Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(indrute_r @ 2010 02 07, 19:43)
Sveikos. Prisijungsiu ir as. Mano pozymiai tokie, kad nebuvo visada pasireiskiancio PMS'o, o menesinem veluojant pora dienu pradejo jautreti ir sunketi krutine. Dar tas mieguistumas..
Jau savaite kaip veluoja menesines, o NT rodo dvi aiskiais juosteles.
Tik kazko bloga nuojauta turiu, nes juosteles nalabai nori rysketi.
Sian vakare testuka pasidarius antroji juostele nebuvo tokia ryski kaip su rytiniu slapimu, kad daryto testo..  verysad.gif

tai gal labai daznai i wc ejai, daug gerei, prasiskiede slapimas, tas labai itakoja ryskuma smile.gif
todel ir sako, kad testa geriausia daryti ryte mirksiukas.gif ir nakti kuo maziau lakstyt i wc biggrin.gif
Atsakyti
Na skysciu isgeriau apie pora litru, tik girdejau gandus, kad po uzsiliakiusiu menesiniu nr turi buti ryskus bet kuriuo paros metu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute_r @ 2010 02 07, 19:54)
Na skysciu isgeriau apie pora litru, tik girdejau gandus, kad po uzsiliakiusiu menesiniu nr turi buti ryskus bet kuriuo paros metu... sad.gif

na, del sito nieko negaliu pasakyt, nes nz g.gif
o pas gyd apsilankyt nenori, jei dvi sav jau mm veluoja? smile.gif
Atsakyti
ech, kad tik savaite veluoja. pereita karta kai buvau pastojus, velavo tris savaites o paskui persileidau, tai nenoriu si karta skubet su gydytojais ax.gif
jei issilaikys zirniukas menesiuka, tai pasidarysiu hcg ir tada pas gydytoja doh.gif
Atsakyti
Būk rami ir galvok kad viskas bus gerai.
Atsakyti
o kas belieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute_r @ 2010 02 07, 23:21)
ech, kad tik savaite veluoja. pereita karta kai buvau pastojus, velavo tris savaites o paskui persileidau, tai nenoriu si karta skubet su gydytojais  ax.gif
jei issilaikys zirniukas menesiuka, tai pasidarysiu hcg ir tada pas gydytoja  doh.gif

o as iskarto kai suzinojau lekiau pas gyne, ji man israse gerti Duphastona ir folio rugsties. tad siulyciau ir tau apsilankyti, blogiau nebus. tyrimus priduosi gal kokiu vitaminu israsys jeigu pirmas buvo persileidimas tai i dabartini nestumo ziures truputi rimciau smile.gif
Atsakyti
Ir man pries kelias dienas testas parode juosteles II, visai ryski ir antroji, tai nerimo pilna, kad nepabegtu, o pilvo apacia maudzia maudzia... ypac dienos pabaigoje. Jokiu kitu ryskiu pozymiu nera, isskyrus galvos skausma visa savaitgali ir siek tiek pajautrejusia krutine. o, kad neateitu kariuomene raudonoji, kaip kad kazkas cool'nai issireiske !
Atsakyti
As, kad laukiuosi supratau, kai mano perliukui buvo gal tik kokiu pora savaiciu... bigsmile.gif
Pirma, tai labai to tikejausi.... blush2.gif Antra, "pradingo liemuo".... ax.gif Ta prasme, jis nepradingo, taciau aptempti dzinsai pradejo skausmingai spausti juosmeni..... bigsmile.gif
Pralaukiau dar 3 savaiteles ir tada testukas parode II bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O man nei is sio, nei is to darydavosi karsta ir saltas prakaitas. Ryte i darba vaziuoju ir staiga silpna pasidarydavo. Tai buvo pirmi pozymiai (gal iki 4 sav). Veliau pastebejau, kad ryte ant tuscio skrandzio valytis dantu negaliu, pykina. Ir taip lygiai iki 3 menesiu. O veliau lyg niekur nieko. Diena pries gimdyma i zoologijos soda dar nuvaziavau biggrin.gif
Atsakyti
man 10dienu po Ovuliacijos. Nesuprantu ar cia mmm ar nestumo pozymiai.Siaip viskas kaip pries mmm:pikta,valgau tai saldziai tai suriai,bet labai noriu miego...po pietu pradedu snausti net darbe,vakare nemiegodavau iki 23-24val.o dabar 21val uzmiegu jau trecia karta doh.gif ir labai maudzia pilvo apacia. Aisku labai noreciau kad cia bustu nestuke.gif bet ar ne peranksti jaustis mieguistai g.gif
Atsakyti
Sveikos, na va planavom, planavom ir mes prisiplanavom tongue.gif .
O pirmieji pozymiai tai buvo:
valgiau ir valgau labai daug, apetitas zveriskas;
mieguista pasidariau ir tingine biggrin.gif;
speneliai laaaaabai jautrus;
ir temperatura kuno 37 nuolat laikosi.
Aisku ir testas nors ir vaiduoklis, bet II 4u.gif
Dar viena toki dalyka pastebejau, kad garstycias tepu ant bet kokio maisto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas30: 11 vasario 2010 - 12:26