Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

as tai eisiu tik ateinanti treciadieni,buvau sutarusi siam treciadieniui,gavosi,kad isvykau,be to kai ilgai rode tik vaiduokli,nenorejau eiti kol tiksliai nezinau 4u.gif o su pirmu nestumu nuejau kai buvo 4-5 sav.O dabar pagal mmm man jau 8 sav. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filomena|: 11 liepos 2010 - 17:21
as pirma karta buvau 6 sav., net pati gine sake anksciau nesirodyti, nebent jausciau skausmus arba prasidetu kraujavimas. 6 sav jau pamate plakancia sirdele, turiu net savo zirniuko nuotrauka bigsmile.gif kitas pasimatymas ateinanti treciadieni (kaip ir filomenai rolleyes.gif ). bus jau 8 sav., gine sake, kad pati pamatysiu pasikeitimus - kaip zirniukas paaugo ax.gif labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 11, 17:20)
dekui merginos ax.gif
matyt man to dabar ir reikia - moterisko palaikymo mirksiukas.gif  nors is MB irgi sulaukiu daug palaikymo, jis pas mane stengiasi toks ramus islikti, uz tai esu jam be galo dekinga ax.gif  tiesiog tyliai dar skaiciuojam dieneles nuo veluojanciu mmm..o tada jau bus matyt blush2.gif laikom kumscius thumbup.gif
sakykit, o po kiek laiko mazdaug reiketu apsilankyti pas gydytoja? kiek paskaiciau, tai daugelio nuomone, kad per anksti geriau neeiti..be to, tikriausiai nieko ten ir nepasakytu dar.. blush2.gif  dieve, atrodo, tiek visko buvau prisiskaicius, atrode, kad tokia jau zinove, o cia uzteko pamatyti vaiduokli ir jau issiblaskiau doh.gif  blush2.gif bet toks malonus tas pasimetimas kol kas.. mirksiukas.gif ir siaip nerealus jausmas, kai jauti, kad tikriausiai jau nebeviena.. wub.gif

zinoma, kad palaikom ir labai dziaugemes 4u.gif pati pirmomis dienelemis labai jaudinausi, nerimavau ir negalejau patiketi, kad esu nestuke.gif linkiu sekmes ir pranesk kai 100 % pasitvirtins, kad tu nestuke.gif jeigu gali, pasidaryk hcg kraujo tyrima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 11, 18:20)
dekui merginos ax.gif
matyt man to dabar ir reikia - moterisko palaikymo mirksiukas.gif  nors is MB irgi sulaukiu daug palaikymo, jis pas mane stengiasi toks ramus islikti, uz tai esu jam be galo dekinga ax.gif  tiesiog tyliai dar skaiciuojam dieneles nuo veluojanciu mmm..o tada jau bus matyt blush2.gif laikom kumscius thumbup.gif
sakykit, o po kiek laiko mazdaug reiketu apsilankyti pas gydytoja? kiek paskaiciau, tai daugelio nuomone, kad per anksti geriau neeiti..be to, tikriausiai nieko ten ir nepasakytu dar.. blush2.gif  dieve, atrodo, tiek visko buvau prisiskaicius, atrode, kad tokia jau zinove, o cia uzteko pamatyti vaiduokli ir jau issiblaskiau doh.gif  blush2.gif bet toks malonus tas pasimetimas kol kas.. mirksiukas.gif ir siaip nerealus jausmas, kai jauti, kad tikriausiai jau nebeviena.. wub.gif

nzn kiek cia tiesos, bet girdejau is gydytojo sakant, kad geriausia pas ji apsilankyti kai jau 4 sav nestuke.gif
Atsakyti
na, siandien registruosiuos, ir ziuresiu, kada priims ax.gif rytinis testas dabar kaip ritualas lotuliukas.gif visa nakti kaupiuos, stengiuos i tulika neeiti.. blush2.gif beje, del vaiksciojimo pas nykstukus.. niekad nesikeldavau, o tuo labiau neprabusdavau del noro i tualeta..taciau paskutinem dviem dienom tai bent po tris kartus nueinu, kol uzmiegu, ir dar nakti prispiria doh.gif na gal cia del to, kad ir siaip karsta, daug skysciu geriame mirksiukas.gif o testukas siandien ryskesnis, jau nebe vaiduokliukas, sviesus bruksniukas thumbup.gif net MB jau visos abejones dingo mirksiukas.gif wub.gif o krutine tai kiekviena diena sunkesne ir jautri labai.. doh.gif ...tai dziaugiames dar tyliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 12, 07:44)
na, siandien registruosiuos, ir ziuresiu, kada priims ax.gif  rytinis testas dabar kaip ritualas lotuliukas.gif  visa nakti kaupiuos, stengiuos i tulika neeiti..  blush2.gif  beje, del vaiksciojimo pas nykstukus.. niekad nesikeldavau, o tuo labiau neprabusdavau del noro i tualeta..taciau paskutinem dviem dienom tai bent po tris kartus nueinu, kol uzmiegu, ir dar nakti prispiria doh.gif  na gal cia del to, kad ir siaip karsta, daug skysciu geriame mirksiukas.gif  o testukas siandien ryskesnis, jau nebe vaiduokliukas, sviesus bruksniukas thumbup.gif  net MB jau visos abejones dingo  mirksiukas.gif  wub.gif  o krutine tai kiekviena diena sunkesne ir jautri labai.. doh.gif ...tai dziaugiames dar tyliai wub.gif

dar karta sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linadd @ 2010 07 12, 08:23)
dar karta sveikinu  4u.gif

dekui wub.gif sveikinu ir as visas sulaukusias siu stebukliuku thumbup.gif 4u.gif o kas dar laukia, linkiu sulaukti kuo greiciau! mirksiukas.gif

P.S. merginos kaip jum sekasi darbe issedeti? ziovauju ir ziovauju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(filomena| @ 2010 07 11, 18:20)
as tai eisiu tik ateinanti treciadieni,buvau sutarusi siam treciadieniui,gavosi,kad isvykau,be to kai ilgai rode tik vaiduokli,nenorejau eiti kol tiksliai nezinau 4u.gif o su pirmu nestumu nuejau kai buvo 4-5 sav.O dabar pagal mmm man jau 8 sav. g.gif

grazaus pasimatymo su zirniuku! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
na pagaliau ir aš galiu ce kazka parasyti po 6m laukimo ax.gif
tiek testu esu pasidarius per tuos metus doh.gif ir visokiausiom dienom...
na o si menesi nezn kas buvo bet kaip tik prieš mmm paemiau ir pasidariau ir ka pamatau antra bet nelabai rysku... nepatikejau nubegu dar pirkt testu vel grizus pasidarau vel tas pats vaiduokliukas, kita ryta vel pakartoju rezultatas tas pats biggrin.gif ti dabar nezn lyg ir dziaugiuos kyg dar netikiu tuom...nors kai seniau darydavaus kad ir kaip noredavau imatyt ta vaiduokliuka niekada jis nepasirodydavo doh.gif
tai dabar nezn kol nenueisiu pas gydytoja tol nepatikesiu 100 proc doh.gif o skubet nenoriu eiti tai nezn kaip reik islaukt dar bent pora savaiciu biggrin.gif
o požymiai tai net nezn gal tik tai kad krūtinė maudže..o ypac ryte atsikeliu toks jausmas kad po nakties visd padideja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2010 07 12, 09:28)
Sveikutės  4u.gif
na pagaliau ir aš galiu ce kazka parasyti po 6m laukimo  ax.gif
tiek testu esu pasidarius per tuos metus  doh.gif  ir visokiausiom dienom...
na o si menesi nezn kas buvo bet kaip tik prieš mmm paemiau ir pasidariau ir ka pamatau antra bet nelabai rysku... nepatikejau nubegu dar pirkt testu vel grizus pasidarau vel tas pats vaiduokliukas, kita ryta vel pakartoju rezultatas tas pats  biggrin.gif  ti dabar nezn lyg ir dziaugiuos kyg dar netikiu tuom...nors kai seniau darydavaus kad ir kaip noredavau imatyt ta vaiduokliuka niekada jis nepasirodydavo  doh.gif
tai dabar nezn kol nenueisiu pas gydytoja tol nepatikesiu 100 proc  doh.gif o skubet nenoriu eiti tai nezn kaip reik islaukt dar bent pora savaiciu  biggrin.gif
o požymiai tai net nezn gal tik tai kad krūtinė maudže..o ypac ryte atsikeliu toks jausmas kad po nakties visd padideja  doh.gif  lotuliukas.gif

sveikinu! 4u.gif mes irgi tyliai dziaugiames, bet jau 100% bus, kai patvirtins gydytoja mirksiukas.gif kantrybes laukiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 12, 09:29)
sveikinu! 4u.gif  mes irgi tyliai dziaugiames, bet jau 100% bus, kai patvirtins gydytoja mirksiukas.gif  kantrybes laukiant  ax.gif

tave ir sveikinu 4u.gif matau abi lauksim gydytoju patvirtinimo 100 %...
tad sukaupkim kantrybe ir laukim mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, zinau, kad cia gal ne ta tema... ar jus pas privacius ginekologus einat ar pas valstybinius? gal galit patarti gera gydytoja vilniuje? pas valstybinius baisoka eiti..paskutini karta nepamate vienos problemeles..o pas privacia iskart buvo pastebeta ir kartu nuraminta..ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vengana @ 2010 07 12, 10:31)
tave ir sveikinu  4u.gif  matau abi lauksim gydytoju patvirtinimo 100 %...
tad sukaupkim kantrybe ir laukim  mirksiukas.gif

oii, kantrybes mums visoms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos planuojančios ir besilaukiančios! 4u.gif

Užsukau į šią temelę tik trumpam, mat, šiandien ryte dingtelėjo keista mintis - gal jau gandrai ateina? Dar NT nesidarau, nes nemačiau reikalo (tik tris dienas vėluoja, o su mano nepaklusniais hormonais tai visai normalu), bet vat kaip tik 26 ciklo diena prasidėjo patepliojimai, bet tokie vos įžiūrimi, jog netgi susimąsčiau, ar čia man akyse gerai rodo. O ir mėnesinių pasirodymo jokių požymių nejaučiu. Tik vat krūtinės nė kiek nemaudžia, kas turbūt nėštukėms būdinga, ar ne?

Aišku, kol testas nedarytas, sunku ką spręsti. Kaip manot, ar galima tikėtis teisingų testo parodymų, jei pasidaryčiau jį dieną?

Tiesa, dabar nėštumas būtų veikiau didesnis rūpestis, nei džiaugsmas, nes pastaruoju metu sveikata šlubuoja, kaujo tyrimai prasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 07 12, 10:51)
Sveikos planuojančios ir besilaukiančios! 4u.gif

Užsukau į šią temelę tik trumpam, mat, šiandien ryte dingtelėjo keista mintis - gal jau gandrai ateina? Dar NT nesidarau, nes nemačiau reikalo (tik tris dienas vėluoja, o su mano nepaklusniais hormonais tai visai normalu), bet vat kaip tik 26 ciklo diena prasidėjo patepliojimai, bet tokie vos įžiūrimi, jog netgi susimąsčiau, ar čia man akyse gerai rodo. O ir mėnesinių pasirodymo jokių požymių nejaučiu. Tik vat krūtinės nė kiek nemaudžia, kas turbūt nėštukėms būdinga, ar ne?

Aišku, kol testas nedarytas, sunku ką spręsti. Kaip manot, ar galima tikėtis teisingų testo parodymų, jei pasidaryčiau jį dieną?

Tiesa, dabar nėštumas būtų veikiau didesnis rūpestis, nei džiaugsmas, nes pastaruoju metu sveikata šlubuoja, kaujo tyrimai prasti verysad.gif

laba mirksiukas.gif na gal testuka geriau ryte darytis ax.gif nors kai pasidariau per pietus neiskentus pamaciau irgi vaiduokliuka bigsmile.gif buvo 30 CD.. bet gal veluoja ir siaip del stresu ar kitokiu priezasciu..man budavo velavimai iki dvieju savaiciu..aisku, tada ir nt buvo tuscias.. mirksiukas.gif
Atsakyti