Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

QUOTE(Egloshke @ 2008 05 19, 15:02)
Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom.
Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas..

Į kokią grupę papuolėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 19, 15:02)
Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom.
Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas..

supratau.O dėl to naujojo lapo, ax.gif pamenu,kaip vyrenėlį nuvedžiau pirmą dieną vaikui nei galvoj,nei uodegoj,bučkis,atia ir nulėkė,o aš išėjau ir taip širdį suspaudė,akys ašarų pilnos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 05 19, 14:27)
Į kokią grupę papuolėt? smile.gif

Pas viščiukus.
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2008 05 19, 20:02)
supratau.O dėl to naujojo lapo,  ax.gif pamenu,kaip vyrenėlį nuvedžiau pirmą dieną vaikui nei galvoj,nei uodegoj,bučkis,atia ir nulėkė,o aš išėjau ir taip širdį suspaudė,akys ašarų pilnos  doh.gif

vat vat..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 20 gegužės 2008 - 09:01
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 20, 10:01)
Pas viščiukus.

Mes iki logopedinės buvom "Saulučių" smile.gif
Papildyta:
vat vat..

Ir pas mus taip buvo, o dabar vėl pasikartoja ax.gif
Atsakyti
O kaip saulučių grupės auklėtoja? Ir gal gali pareikšt nuomonę apie viščiukų Redą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 21, 08:40)
O kaip saulučių grupės auklėtoja? Ir gal gali pareikšt nuomonę apie viščiukų Redą 4u.gif

Saulučių grupės auklėtoja thumbup.gif labai faina,maloni,auklytė gal kiek gasdinanti atrodo biggrin.gif ,bet iš tiesų vaikai jas labai myli :wub:ir jos vaikučius ir panešioja,ir pamyluoja wub.gif Mano 6m vyrukas kasdien užbėga pasilabinti,apsikabina.Ir savo mažąjį vesiu tik pas jas mirksiukas.gif
O apie vičiukus nežinau nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 05 21, 10:40)
Saulučių grupės auklėtoja  thumbup.gif labai faina,maloni,auklytė gal kiek gasdinanti atrodo  biggrin.gif ,bet iš tiesų vaikai jas labai myli  :wub:ir jos vaikučius ir panešioja,ir pamyluoja  wub.gif  Mano 6m vyrukas kasdien užbėga pasilabinti,apsikabina.Ir savo mažąjį vesiu tik pas jas  mirksiukas.gif
O apie vičiukus nežinau nieko  schmoll.gif

O galima rinktis? Mes kai nuėjom i ADD, jau buvom priskirtos cipciukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 21, 08:40)

" Saulučių" moterys labai fainos thumbup.gif . Ir auklėtojos abi ir šeimininkutė. Tikrai visada ir pamylėdavo, ir pasirūpindavo. Maniškė vis dar eidama pro šalį tempia ten. O einant namo turim nueiti kur saulučių vaikai žaidžia. Ir visada auklėtojos paima ant rankų, pamyluoja ir vaikučiai tuo pačiu meilūs tokie rolleyes.gif .
O apie viščiukus irgi nieko nežinau.
Mano viena pažystama norėjo pervest į mūsų grupę berniuką, tai jai nepavyko. Todėl dėl perkėlimo į kitą grupę irgi nežinau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 22, 13:02)
O galima rinktis? Mes kai nuėjom i ADD, jau buvom priskirtos cipciukams g.gif

aš kai rašiau prašymą į darželį iškart nurodžiau į kurią grupę norim ax.gif O dėl pervedimo irgi nežinau schmoll.gif
Atsakyti
su pervedimais sunkoka manau g.gif as kai pradejau vesti aisku pries kelis metus paskyre ir viskas bet manoji po laiminga zvaigzde gimusi tai aukletoja dziaugiames labai (kiskiuku grupe) tik va labai gaila kad musu Sandros neliko ana karta nuejau tai vaikai apsikabine prase sugruzt taip gaila vaiku pasidare manoji net verk pradejo schmoll.gif superine auklyte buvo ir vaikus mylejo ir lepino ir kai reikejo pabardavo o svarbiausia vaikai ja dievino kaip ir kitas savo aukletojas mirksiukas.gif
Atsakyti
prasau mamytes patarkit!
renkames darzeli,bet pridavus dokumentelius aiskiai pasake vietu nera na nebent eile pasistum,kas nors gal atsisakys!gal kas zinote kiek siulyti direktorem kad labiau atkreiptu demesi i prasyma?
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 06 03, 17:28)
prasau mamytes patarkit!
renkames darzeli,bet pridavus dokumentelius aiskiai pasake vietu nera na nebent eile pasistum,kas nors gal atsisakys!gal kas zinote kiek siulyti direktorem kad labiau atkreiptu demesi i prasyma?

Kaip zmones nesupranta, kad jei pasakyta kad nera vietu darzelyje, reiskia kad ju ir nera. Juk negalima i grupe priimti daugiau vaikuciu, negu yra joje vietos. Juk grupese yra tam tikras lovyciu skaicius, sedimu vietu skaicius ir t.t.
O su tais siulymais tai irgi baikit aggressive.gif Nes jei nera vietu tai jokie siulymai nepades. O paskui per tokias "geradares" siulancias mamytes kencia darzelio reputacija, ir net tos direktores kurios niekada neima kysiu. O be to lietuvoje daznas reiskinys, kad jei vienas zmogus pasigyre, kad dave direktorei tiek ir tiek ir ji priieme, tai ziurek tuoj atsiras dar keli kurie taip pat prisigirs kad dave (nes kaip dabar atsiliksi), nors nei ju kas prase duot, nei kam jie dave.
O dokumentus i darzeli reikia priduoti kuo anksciau. Galima sakyt, kad vos gimus vaikui. O ne taip kad "man reikia ryt i darba priimkit mano vaika" ir paskui stebetis, kad nera darzelyje vietos.
Atsakyti