Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 01 26, 20:32)
sveikos mergaites 4u.gif
gal galit man pasakyti, kada tie naktiniai vaiksciojimai i tuoleta prasideda? blush2.gif

sveika,na manau skirtigai,bet jau apie 6 savaite gali prasidet,bet dazniausiai nuo 2 menesio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nuotaikele25 @ 2010 01 27, 15:47)
merginos, as cia naujoke.kaip jum atrodo,jei mm veluoja 5 diena, ar echoskopu ta puslyte bus matoma? dariausi jau tris testus ir jie visiteigiami,tad lb laukiu ir nekantrauju... blink.gif
Papildyta:
ir dar lb norejau pasiteirauti ar normalu,kad skauda galva? g.gif

man mmm velavo savaite,o echo jau rode kruopyte smile.gif Jei tau jau kokios 5-6 savaites,tai labai normalu ir svaigimas ir silpnumas
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 01 27, 17:24)
sveika,na manau skirtigai,bet jau apie 6 savaite gali prasidet,bet dazniausiai nuo 2 menesio  smile.gif
Papildyta:

man mmm velavo savaite,o echo jau rode kruopyte  smile.gif Jei tau jau kokios 5-6 savaites,tai labai normalu ir svaigimas ir silpnumas

lb aciu uz atsakyma,nes lb bijau,kad dar nesimatys,pas ginekologe buvau uzsiregistravusi del kitu priezasciu,o va eisiu dar del kitu...dar noreciau paklaust,o kaip su tais sonu maudimais?nes man taip keistai suduria,tai viena,tai kita sona...lb pergyvenu,kad nebutu kas negerai... verysad.gif
Atsakyti
Na galiu ir as pasidalinti ispaudziais 4u.gif pirma pajautrejo krutine (niekada nebudavo jautri), bet skaudejo, tik tada kai paliesdavau. Po to pradejau daznai lakstyti i tuoleta...tada prasidejo negerumas ir LABAI didelis mieguistumas rolleyes.gif veliau priejau ir prie vemimo(tikrai ziauriai stipraus doh.gif )...
Kazkas klause del galvos svaigimo, tai ji ir dabar man apsisuka kartais, o prasidejo gal 10-11nestumo savaite mirksiukas.gif

Mano nestumo pozymiai kaip is knygu blink.gif visus jauciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nuotaikele25 @ 2010 01 27, 19:16)
lb aciu uz atsakyma,nes lb bijau,kad dar nesimatys,pas ginekologe buvau uzsiregistravusi del kitu priezasciu,o va eisiu dar del kitu...dar noreciau paklaust,o kaip su tais sonu maudimais?nes man taip keistai suduria,tai viena,tai kita sona...lb pergyvenu,kad nebutu kas negerai...  verysad.gif

Pilva pamaudzia ir man. O kai buvau pas gine del vemimo (6savaite nestumo) sake jei nepykintu, tai nebutu apsimokeje dar eiti... paziurejo is vidaus ir viskas ax.gif as neskubeciau vietoj taves smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 01 28, 15:29-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 01 28, 15:29)
Na galiu ir as pasidalinti ispaudziais  4u.gif  pirma pajautrejo krutine (niekada nebudavo jautri), bet skaudejo, tik tada kai paliesdavau. Po to pradejau daznai lakstyti i tuoleta...tada prasidejo negerumas ir LABAI didelis mieguistumas rolleyes.gif  veliau priejau ir prie vemimo(tikrai ziauriai stipraus doh.gif )...
Kazkas klause del galvos svaigimo, tai ji ir dabar man apsisuka kartais, o prasidejo gal 10-11nestumo savaite mirksiukas.gif

Mano nestumo pozymiai kaip is knygu blink.gif  visus jauciau  biggrin.gif
Papildyta:

Pilva pamaudzia ir man. O kai buvau pas gine del  vemimo (6savaite nestumo) sake jei nepykintu, tai nebutu apsimokeje dar eiti... paziurejo is vidaus ir viskas ax.gif  as neskubeciau vietoj taves smile.gif

na,as siandien buvau pas ginekologe,nes buvau uzsirasius dar pries nestuma...kol kas viskas gerai,zirniukui mano 3savaites,mate echoskopu smile.gif kitas apsilankymas po dvieju savaiciu su ivairiu tyrimu rezultatais smile.gif
Atsakyti
Man pasidarė jautri krūtinė ir labai padidėjo apetitas ax.gif kol kas jokių kitų požymių nejaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaikele25 @ 2010 01 27, 17:16)
lb aciu uz atsakyma,nes lb bijau,kad dar nesimatys,pas ginekologe buvau uzsiregistravusi del kitu priezasciu,o va eisiu dar del kitu...dar noreciau paklaust,o kaip su tais sonu maudimais?nes man taip keistai suduria,tai viena,tai kita sona...lb pergyvenu,kad nebutu kas negerai...  verysad.gif

pas mane irgi veluoja mm apie savaite, dariau testus bet neigiami, bet labai maudzia pilva, sonus ir nugara jau antra diena:oh temp pakilusi 37.5... krutine jautri, i wc nakti pradejau keltis ir nemiga kankina doh.gif nezinau ka galvoti ir ka daryti doh.gif o taip noriu nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 01 28, 22:04)
pas mane irgi veluoja mm apie savaite, dariau testus bet neigiami, bet labai maudzia pilva, sonus ir nugara jau antra diena:oh  temp pakilusi 37.5... krutine jautri, i wc nakti pradejau keltis ir nemiga kankina doh.gif nezinau ka galvoti ir ka daryti doh.gif  o taip noriu nestuke.gif  thumbup.gif

Hm, kaip ir tikrų tikriausi nėštumo požymiai, bet keista, kad testukai nerodo g.gif
Gal ciklas pas tave nereguliarus ir veliau šį mėn. kiaušinėlis subrendo...? Tuomet nėštumas dar nedidukas ir gali būti, kad nesimato. Bet kokiu atveju siūlyčiau po poros dienų testą pakartoti (man jautresnės pasirodė kasetės,ne juostelės) smile.gif
Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 28 sausio 2010 - 23:03
QUOTE(Soffyyy @ 2010 01 28, 23:01)
Hm, kaip ir tikrų tikriausi nėštumo požymiai, bet keista, kad testukai nerodo  g.gif
Gal ciklas pas tave nereguliarus ir veliau šį mėn. kiaušinėlis subrendo...? Tuomet nėštumas dar nedidukas ir gali būti, kad nesimato. Bet kokiu atveju siūlyčiau po poros dienų testą pakartoti (man jautresnės pasirodė kasetės,ne juostelės)  smile.gif
Linkiu sėkmės  4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 01 06, 16:01)
per pirma nestuma apsiribojau max pora kartu, gal ir dabar pavyks taip lotuliukas.gif

as db irgi pora kartu lakstau, tikiuos taip ir bus biggrin.gif nes jei kas pora valandu reiktu keltis begt i wc tai manau neverta butu ir miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 01 26, 22:32)
sveikos mergaites 4u.gif
gal galit man pasakyti, kada tie naktiniai vaiksciojimai i tuoleta prasideda? blush2.gif

planuojant antra vaikeli,kad laukiuosi supratau is to,kad tris naktis is eiles po kelis kartus begau i WC,tai buvo savaite iki mmm testuka pasidariau 3dienos iki mmm ir jis parode II thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 30, 22:29)
planuojant antra vaikeli,kad laukiuosi supratau is to,kad tris naktis is eiles po kelis kartus begau i WC,tai buvo savaite iki mmm testuka pasidariau 3dienos iki mmm ir jis parode II thumbup.gif

oho. greit tavo organizmas sureagavo i nauja gyvybe 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
man pirmieji pozymiai buvo dingusios menesines, kai tik kelias dienas uzsilaike zinojau kad esu nestuke.gif nors vyras dar iki tol sake kad esu nescia, nezinau kaip jis taip buvo isitikines g.gif nes viska palikom "likimui".
antras pozymis kad pradejau be proto noreti citrusiniu vaisiu, ypac citrinu, valgydavau kaip apelsinus nesiraukydama ax.gif del to mama ir pradejo itarineti.
po to seke lengvas pykinimas, keli vemimai. del krutines, nelabai ji buvo jautri, nebent kai paspausdavau tada pamausdavo smile.gif

dabar noriu vel leliaus, ir taip isejo kad per pacia ovuliacija nesisaugojom, tad laukiu kas bus toliau blush2.gif kolkas lakstau i wc daznai, bet ir geriu daug skysciu. doh.gif nezinau kaip bus bet taip noreciau but rolleyes.gif nestuke.gif
kazin, daznas jautrumas [verkimas] ieina i nesciuju pozymius? nes gana daznai graudinuosi ir tokia baisingai jautri viskam pasidariau, ir labai pikta unsure.gif
Atsakyti