiog pavydetinas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mamytes
Ir vis delto, kankina mane nerimas ar tik antras neuzkibo taip jau netycia gavosi kad 15 ciklo diena buvom toli nuo civilizacijos ir vaistines postinorui nupirkt nebuvo.... o kokia laukine aistra buvo... nu zodziu dabar turiu 21 ciklo diena ir krutine pradeda tempt konkreciai, sian antra diena kai vakare turiu 37.1C.... Gal kam buvo panasiai? As nesu pries antra bet noreciau dar nors pora meteliu paluket... siaip man pms krutine tempia likus 7 dienom iki mmm o ciklas kaip laikrodukas 28d. Man cia kazkaip antru nestumu kvepet pradeda... Bet gal as klystu na tai kokia Jusu nuomone, dalinkites drasiai, labai laukiu
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2010 06 23, 23:25)
Labukas mamytes 
Ir vis delto, kankina mane nerimas ar tik antras neuzkibo  taip jau netycia gavosi kad 15 ciklo diena buvom toli nuo civilizacijos ir vaistines postinorui nupirkt nebuvo.... o kokia laukine aistra buvo...  nu zodziu dabar turiu 21 ciklo diena ir krutine pradeda tempt konkreciai, sian antra diena kai vakare turiu 37.1C.... Gal kam buvo panasiai? As nesu pries antra bet noreciau dar nors pora meteliu paluket... siaip man pms krutine tempia likus 7 dienom iki mmm o ciklas kaip laikrodukas 28d. Man cia kazkaip antru nestumu kvepet pradeda... Bet gal as klystu  na tai kokia Jusu nuomone, dalinkites drasiai, labai laukiu

lotuliukas.gif man taip ir buvo! drinks_cheers.gif pirmas pozymis, ir labai ankstyvas - krutu tempimas ir didziulis speneliu jautrumas, bet per PMS tuo nebudavo rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2010 06 23, 23:25)
Labukas mamytes 
Ir vis delto, kankina mane nerimas ar tik antras neuzkibo  taip jau netycia gavosi kad 15 ciklo diena buvom toli nuo civilizacijos ir vaistines postinorui nupirkt nebuvo.... o kokia laukine aistra buvo...  nu zodziu dabar turiu 21 ciklo diena ir krutine pradeda tempt konkreciai, sian antra diena kai vakare turiu 37.1C.... Gal kam buvo panasiai? As nesu pries antra bet noreciau dar nors pora meteliu paluket... siaip man pms krutine tempia likus 7 dienom iki mmm o ciklas kaip laikrodukas 28d. Man cia kazkaip antru nestumu kvepet pradeda... Bet gal as klystu  na tai kokia Jusu nuomone, dalinkites drasiai, labai laukiu

as manau, kad ten uzkibo leliukas, o ypac jei ciklas toks reguliarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 06 24, 12:39)
as manau, kad ten uzkibo leliukas, o ypac jei ciklas toks reguliarus ax.gif

oi mergaites kaip man baisu unsure.gif
as tai antro dar nenoriu... man geriau 10kart pagimdyt nei 1 karta isnesiot.... labai sunkiai nesiojosi dukra tai apie antra nestuma net galvot nenoriu doh.gif nors vyras meldziasi visiems dievams kad uzkibtu lotuliukas.gif zvejys matai atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif kolkas padetis tokia kad nakti neissimiegojau del krutines, baisiai tempia doh.gif sian valgau torta napaleona ir tuo megaujausi blush2.gif siaip viskas ok tik va bijau vel buti nescia blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveiki... smile.gif pries savaite pasimylejau,dabar labai norisi miego,skauda pilvo apacia,ir yra tokiu keistu pataepliojimu,lyg ir kraujas lyg ir ir ne..ar galejau pastoti? nes nesisaugojom.. 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytės, su vyru jau metus laiko planuojam mažylį, bet kaip nėr taip nėr ir šį kartą susiruošiau pas gydytoją į ciklo pabaigą pasikonsultuoti, tyrimus kokus nors pasidaryti. Aptarėm nuo ko pradėsim ir va nesulaukiu mm, jau trečia diena vėluoja, pavalgius skrandis streikuoja, na ir jausmas kažkoks keistas... testas kolkas neigiamas, mieguistumas ima, po darbo grįžusi pasnausti einu... ko anksčiau nelabai būdavo.... gal šį kartą mums pavyko... ax.gif Bandysiu testuką po savaitėlės pakartoti, o kad tik iškentėčiau .... rolleyes.gif nes be katrybės tokiems dalykams esu, be to bijau antrą kart pamatyti tik vieną I

Sėkmės visom nešiojančiom mažiukus pilveliuose!
Atsakyti
QUOTE(black chocolate @ 2010 06 26, 14:06)
Labas mamytės, su vyru jau metus laiko planuojam mažylį, bet kaip nėr taip nėr ir šį kartą susiruošiau pas gydytoją į ciklo pabaigą pasikonsultuoti, tyrimus kokus nors pasidaryti. Aptarėm nuo ko pradėsim ir va nesulaukiu mm, jau trečia diena vėluoja, pavalgius skrandis streikuoja, na ir jausmas kažkoks keistas... testas kolkas neigiamas, mieguistumas ima, po darbo grįžusi pasnausti einu... ko anksčiau nelabai būdavo.... gal šį kartą mums pavyko...  ax.gif  Bandysiu testuką po savaitėlės pakartoti, o kad tik iškentėčiau ....  rolleyes.gif  nes be katrybės tokiems dalykams esu, be to bijau antrą kart pamatyti tik vieną I

Sėkmės visom nešiojančiom mažiukus pilveliuose!

Sekmes sulaukti II smile.gif testuka pabandyk pakartoti po keliu dienu
Atsakyti
verysad.gif sulaukiau mm, kaip gaila, na teks tyrimukus daryt.. žiūrėt kas blogai... sėkmės visoms, užsuksiu kai būsiu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black chocolate: 27 birželio 2010 - 17:22
QUOTE(black chocolate @ 2010 06 27, 18:22)
verysad.gif  sulaukiau mm, kaip gaila, na teks tyrimukus daryt.. žiūrėt kas blogai... sėkmės visoms, užsuksiu kai būsiu  nestuke.gif

nenusimink 4u.gif linkiu greiciau sulaukti II smile.gif
Atsakyti
sveikos,as vel rasau blush2.gif Vistik pas mane vaiduoklauja visi testai,tik bijau,kad labai siaubingai pilvo apacia skauda jau kokios 3 dienos,vakar vakare isvis baisu buvo unsure.gif pailseti nebegaliu,labai daug darbo,turiu uzsakyma didziuly,baliu ruosiu,darbas nusimato 3 geras dienas ,sunku bus.Baisoka dabar jau man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 02, 11:03)
sveikos,as vel rasau blush2.gif Vistik pas mane vaiduoklauja visi testai,tik bijau,kad labai siaubingai pilvo apacia skauda jau kokios 3 dienos,vakar vakare isvis baisu buvo unsure.gif pailseti nebegaliu,labai daug darbo,turiu uzsakyma didziuly,baliu ruosiu,darbas nusimato 3 geras dienas ,sunku bus.Baisoka dabar jau man verysad.gif

man tai pilvo apačią ne tai, kad skaudėjo, bet labai maudė , nors prieš mmm, niekad tokio siaubingo maudimo nebūdavo mirksiukas.gif , ir tas jausmas toks, lyg tuoj tuoj prasidės mmm, bet neprasidėjo thumbup.gif svarbiausia nepergyvenk, ir labai nesinervuok. o mano (asmeninė) nuomonė dėl aborto tokiu, kaip tavo atveju, tai nežinau, aš visgi negalėčiau atimti mažyliukui gyvybės, nors ir yra rizika, kad gali gimti su apsigimimais, bet vilčiausi, kad viskas bus gerai, juk tai tavo vaikutis... |čia tik mano asmeninė nuomonė| mirksiukas.gif
Atsakyti