Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

man nei su pirmuoju nei dabar nebuvo jokiu pozymiu apart menesiniu velavimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 06 17, 13:32)
man buvo smile.gif su pirmu vaikiuku sirgau dar 3kartus smile.gif drauge 6 men menesinem sirgo,taip kad tikrai visko gali buti smile.gif jei vaikiukas stiprus,issilaikys,tada viskas ok smile.gif nes buna,kad issivalo su menesinem,ko as tikrai nelinkiu... 4u.gif

aciu mazgiuke1 uz atsakyma.. tai del viso pikta reik bandyt testa pasidaryt.. g.gif SM raso,kad po 2 savaiciu nuo pastojimo jau rodyt turetu,bet man su pirmuoju tik po 4sav teigiama rode..
Atsakyti
Sveiki, na man maniau, kad nebus jokiu pykinimu... nes mamai nebuvo... kvaila buvo taip manyti, taciau dar tiksliu rezultatu nezinojau, na tik testas buvo teigiams ir menesines velavo smile.gif taciau jau sugebejo nuo vakar gerai papykinti, kad net valgyt nzn ka galiu, o ka ne, riebiu maistu tai nekiek nesinori biggrin.gif va ir miegas ima kaip reikalas biggrin.gif pavargstu supergreit. kai pasidariau kraujo tyrima, tiksliau suzinojau, kad jau 6-7 savaite laukiuosi biggrin.gif tai lengviau pasidare, nes db zinau, kad tiksliai sitie pozymiai yra tikru tikriausio nestumo wink.gif
man labiausiai nepatinka nuovargis
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 06 17, 19:02)
man nei su pirmuoju nei dabar nebuvo jokiu pozymiu apart menesiniu velavimas ax.gif

ir man tik mmmmm vėlavo ax.gif širdimi jaučiau wub.gif
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif
ar nestumo pozymiais, pasirodziusiais savaite, pusantros po smileysex.gif galima pasitiketi? lyg it lengvutis pykinimas rytais, savijauta lyg buciau pagiringa, lengvas pilvo maudimas.. siaip tikimybe nedidele ( viskas vyko paskutine mm diena, taikant NLA, ciklas -30-32 dienos) drauge sako, kad cia man viskas psichologiskai, nes labai bijau pastoti. testukui dar per anksti.
Atsakyti
QUOTE(Piračiukė @ 2010 06 21, 09:06)
sveikos, merginos smile.gif
ar nestumo pozymiais, pasirodziusiais savaite, pusantros po  smileysex.gif  galima pasitiketi? lyg it lengvutis pykinimas rytais, savijauta lyg buciau pagiringa, lengvas pilvo maudimas.. siaip tikimybe nedidele ( viskas vyko paskutine mm diena, taikant NLA, ciklas -30-32 dienos) drauge sako, kad cia man viskas psichologiskai, nes labai bijau pastoti. testukui dar per anksti.

aisku kad gali jau nuo pirmu dienu jausti-as su pirmuoju irgi iskart pajutau,kad laukiuos,ir kaip begemotas valgyt noredavau biggrin.gif o testa po 2sav dariaus ir rode..bet ir drauges variantas realus-psichologinis isitikinimas net pojucius gali sukelti.. tai lauk ir jei yra,dziaukis-vaikucio auginimas teikia tiek graziu emociju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita @ 2010 06 21, 18:41)
aisku kad gali jau nuo pirmu dienu jausti-as su pirmuoju irgi iskart pajutau,kad laukiuos,ir kaip begemotas valgyt noredavau biggrin.gif o testa po 2sav dariaus ir rode..bet ir drauges variantas realus-psichologinis isitikinimas net pojucius gali sukelti.. tai lauk ir jei yra,dziaukis-vaikucio auginimas teikia tiek graziu emociju wub.gif

pas ane atvirkstinis isitikinimas-as labai labai bijau kad nebuciau nescia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piračiukė @ 2010 06 22, 16:07)
pas ane atvirkstinis isitikinimas-as labai labai bijau kad nebuciau nescia  doh.gif

man vis dar keista girdet tokius zodzius is moters lupu biggrin.gif (as cia siaip) o jei rimtai, tai gali but, kad nestumo pozymiai isryskeja taip anksti,o gali but ir taip, kad viskas tik proto ismyslas.. g.gif
o jei dar rimciau, tai, kol nenori leliuko siulyciau mylintis saugotis, kad veliau nereiktu sau varyt streso, kad galejai pastoti kol dar nenori 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 06 22, 20:16)
man vis dar keista girdet tokius zodzius is moters lupu biggrin.gif (as cia siaip)  o jei rimtai, tai gali but, kad nestumo pozymiai isryskeja taip anksti,o gali but ir taip, kad viskas tik proto ismyslas.. g.gif
o jei dar rimciau, tai, kol nenori leliuko siulyciau mylintis saugotis, kad veliau nereiktu sau varyt streso, kad galejai pastoti kol dar nenori 4u.gif  blush2.gif

mes ir saugojames, taip, netycia tada gavosi blush2.gif
ar nesciosioms buna ovuliacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piračiukė @ 2010 06 23, 07:50)
mes ir saugojames, taip, netycia tada gavosi  blush2.gif
ar nesciosioms buna ovuliacija?  g.gif

As tiksliai nezinau, bet koks skirtumas biggrin.gif per ovuliacija moteris gali pastot, o nescia tikrai antra karta nepastoja lotuliukas.gif

Beje, as ir pastojau, kai to labai bijojau, net nenorejau. Patikekit koki stresa apturejau doh.gif lotuliukas.gif bet minciu atsikratyt vaiko nebuvo (aciu D), tik siaip stiprus isgastis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 06 23, 09:05)
As tiksliai nezinau, bet koks skirtumas  biggrin.gif  per ovuliacija moteris gali pastot, o nescia tikrai antra karta nepastoja  lotuliukas.gif

Beje, as ir pastojau, kai to labai bijojau, net nenorejau. Patikekit koki stresa apturejau  doh.gif  lotuliukas.gif  bet minciu atsikratyt vaiko nebuvo (aciu D), tik siaip stiprus isgastis  blush2.gif

na, mano atveju idomu tiesiog, nes apie 10-12 dienu po smileysex.gif sulaukiau ovuliacijos.. jei jau buciau pastojusi, teoriskai jos neturejo buti g.gif
Atsakyti
Sveikos,reikalinga jusu nuomone del nestumo,jei leliaus norejai,tik ne siuo metu,nes geri antidepresantus stiprius g.gif didele tikimybe,kad gydytojai sakytu darytis valyma,tik neaisku ar kazkada nesigailetum,juk gyvybe tai buvo unsure.gif Aisku,tai rizika del apsigimimu,bet jei viskas ok....is kur zinoti kada bus klaida padaryta..Sis atvejis ko gero pasitaikantis daug kam,tiesiog idomi jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filomena|: 23 birželio 2010 - 09:35