Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(*Puika* @ 2010 07 07, 21:44)
Sveikos,

man jau keletas dieneliu pamaudzia pilvo apacia. Kartais atrodo kaip per mm.. kartais paraizo.. testukas rode kol kas tik blanu vaiduokliuka, tai dar nesu isitikinus del  nestuke.gif
norejau paklausti ar del tu pamaudimu reikia labai susirupinti ar cia visai normalu?

vat man tie maudimai dar ir dabar nesitraukia,o pries keleta dienu tai tikri skausmai buvo,taip pat ilgai rode tik blanku vaiduokli,bet 100% esu nescia,nes jau rysku parose,o del tu skausmu nueisiu pas gydytoja tik treciadieni,tikiuosi kad nieko neatsitiks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif Esu cia naujoke ir tikiuosi priimsite mane i savo miela kompanija smile.gif Manau esu nescia jau 6diena ,kudikelis planuotas nors testuko dar nedariau nes skaiciausi kad jis tik po 10 dienu parodyt gali. Maudzia pilveli ir jis yra isitempes,ar cia normalu? Esu nescia(gal nescia) pirma karta ir nezinau kokie simptomai pirmosiomis dienomis turi buti. Gal galite kas patarti busiu labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif
Gal kuriai yra taip buve... ketvirta diena pamaudena pilvuka, taciau nuolat su pertraukelemis ir neskausmingai. ne taip, kaip pries mmm, kai atrodo, kad tuoj pilvas plys (mmm turejo ateiti siandien). vakar ryte dariausi Komfort NT. per 5 min isryskejo tik kontroline juostele. po keliu val paemusi ismesti to testo pastebejau, kad yra antra neryski juostele g.gif
Siryt vel dariausi NT. Rapipreg net ir praejus ilgam laiko tarpui parode tik I g.gif Kaip suprasti?! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chill- @ 2010 07 09, 19:18)
Sveikos paneles 4u.gif
Gal kuriai yra taip buve... ketvirta diena pamaudena pilvuka, taciau nuolat su pertraukelemis ir neskausmingai. ne taip, kaip pries mmm, kai atrodo, kad tuoj pilvas plys (mmm turejo ateiti siandien). vakar ryte dariausi Komfort NT. per 5 min isryskejo tik kontroline juostele. po keliu val paemusi ismesti to testo pastebejau, kad yra antra neryski juostele  g.gif
Siryt vel dariausi NT. Rapipreg net ir praejus ilgam laiko tarpui parode tik I  g.gif Kaip suprasti?! verysad.gif

pasidaryk testa po kokiu 4 dienu 4u.gif jei mmmm neateis,man keleta kartu testas rode tik po laiko antra bruksneli,bet jau itariau kad laukiuosi,kai dariausi po keliu dienu,buvo tuoj pat || NT.O maude pilvo apacia kai mmmm turejo ateiti,bet kitaip,taip ir iki dabar skauda,diegia,strenas apacioj maudzia ,skauda..tik nzn ar tai normalu,gydytoja nebeprieme schmoll.gif keista...
Atsakyti
QUOTE(filomena| @ 2010 07 10, 11:01)
pasidaryk testa po kokiu 4 dienu 4u.gif jei mmmm neateis,man keleta kartu testas rode tik po laiko antra bruksneli,bet jau itariau kad laukiuosi,kai dariausi po keliu dienu,buvo tuoj pat || NT.O maude pilvo apacia kai mmmm turejo ateiti,bet kitaip,taip ir iki dabar skauda,diegia,strenas apacioj maudzia ,skauda..tik nzn ar tai normalu,gydytoja nebeprieme schmoll.gif keista...

o man taip lengvai po visa pilva paskaudena ir daugiau nieko, isskyrus pakrikusius nervus ir BT 37 - 37.4 g.gif

o po kurio laiko (nuo to ,kai turejo prasideti mmm) NT parode II ?

gydytoja del tokiu skausmu turetu priimti blink.gif kai nestuke.gif pirmojo, kai tik suskaisdavo tai iskart priimdavo

Papildyta:
siandien nesusivaldziusi vel prisipirkau testuku biggrin.gif bandysiu dar bent pora dienu iskenteti ju "nesuvartojusi" biggrin.gif butu smagu pamatyti 2 bruksniukus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(chill- @ 2010 07 10, 12:44)

man ta diena kai prasidet turejo mm.o siaip yra testuku,kurie parodo nestuma likus 6 dienoms iki mm
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
vis retkarciais uzsukdavau cia pasidalinti savo a la pozymiais, taciau po ju visada ateidavo mmm. Bet va si karta esu siek tiek pasimetusi blink.gif doh.gif o istorija musu tokia: planuojam leliuka (bet taip jau rimtai planuojam blush2.gif ), tai zinoma NT gadinimas yra neatsiejama jo dalis. ciklas nereguliarus28-32, kartais ir 35 dienos, tad kartais sunku ir vaisingas dienas apskaiciuoti.. na bet kaip visada, kai jau mazdaug ateina laikas mmm, prasideda nt gadinimas.. taigi 28cd, darau ryte NT..po poros minuciu hmm, tik vienas I..nu dzinn, galvoju nera tai nera, ismetu... grizus po darbo gi vistiek smalsu doh.gif issitraukiu, o ten..du roziniai...vienas blyskesnis, bet...rozinis!!! bet vel..aii, galvoju, testu negalima vertinti po tiek laiko, grybauja.. 30 CD, t.y. vakar, vel pasidarau is ryto NT..vienas bruksniukas.. po kokiu 5min susidaro salia kazkoks rozinis debeselis...ir po kokiu 20min ten jau tikrai matomas vaiduoklis blink.gif nesamone galvoju, juk negali is debeselio bruksniukas atsirasti..ismetu biggrin.gif doh.gif bet per pietus nusiperku rapipreg juosteliu..iskart ir pasidarau.. ir iskart man akyse ryskeja blankus vaiduokliukas g.gif cia jau susimastau... blankus, bet matomas.. MB irgi pasimetes ziuri..mato ta ruksniuka, bet sako, kodel toks blankus? blink.gif siandien ryte vel pasidariau rapipreg juostele...ir vel vaiduokliukas blush2.gif tik labai neramina, kad jis tokio pat ryskumo, gal tiksliau blankumo kaip ir vakarykstis pietu NT... merginos, tikrai kazkaip pasimetus jauciuosi, bijau dziaugtis..gal dar per anksti, bet taip norisi tiketi, kad viskas bus gerai.. blush2.gif zinau, jei juosteles neryskeja kas keleta dienu, tai jau tikriausiai nelabai gerai..ar ne? bet gal as per anksti dar panikuoju?.. doh.gif bet pojuciai visi kaip mmm, bet ju nera..krutine didziule issiputusi ir skauda, kai paciupineji..daugiau nelabai ka ir jauciu.. ax.gif
Atsakyti
uoj kaip visos skuba greiciau rezultatus pamatyti 4u.gif taip pat ir man buvo..bet gyvenu jau ramiau,nes jau 10 savaiciu esu nescia smile.gif testu irgi milijona prisidariau...dariausi ir pries menesines,ir ta diena kai jos ateit turejo,ir po keliu dienu,poto vel po keliu,kartais net po 2 i diena isgadindavau smile.gif as smalsumas...is pradziu irgi nieko nerode,o poto pradejo po trupuciuka rysketi..bet taip pat matydavau blankia juostele antra,kuri tik veliau isryskedavo.ir po keliu dienu ji budavo tokia pati nepasakyciau kad labai keitesi jos ryskejimas..taigi xaxatulka gal ir anksti dar sveikint,bet manau tyliai jau gali dziaugtis... 4u.gif as tai labiausiai laukiau kol vis daugiau dieneliu praeis nuo turejusiu bus menesiniu ir kad tik nesusirgciau smile.gif tai ir tu lauk,buk rami,nesijaudink,nepergyvenk ir viskas bus gerai 4u.gif manau ta antra juostele ne be reikalo pasirodo.jei jau rodo kazka,tai kazkas jau ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2010 07 11, 08:38)
Sveikos mergaites 4u.gif
vis retkarciais uzsukdavau cia pasidalinti savo a la pozymiais, taciau po ju visada ateidavo mmm. Bet va si karta esu siek tiek pasimetusi  blink.gif  doh.gif  o istorija musu tokia: planuojam leliuka (bet taip jau rimtai planuojam blush2.gif ), tai zinoma NT gadinimas yra neatsiejama jo dalis. ciklas nereguliarus28-32, kartais ir 35 dienos, tad kartais sunku ir vaisingas dienas apskaiciuoti.. na bet kaip visada, kai jau mazdaug ateina laikas mmm, prasideda nt gadinimas.. taigi 28cd, darau ryte NT..po poros minuciu hmm, tik vienas I..nu dzinn, galvoju nera tai nera, ismetu... grizus po darbo gi vistiek smalsu doh.gif  issitraukiu, o ten..du roziniai...vienas blyskesnis, bet...rozinis!!! bet vel..aii, galvoju, testu negalima vertinti po tiek laiko, grybauja.. 30 CD, t.y. vakar, vel pasidarau is ryto NT..vienas bruksniukas.. po kokiu 5min susidaro salia kazkoks rozinis debeselis...ir po kokiu 20min ten jau tikrai matomas vaiduoklis blink.gif  nesamone galvoju, juk negali is debeselio bruksniukas atsirasti..ismetu biggrin.gif  doh.gif  bet per pietus nusiperku rapipreg juosteliu..iskart ir pasidarau.. ir iskart man akyse ryskeja blankus vaiduokliukas g.gif  cia jau susimastau... blankus, bet matomas.. MB irgi pasimetes ziuri..mato ta ruksniuka, bet sako, kodel toks blankus? blink.gif  siandien ryte vel pasidariau rapipreg juostele...ir vel vaiduokliukas blush2.gif  tik labai neramina, kad jis tokio pat ryskumo, gal tiksliau blankumo kaip ir vakarykstis pietu NT... merginos, tikrai kazkaip pasimetus jauciuosi, bijau dziaugtis..gal dar per anksti, bet taip norisi tiketi, kad viskas bus gerai.. blush2.gif zinau, jei juosteles neryskeja kas keleta dienu, tai jau tikriausiai nelabai gerai..ar ne? bet gal as per anksti dar panikuoju?.. doh.gif  bet pojuciai visi kaip mmm, bet ju nera..krutine didziule issiputusi ir skauda, kai paciupineji..daugiau nelabai ka ir jauciu.. ax.gif

sveikute, manau, kad tyliai galima sveikinti nestuke.gif smile.gif man irgi panasiai buvo, pirmieji testukai isryskejo praejus 10-15 min, kai jau norejau juos ismesti, todel netikejau ir ta pati vakara nusipirkau easycup testuka. jis per kelias sekundes parode blankia juostele. kita ryta dariau testuka, jis rode vel blankia juostele. dariau vis kitu firmu testus ir jie rode blankias juosteles, tik jos isryskedavo skirtingu metu: vienos greiciau, kitos po keliu minuciu. testas ryskesnis tapo tik po kokiu 3 dieneliu smile.gif sekmes ir linkiu, kad testai vis rysketu !!!!!! taip pat siulau pasidaryti kraujo tyrima, nes jis tiksliau parodo. jeigu matai nerysias juosteles, kraujo tyrimas tikrai patvirtins nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2010 07 11, 13:18)
uoj kaip visos skuba greiciau rezultatus pamatyti 4u.gif taip pat ir man buvo..bet gyvenu jau ramiau,nes jau 10 savaiciu esu nescia  smile.gif testu irgi milijona prisidariau...dariausi ir pries menesines,ir ta diena kai jos ateit turejo,ir po keliu dienu,poto vel po keliu,kartais net po 2 i diena isgadindavau smile.gif as smalsumas...is pradziu irgi nieko nerode,o poto pradejo po trupuciuka rysketi..bet taip pat matydavau blankia juostele antra,kuri tik veliau isryskedavo.ir po keliu dienu ji budavo tokia pati nepasakyciau kad labai keitesi jos ryskejimas..taigi xaxatulka gal ir anksti dar sveikint,bet manau tyliai jau gali dziaugtis... 4u.gif as tai labiausiai laukiau kol vis daugiau dieneliu praeis nuo turejusiu bus menesiniu ir kad tik nesusirgciau smile.gif tai ir tu lauk,buk rami,nesijaudink,nepergyvenk ir viskas bus gerai 4u.gif manau ta antra juostele ne be reikalo pasirodo.jei jau rodo kazka,tai kazkas jau ir yra smile.gif

po keliu dienu tau nesulaukus mmm eme rysketi antras NT bruksnelis? 4u.gif

manau, kad tave jau galima sveikinti! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chill- @ 2010 07 10, 14:44)

labai keista,bet mano mmmm turejo ateiti birzelio ~13-18 dienomis,nes nereguliariai sergu arba kas 35 dienas,o NT ryzku parode tik liepos 4 diena doh.gif (iki siol savaite pries liepos 4 d. parode vaiduolki ir vaiduoklis buvo visa savaite),taigi beveik 3 savaites po menesiniu neatejimo... g.gif kai pas kitas parodo pirmas dienas kai mmm nesulaukia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filomena|: 11 liepos 2010 - 14:58
dekui merginos ax.gif
matyt man to dabar ir reikia - moterisko palaikymo mirksiukas.gif nors is MB irgi sulaukiu daug palaikymo, jis pas mane stengiasi toks ramus islikti, uz tai esu jam be galo dekinga ax.gif tiesiog tyliai dar skaiciuojam dieneles nuo veluojanciu mmm..o tada jau bus matyt blush2.gif laikom kumscius thumbup.gif
sakykit, o po kiek laiko mazdaug reiketu apsilankyti pas gydytoja? kiek paskaiciau, tai daugelio nuomone, kad per anksti geriau neeiti..be to, tikriausiai nieko ten ir nepasakytu dar.. blush2.gif dieve, atrodo, tiek visko buvau prisiskaicius, atrode, kad tokia jau zinove, o cia uzteko pamatyti vaiduokli ir jau issiblaskiau doh.gif blush2.gif bet toks malonus tas pasimetimas kol kas.. mirksiukas.gif ir siaip nerealus jausmas, kai jauti, kad tikriausiai jau nebeviena.. wub.gif
Atsakyti