Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

QUOTE(rupuziuke @ 2008 06 04, 08:14)
Kaip zmones nesupranta, kad jei pasakyta kad nera vietu darzelyje, reiskia kad ju ir nera. Juk negalima i grupe priimti daugiau vaikuciu, negu yra joje vietos. Juk grupese yra tam tikras lovyciu skaicius, sedimu vietu skaicius ir t.t.
O su tais siulymais tai irgi baikit  aggressive.gif Nes jei nera vietu tai jokie siulymai nepades. O paskui per tokias "geradares" siulancias mamytes kencia darzelio reputacija, ir net tos direktores kurios niekada neima kysiu. O be to lietuvoje daznas reiskinys, kad jei vienas zmogus pasigyre, kad dave direktorei tiek ir tiek ir ji priieme, tai ziurek tuoj atsiras dar keli kurie taip pat prisigirs kad dave (nes kaip dabar atsiliksi), nors nei ju kas prase duot, nei kam jie dave.
O dokumentus i darzeli reikia priduoti kuo anksciau. Galima sakyt, kad vos gimus vaikui. O ne taip kad "man reikia ryt i darba priimkit mano vaika"  ir paskui stebetis, kad nera darzelyje vietos.

na snekat biski ir savim turbut netikit! doh.gif
daktarai mokytojai ir nnnnn visu kitu profesiju atstovai "tipo" neima....bet kiekvienas laukia!as nesakau kad siulysiu,as sakau patarkit ka daryt,neprasiau jusu replikos.sutinku kad i darza reik uzsirasyt vos gimus vaikeliui,bet jei pasikeite gyvenama vieta ir pagal rajona jau priklausai kitam darzeliui?tai jau ir atsiranda eileje pirmenybe gyvenanciam tam paciam rajone nei is kitu atvykstanciu!ir dar,kai paskambinau paklausti del grupes sarasu direktorei,ji pasake,kaip as galiu nematydama jusu tartis del priemimo?!na ir kaip,prie ko cia nematau,grazi negrazi,ar ta kas nors lemia?todel ir teiraujuos, ka ir kaip jus,mamytes, darot.as tikrai pries tuos kysius ir visus pamaloninimus,darbas yra darbas,gauna uz tai alga.vienu sakiniu jus teisi,patys mes to ismokom ir taip pripratinam...
p.s.ziuriu dauguma mamu supermamose tik ir laukia ka pareplikuot ant ko cia uzsiraut..atsiprasau uz issireiskimus
Atsakyti
Sveikos. Kad reikia eiti tartis, o ne telefonu, tai tikrai žinau. Nes ir man taip buvo pasakyta smile.gif . O nešt aš tai nieko nenešiau, bet užrašiau dukrą anksti.
Atsakyti
Sveikos,mamytės. Aš vis dar noriu sužinoti apie darželio grupių auklėtojas ax.gif . Nes ko gero iš logopedinės dukrytę iškels į darželio grupę.
Atsakyti
Drugelių grupės auklėtojos Jolita ir Laura tai labai puikios.Moka vaikučius nukalbinti ,jei mato , kad sunkiai su mama skiriasi.Ir šeimininkėlė Elvyra labai linksma ir miela.Bent jau maniškė pasiilgsta auklyčių.
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2008 06 26, 20:06)
Drugelių grupės auklėtojos  Jolita ir Laura tai labai puikios.Moka vaikučius nukalbinti ,jei mato , kad sunkiai su mama skiriasi.Ir šeimininkėlė Elvyra labai linksma  ir miela.Bent jau maniškė pasiilgsta auklyčių.

Labai ačiū už informaciją smile.gif .
Atsakyti
[o as noriu pasidziaugti Bitučių grupes auklėtojom Kristina ir Ingute,ie šeimininkutė faina tik vardo nezinau.mano vaikas labai lepunėlis ir galvojau kad jam bus sunku priprast.bet aukletojos šaunuoles ir mano vaikas net atsisveikindamas pabuciuoja aukletojas,jau dabar klausia kada baigsis atostogos ,nes pasiilgo aukletoju ir draugu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Vakar buvom prie darželio,tai žiūriu nėra jokios informacijos į kokias grupes reikės vesti vaikučius g.gif . Nes auklėtoja sakė,kad rugpjūtį turės eis į kitą grupę.
Atsakyti
Kiek žinau -"Drugeliai" pas "Bitutes" bus.
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2008 07 31, 19:38)
Kiek žinau -"Drugeliai" pas "Bitutes" bus.

O iš kur sužinojot? Gal jau kokie sąrašiukai yra? smile.gif
Atsakyti
Ant drugelių grupės durų kabo sąrašas.Gal ir ant jusų grupės analogiškas kabo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Mano dukrytė papuolė į savo senąją lopšiuko grupę, tai mes labai džiaugiamės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Mūsų mažiukas pakliuvo į Nykštukų grupę. Kažkaip niekada neskaičiau ir negirdėjau atsiliepimų apie šios grupės auklėtojas. Šiandien priėmė mus auklėtoja Loreta. Nežinau, kažkaip grupė tikrai prastesnė žymiai negu dukros (ji eina į kiškučių grupę), o ir auklėtoja tai prie vaiko nelabai bepriėjo. Iš karto pradėjo dūsauti, kad nu čia bus vargas, nes vienas klykia grupėje, o mūsiškis išgirdęs tokį klyksmą iš karto ašaroti pradėjo, kad nenoriu čia geriau. doh.gif . Gal kas leidžiate į šią grupę vaikus būkit geros parašykit kaip ten jiems einasi. Labai jau širdy neramu paliko. Ačiū unsure.gif
Atsakyti