man labai grazi buvo Sciogolevaites sukuosena sio sekmadienio talentuose-tik nelabai sugalvoju kaip tokia pasidaryti
nerandu foto
Aš niekaip nesuprantu, lukai, kurių velnių tu landžioji po temas, ir dedi tas savo nuotraukas, su prašymais patarti, jei tu nė velnio neklausai. Ir pasakysiu atvirai, ne tik atrodai kaip merga, bet ir elgiesi. Dalyvauji moteriškuose forumuose, eini per temas apie plaukų kaukes, jų puoselėjimą, verkšleni, kaip tau gaila juos nukirpti, plius antakius pešioji. Vyriškumo cielas nulis.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 18, 15:47)
Aš niekaip nesuprantu, lukai, kurių velnių tu landžioji po temas, ir dedi tas savo nuotraukas, su prašymais patarti, jei tu nė velnio neklausai. Ir pasakysiu atvirai, ne tik atrodai kaip merga, bet ir elgiesi. Dalyvauji moteriškuose forumuose, eini per temas apie plaukų kaukes, jų puoselėjimą, verkšleni, kaip tau gaila juos nukirpti, plius antakius pešioji. Vyriškumo cielas nulis.
hahahhahahahahahaahhahahahahah

NU JO-TIESIAI SVIESIAI

Sorry už spam'ą, tačiau... Negalėjau suslaikyt, atleskit... Na aš Luką pvz palaikyčiau homoseksualiu vaikinu, su polinkiu į transvestitą , kuris taip ir elgiasi - nori dėmesio, verkšlena, aikštingai reaguoja
Tai kokių dar jam patarimų reikia?

Tai kokių dar jam patarimų reikia?
Bet tas Lukas tikrai atrodo kaip mergina
ir tie plaukai i kazkoki kuoda virsui papusti

QUOTE(Inutis @ 2009 12 18, 17:38)
Bet tas Lukas tikrai atrodo kaip mergina
ir tie plaukai i kazkoki kuoda virsui papusti

as tai is pradziu galvojau kad cia mergina-tik veliau paskaicius komentarus supratau kad cia vaikinas

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 18, 16:47)
gerai pasakyta

QUOTE(Simute90 @ 2009 12 15, 00:30)
kaip atsisiust tuos bigudukus? maciau viena panele siuncia daiktus ar is uk ar irl uzsisakai ir issiuncia tau siuntini kur nori.. tik va niko jos neatsimenu bet plauku temoj ji tikrai sukiojos 

Perki, moki ir viskas. Man jau keliauja. Pirmadienį pirkau.

tai reiškiasi savas aš!

(p.s tik kad manęs vaikinai netraukia, mane tik toki dalykai domina - stojau kosmetologijon, beto turiu manikiūristo specialybę, priauginėju nagus, darau manikiūrą.

QUOTE(lukasz @ 2009 12 15, 15:19)
Nes kazkaip jau cia iprasta, kad bendrauja tokiose temose moterys/merginos

-----
o kam tavo antakai ispesioti?