Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

sveikutes 4u.gif
na va, snd irgi neiskenciau, pasidariau dar karteli tetsuka biggrin.gif

http://public.fotki....6dpo.html#media

ir jis ryskesnis bigsmile.gif
vakar,kai po 5min dar nieko nebuvo matyti, visiskas nulis, tai siandien po 5min, jau buvo galima kazka iziureti ax.gif

tikiuosi, tas juosteles blyskumas 16dpo, tai tik irodymas,kad pas mane leciau gaminasi hcg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 02 07, 13:19)
sveikutes 4u.gif

vakar,kai po 5min dar nieko nebuvo matyti, visiskas nulis, tai siandien po 5min, jau buvo galima kazka iziureti ax.gif

tikiuosi, tas juosteles blyskumas 16dpo, tai tik irodymas,kad pas mane leciau gaminasi hcg rolleyes.gif

Neabejoju, kad tave jau galima sveikinti. Brangioji, tau labai pasisekė wub.gif
Atsakyti
Dar pamiršau paminėti, kad man vieną dieną patepliojo rusvai. Ir šiandien skaudėjo labai vieną šoną. Na bet testas-puodelis rodo kad neigiamas, bet man dar iki mmm visa savaitė. Gal tiesiog PMS, bet šiaip užeina jau antra diena toks blogumas, nieko paimti į burną negaliu - išgėrus vandens su citrinos sultimis praeina. Nzn, ką jūs manot, merginos?
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 02 07, 17:39)
Neabejoju, kad tave jau galima sveikinti. Brangioji, tau labai pasisekė  wub.gif

sveikinimus priimsiu,kai jau tikrai neatsivilks raudonuju armija rolleyes.gif

o kaip paciai? nemeginai darytis daugiau testuku? ar vis dar neateina mm? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 02 07, 17:43)
Dar pamiršau paminėti, kad man vieną dieną patepliojo rusvai. Ir šiandien skaudėjo labai vieną šoną. Na bet testas-puodelis rodo kad neigiamas, bet man dar iki mmm visa savaitė. Gal tiesiog PMS, bet šiaip užeina jau antra diena toks blogumas, nieko paimti į burną negaliu - išgėrus vandens su citrinos sultimis praeina. Nzn, ką jūs manot, merginos?

o kelinta dpo siandien? gal tau implantacija ivyko,kai siek tiek patepliojo smile.gif palauk dar su testu darymais, va matai, as pati dariau 8dpo-neigiamas, 14dpo-neigiamas, 15dpo-pamaciau kazka tik po valandos laiko, 16dpo-jau po 5min pradejo rysketi antra juostele, iki mm neatsivilkimo liko tik siandiena, o matai kada as tik pamaciau teigiama testuka ir tai dar neaisku kuo viskas baigsis smile.gif
bet labai labai tikiu,kad viskas bus gerai wub.gif to linkiu visoms 4u.gif
Atsakyti
Kažkur 12 dpo. Tai gal dar ir anksti. Sakau, kad gal man tokia savijauta, nes apsidžiaugčiau jei taip būtų, nes kaip ir tikiuosi. Kaip norėtųsi kad iš tikrųjų būtų. Linkiu to ir kitoms.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 02 07, 17:58)
Kažkur 12 dpo. Tai gal dar ir anksti. Sakau, kad gal man tokia savijauta, nes apsidžiaugčiau jei taip būtų, nes kaip ir tikiuosi. Kaip norėtųsi kad iš tikrųjų būtų.  Linkiu to ir kitoms.

del patepliojimo,manau, kad galejo buti implantacija bigsmile.gif
bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Nu vat ir aš taip tikiuosi, nes kai buvo paskutinį kartą (bet buvo negimdinis), tai panašiu laiku prieš mm net kraujo lašas išlašėjo ir tepdavo nuolat iki pat mmm ir per mm keistai sirgau ir ilgai, pasirodė kad negimdinis. Tai ir dabar galvoju kad turėtų būti implantacija, tik jei tai bus, tikiuosi, kad viskas šį kartą bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 02 07, 10:19)
sveikutes 4u.gif

manau, jau tikrai galima sveikinti 4u.gif nes pas mane irgi panasaus sviesumo ta antra juostele ax.gif
pilva vis dar skauda..tas skausmas toks stiprus uzeina, kad nebegaliu kentet kartais..tik kita savaite turbut papulsiu pas gydytoja...o taip norisi viska kuo greiciau suzinoti, ar tas skausmas toks ir turi buti...
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2010 02 07, 18:36)
manau, jau tikrai galima sveikinti 4u.gif nes pas mane irgi panasaus sviesumo ta antra juostele ax.gif
pilva vis dar skauda..tas skausmas toks stiprus uzeina, kad nebegaliu kentet kartais..tik kita savaite turbut papulsiu pas gydytoja...o taip norisi viska kuo greiciau suzinoti, ar tas skausmas toks ir turi buti...

man jau nustojo skaudeti, na kartais kazkas pasijaucia dar, bet ne taip skausmingai,kaip buvo anskciau g.gif

o tau skauda pati pilva, ar kur gimda toje vietoje? nezinau ar rasei apie mm, tau jos dar tik turi ateit, ar jau neatejo? ax.gif

nenoriu taves labai gasdint, bet jei jau toks stiprus skausmas, kad net kentet negali, tai gal geriau apsilankyk kuo greiciau pas gyd unsure.gif bandyk eit privaciai, ten greiciua viskas iseina 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif oman kai dar nezinojau kad laukiuosi buvo tai kad pastoviai miego norejau negalejau suprast kodel. o po to pradejo veluoti mm na ir tada testuka padariau II parode. Siandien mums jau eina 7 savaite o pozymiu vis daugeja wub.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Prisijungsiu ir as. Mano pozymiai tokie, kad nebuvo visada pasireiskiancio PMS'o, o menesinem veluojant pora dienu pradejo jautreti ir sunketi krutine. Dar tas mieguistumas..
Jau savaite kaip veluoja menesines, o NT rodo dvi aiskiais juosteles.
Tik kazko bloga nuojauta turiu, nes juosteles nalabai nori rysketi.
Sian vakare testuka pasidarius antroji juostele nebuvo tokia ryski kaip su rytiniu slapimu, kad daryto testo.. verysad.gif
Atsakyti