Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(bad_cat @ 2009 11 23, 18:56)
o greitkrati pakeiciat, tai nusiperkat nauja, ar sandely pakeicia vien del to, kad nusitryne skaiciukai? g.gif  blush2.gif

Pirmasis laikėsi gana neblogai buvo apsitrynes, beyt laikė 10 metų, pakeitė vien dėl to, kad apsitrynę. Sako kad tai brokiukas smile.gif Dabartinis lotuliukas.gif iš vis nesimato, kad būtų buvę skaičiai. Aišku pasikeisiu, bet savam sandėliuke turiu greitkratį, kuri galiu pakeisti, o kaip atvažiuosiu į sandėlį pakeisiu smile.gif

O aš šiandien kalėdinį pašoviau smile.gif

Panos o Ultra plusas tinkamas dujinėj orkaitėj? g.gif

Aš savo silikoninį padėkliuką tai sudeginau kepdama Napalioną sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 11 23, 20:40)
Pirmasis laikėsi gana neblogai buvo apsitrynes, beyt laikė 10 metų, pakeitė vien dėl to, kad apsitrynę. Sako kad tai brokiukas smile.gif Dabartinis  lotuliukas.gif  iš vis nesimato, kad būtų buvę skaičiai. Aišku pasikeisiu, bet savam sandėliuke turiu greitkratį, kuri galiu pakeisti, o kaip atvažiuosiu į sandėlį pakeisiu smile.gif

O aš šiandien kalėdinį pašoviau smile.gif

Panos o Ultra plusas tinkamas dujinėj orkaitėj?  g.gif

Aš savo silikoninį padėkliuką tai sudeginau kepdama Napalioną sad.gif

Greitkratis tas geltonas nusitryne ar dar melynas g.gif
As jau viena apvalgiau kaledini lotuliukas.gif
O kaip tu sugebejai sudeginti g.gif Per karsta ar kas g.gif Ir kaip jis sudege, iki skyles, net neisivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 23, 21:24)
Greitkratis tas geltonas nusitryne ar dar melynas g.gif
O kaip tu sugebejai sudeginti g.gif Per karsta ar kas g.gif Ir kaip jis sudege, iki skyles, net neisivaizduoju schmoll.gif

Dabar jau geltonas. Mėlynas buvo mažiau apsitrynęs ax.gif

Mano berniukėliai jau suka ratus, kaip vanagai, bando įrodinėti, kad galima jau valgyti ir nelaukus kalėdų lotuliukas.gif

Aš pati kalta dėl to sudeginimo blush2.gif Kaip kepiau "napaliuka" pasirinkau orkaitę ne didžiają o mažają (mano orkaitė iš dviejų daliu) tai va matyt ugnis tiesioginė buvo arti iš vienos pusės ir vis kepiau be perstojo 8 papločius, o kaip paskutinį ištraukiau, tai pakraštys jau buvo pilkas ir atšalus jau trupėjo verysad.gif
Tai aš tą pakraštėlį nusikarpiau ir naudoju tokį pailgą smile.gif Turiu ir antrą, bet saugau smile.gif O mažosios orkaitės su tuperiais labai bijau naudoti, va...

Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2009 11 23, 21:58)
Dabar jau geltonas. Mėlynas buvo mažiau apsitrynęs  ax.gif

Mano berniukėliai jau suka ratus, kaip vanagai, bando įrodinėti, kad galima jau valgyti ir nelaukus kalėdų  lotuliukas.gif

Aš pati kalta dėl to sudeginimo blush2.gif  Kaip kepiau "napaliuka" pasirinkau orkaitę ne didžiają o mažają (mano orkaitė iš dviejų daliu) tai va matyt ugnis tiesioginė buvo arti iš vienos pusės ir vis kepiau be perstojo 8 papločius, o kaip paskutinį ištraukiau, tai pakraštys jau buvo pilkas ir atšalus jau trupėjo  verysad.gif
Tai aš tą pakraštėlį nusikarpiau ir naudoju tokį pailgą smile.gif  Turiu ir antrą, bet saugau smile.gif O mažosios orkaitės su tuperiais labai bijau naudoti, va...

Tai gal temperatura per didele buvo g.gif
Man pirmaji dukryte supjauste pica issikepusi doh.gif Tai nusipirkau kita, bet tas irgi naudojamas buvo, nes tik mazos skylutes buvo sausainiams netrukde, tik kai tortus kepdavau prabegdavo skysta tesla g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Merginos, o ar galiu tiketis, kada nors veliau, kompaktiniu dezuciu rinkinio akcijos g.gif Nu dabar labai super kaina, bet... taupau kaledom blush2.gif
Kaip manote ar nepralosiu belaukdama? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 11 24, 10:44)
Laba diena  4u.gif Merginos, o ar galiu  tiketis, kada nors veliau, kompaktiniu dezuciu rinkinio akcijos g.gif Nu dabar labai super kaina, bet... taupau kaledom  blush2.gif

Labai gera kaina ir man jos labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 23, 22:24)

oi kaip pavydžiu blush2.gif , o man uždėtas karantinas saldumynams unsure.gif

Merginos, ar bandėt p.Eglės receptuką (nukopinau mirksiukas.gif )?

Kepenėlių paštetas mikrobangėje (pigu, skanu ir greita J)
2 šaukštai sviesto, 1didelis svogūnas, 1 morka. 250 gr vištienos kepenėlių, druskos, pipirų

Svogūną ir morką susmulkiname Quick Shefe . Į mikroplus ąsotį dedame 2 šaukštus sviesto, svogūną su morkomis ir troškiname 4 min. Kepenėles supjaustome gabalėliais ir dedame ant svogūnų . Troškiname mikrobangėje apie 7-8 min., ištraukus sugrūdame su grūstuve ir dar 2 min dedame į mikrobangę. Valgyti skanu tiek karštą, tiek šaltą

Turėtų būti skanu essen.gif
Atsakyti
Su senojo sūrio malūnėlio ašmenimis ( kurie yra komplekte, o ne atskirai) ar įmanoma sumalti riešutus ? Jei taip, kokio didumo gaunasi ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 11 24, 11:10)
Su senojo sūrio malūnėlio ašmenimis  ( kurie yra komplekte, o ne atskirai) ar įmanoma sumalti riešutus ? Jei taip, kokio didumo gaunasi ? 4u.gif

Labai labai smulkūs gaunasi, vos ne milteliukai 4u.gif Bent jau man taip gavaosi ax.gif
Atsakyti

Labas rytas merginos 4u.gif

na kaip, laikom frontus nuo kiaulių gripo 4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2009 11 24, 11:44)
Laba diena  4u.gif Merginos, o ar galiu  tiketis, kada nors veliau, kompaktiniu dezuciu rinkinio akcijos g.gif Nu dabar labai super kaina, bet... taupau kaledom  blush2.gif

pralosi mirksiukas.gif kaina tikrai labai gera, o jei perkiesi del saves, tai isvis fantastine, jei tos dezutes tik tinka. Siaip jos nekatalogines, ir kas zino kiek ilgai ju bus g.gif

Aš kepenėlių tokį paštetą darau keptuvėj, bet jau žiauriai daug riebalų prigeria. O vat čia gal ir reiks išbandyt, bet kepenėlės čia žalios dedas g.gif Aš tai biški pagal save darysiu, kai pakeps mikrobangėj, tai tada dapilsiu karšto sultinio ir sublenderiuosiu ax.gif
Ir iš vis, dabar kaikepu morkytes, tai pirma jas mikropliuse paruošiu, o tada į keptuvę, fantastika, nereikia jų ilgai keptuvėj kept o ir svarbiausia, riebalų jos tada visai negeria bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja @ 2009 11 24, 12:11)
Labai labai smulkūs gaunasi, vos ne milteliukai  4u.gif  Bent jau man taip gavaosi  ax.gif

drinks_cheers.gif o jei noriu stambiau, tai su miniquickchefiuku smulkinu pvz. graikinius reišutus...
o vat bandžiau malt imbierą su sūrio malūnėliu, tai nesusimalė man, gal imbieras toks pasiraukšlėjęs buvo, bet su česnakų spaustuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 11 24, 12:18)
Labas rytas merginos 4u.gif

na kaip, laikom frontus nuo kiaulių gripo 4u.gif

Ir iš vis, dabar kaikepu morkytes, tai pirma jas mikropliuse paruošiu, o tada į keptuvę, fantastika, nereikia jų ilgai keptuvėj kept o ir svarbiausia, riebalų jos tada visai negeria bigsmile.gif

Laikom frontą, maitinamės, maitinamės sveikai smile.gif

Man svogūnus pakepti MicroPliuse labai super thumbup.gif , ypač kai nedaug reikia.
Ir dabar dažnai darau MicroPliuse troškintus raugintus kopūstus pagal Davijos receptą wub.gif . Nes šeimoje niekas jų daugiau nenori blush2.gif
Atsakyti
Prieš gripą ir imunitetui stiprinti pataria Vincentas Sakas, nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas
Atsakyti