Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(Mamukas30 @ 2010 02 11, 11:22)
Sveikos, na va planavom, planavom ir mes prisiplanavom  tongue.gif .
O pirmieji pozymiai tai buvo:
valgiau ir valgau labai daug, apetitas zveriskas;
mieguista pasidariau ir tingine  biggrin.gif;
speneliai laaaaabai jautrus;
ir temperatura kuno 37 nuolat laikosi.
Aisku ir testas nors ir vaiduoklis, bet II  4u.gif

Labai sveikinu 4u.gif
O kada pajutai mieguistuma? kada darei testuka,nesulaukus mmm ar dar pries?
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 02 11, 12:26)
Labai sveikinu 4u.gif
O kada pajutai mieguistuma? kada darei testuka,nesulaukus mmm ar dar pries?

Dekui 4u.gif .
Testuka dariau po dienos, kai turejo prasideti mmm. Mazdaug pries savaite prasidedant mmm pradejau jausti mieguistuma. Bet as galvojau, kad esu pervargusi, nes sausis man buvo labai itemptas, sesija buvo. Ir is tikruju ta men buvau pamirsus visus planavimus. g.gif . Todel labai greitai supratau, kad kazkas ne taip. bigsmile.gif .
Nes pries tai kokius tris menesius planavom, bet as taip pat jauciau tuos pozymius, matyt is didelio noro ax.gif . O kai pamirsau planavima, tai ir uzkibo nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas30: 11 vasario 2010 - 12:34
O man jau ant dienų prasidės mmm sad.gif taip tikėjausi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 02 11, 12:13)
O man jau ant dienų prasidės mmm sad.gif taip tikėjausi sad.gif

is kur zinai?
Atsakyti
Tepti pradėjo. Sergant man visad poreą dienų prieš mm tepa.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 02 11, 12:29)
Tepti pradėjo. Sergant man visad poreą dienų prieš mm tepa.

nu gal kita cikla pasiseks 4u.gif bet gal dar nepramus?
As tik pirma cikla planuoju,bet laikas atrodo,kad sustojo! tai vaisingu lauk,tai dabar prisigalvoju pozymius visokius (nors su miegu tikrai netvarkoj) doh.gif as per Valentinke gadinsiu NT.Laikau kumscius,nes nezinau kaip su mano 'kantrumu' reiks istvert iki kito O
Atsakyti
Nebedaug liko laukti - porą dienų.
Svarbiausia neužsiciklinti - kada mažiausiai tikiesi, tada ir būna smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na, as vis dar laikau kojas suspaudus biggrin.gif ax.gif jau ketvirta dienele veluoja, vakarykstis testukas iskart rysket pradejo, bet jis vienas is prastesniu, tokios firmos net nezinau g.gif , tai antra juostele nebuvo dar labai ryski smile.gif savaitgali dar viena pasidarysiu biggrin.gif

VIOL, kaip tu laikaisi? kaip tavo skausmeliai? ar jau kas paaiskejo, gal pas gyd buvai? 4u.gif

ARGUS, zinai, dar gali but toks variantas, kad tepliot teplioja, bet normalios mm taip ir neprasideda nestuke.gif mirksiukas.gif beje, nemeginai daugiau testuko pasidaryt? 4u.gif
Atsakyti
Dar nebandžiau - sakiau palauksiu sekmadienio. Vėliausiai šeštadienį turi prasidėti mmm
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 02 11, 16:55)
sveikutes 4u.gif
na, as vis dar laikau kojas suspaudus biggrin.gif  ax.gif  jau ketvirta dienele veluoja, vakarykstis testukas iskart rysket pradejo, bet jis vienas is prastesniu, tokios firmos net nezinau g.gif , tai antra juostele nebuvo dar labai ryski smile.gif  savaitgali dar viena pasidarysiu biggrin.gif

VIOL, kaip tu laikaisi? kaip tavo skausmeliai? ar jau kas paaiskejo, gal pas gyd buvai? 4u.gif

[

Sveikute, na skausmeliai jau praejo bigsmile.gif antrasis testas irgi parode panasu rezultata (pirma juostele ryski, kita sviesesne)...sestadieni eisiu jau pas ginekologa, tad viskas bus jau aisku ax.gif

o tave tai tikrai jau reiktu sveikinti thumbup.gif jei jau tiek veluoja, tai turetu buti geras zenklas biggrin.gif
Atsakyti
Jau apsilankiau pas gydytoja, nebera jokiu abejoniu, kad nestuke.gif .Dabar tik nepaleist blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as cia toki klasuimuka turiu, daktare nustate, kad mums jau 7 savaiteles, taciau su tais pozymiais...nei manes pykina, nei ka, tiesa, miegoti noriu, pries tai truputi pilvo apacia tampe, gal pora kartu susvaigo galva, bet tai viskas, jauciuosi, lyg nebuciau nestuke.gif vieninteliai pozymiai jautri krutine ir menesiniu nebuvimas beveik 60 dienu thumbup.gif ar kuri nors irgi taip lengvai viska isgyvena, o gal cia tik tyla pries audra? gal veliau, bus blogiau? 4u.gif
Atsakyti