Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 12, 09:48)
Sveikutės,

Norėjau paklausti, tos mamytės, kurios užrašėt vaikus į šitą darželį, gal jau sulaukėt kvietimo į atvirų durų dieną?
Aš niekaip nesulaukiu, o ADD lyg ir šį trečiadienį. Tai taip išeina, jog nepapuolėm į sąrašus g.gif

aš savo mazgį užrašius,bet nieko negirdėjau apie ADD g.gif

QUOTE(ausre3 @ 2008 05 12, 12:06)
Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val smile.gif  smile.gif  smile.gif

nu ką eisim nekviestos biggrin.gif Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 05 11, 15:15)
Viskas bus gerai,tik kantrybės ir nepamirškit namų darbų ,kad net tik darželyje ,bet ir už jo ribų būtų siekiama tikslo  4u.gif Linkim greitų rezultatų  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus smile.gif . Tik kol kas sunkiai sekasi apsiprast su ta nauja grupe. Vis bėga iš ryto į seną ir sako : į dazelį doh.gif . O kai paaiškinu,kad dabar jos grupė,vaikai ir auklėtojos kiti, verkia verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ausre3 @ 2008 05 12, 11:06)
Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val smile.gif  smile.gif  smile.gif

Na aš pati pasiskambinau, tai pasakė jog papuolėm į sarašus ir esam laukiamos ryt 17.30 ax.gif
Atsakyti
Mes pernai prieš ADD,tai gavom pranešimą raštu ir dar buvo parašyta, kad jei neatvyksim, būsim išbrauktos iš sąrašų smile.gif . Nes yra daug laukiančių vaikų.
Atsakyti
Na ką mano mažylis dar per mažas,todėl,kad yra daugiau norinčių vyresnių nei mes,ir į lopšelį mūsų nuo rudens nepriima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 05 14, 18:01)
Na ką mano mažylis dar per mažas,todėl,kad yra daugiau norinčių vyresnių nei mes,ir į lopšelį mūsų nuo rudens nepriima  unsure.gif

O kiek vaikinui metų? Bet gal ir gerai dar namie pabūt g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 05 15, 10:26)
O kiek vaikinui metų? Bet gal ir gerai dar namie pabūt g.gif .

vaikinui nei 2nebutų ax.gif jam gal ir gerai namie,bet mamai nebe blush2.gif
Atsakyti
Tai kokie įspūdžiai po ADD?
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 05 15, 13:06)
vaikinui nei 2nebutų  ax.gif jam gal ir gerai namie,bet mamai nebe  blush2.gif

Vat čia yra sunkiausia,vaikas dar per mažas daržiukui,o mamai jau laikas į darbą. Žinau tą situaciją ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 15, 13:33)
Tai kokie įspūdžiai po ADD?

Ir jūs buvote ania? Ką sakė? Aplamai apie ką kalbėta buvo ax.gif

QUOTE(Danielle @ 2008 05 15, 16:20)
Vat čia yra sunkiausia,vaikas dar per mažas daržiukui,o mamai jau laikas į darbą. Žinau tą situaciją ax.gif .

aha.....
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2008 05 18, 10:05)
Ir jūs buvote ania? Ką sakė? Aplamai apie ką kalbėta buvo  ax.gif
aha.....

Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom.
Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 19 gegužės 2008 - 14:03