Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

o kodel Add slepia savo su Samu santykius??Tipo kol neisitikins kad cia tikrai rimta neafisuos?smile.gif ar kaip? Biski buvau persigandus, kai Violet apsisuko ir nuejo, ka ten cooperis pradejo siulyt- tipo begam??? Ir kodel Cooper taip graziai pasipirses sezono pabaigoje dbr su sarlote vel bezabrazijos vyksta? as noriu kad jie susituoktu...
Atsakyti
Na pagaliau Add isdriso pasakyti Naomi apie santykius su Sam'u 4u.gif pagailo cooper kaip sarlote pyle jam doh.gif
Atsakyti
as nesupratau pabaigos- na kai Add pasake Naomi. kaip suprast ta Naomi pasakyma, kad daugiau niekada niekada ji nekalbetu apie save su Samu?Tai ta prasme jie gali draugaut tik jai to neryskint?Ar nedraugaut?smile.gif))) paaiskinkit man:)))
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2010 10 03, 19:07)
as nesupratau pabaigos- na kai Add pasake Naomi. kaip suprast ta Naomi pasakyma, kad daugiau niekada niekada ji nekalbetu apie save su Samu?Tai ta prasme jie gali draugaut tik jai to neryskint?Ar nedraugaut?smile.gif))) paaiskinkit man:)))

manau, kad zinant dabartine Naomi bukle po to jos draugo netekties, ji dar nelabai ka suprato, taip, kad manau viskas dar pries akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2010 10 03, 19:07)

AS supratau, kad nekalbetu su ja apie Sama. Tiesiog gi geriausios drauges jos ir sneka apie viska, apie vyrus savo meiluzius ir t.t. tai kad Addison nesipasakotu taip sakant visu savo gyvenimo istoriju ir peripetiju su Samu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zole: 03 spalio 2010 - 19:03
nu zinokit susiparinau, nes 3 serijos likus 10min dingo garsas ir teko serijso pabaiga pazet be garso:D gal kas galit pasakyti ka add kalbejo su naomi?lb jau graudus ju veidia buvo ziauriia idomu ka jos ten sutare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2010 10 12, 12:29)
nu zinokit susiparinau, nes 3 serijos likus 10min dingo garsas ir teko serijso pabaiga pazet be garso:D gal kas galit pasakyti ka add kalbejo su naomi?lb jau graudus ju veidia buvo ziauriia idomu ka jos ten sutare 4u.gif

pas mane lygiai tas pats buvo, brokuota serija kazkokia doh.gif idomu ir man kaip ten baiges bigsmile.gif
Atsakyti
kad as po to parsisiunciau kita varijanta ir vistiek be garso buvo... doh.gif tai po to parsisiunciau titrus paskaiciau ir tiek...
Nieko Addison ten pasakoja Naomi kodel Samas mete chirurgija pries 12 metu, papasakoja ta istorija apie pedofila...nu ir po to Naomi sako Samui, kodel tu man nepasakei, kad tai buvo pirmas kartas kai jis kazka nuo jos nuslepe, kad jie neturejo paslapciu ir kad tada buvo ju pabaigos pradzia...
Atsakyti
aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2010 10 12, 16:31)
kad as po to parsisiunciau kita varijanta ir vistiek be garso buvo... doh.gif tai po to parsisiunciau titrus paskaiciau ir tiek...
Nieko Addison ten pasakoja Naomi kodel Samas mete chirurgija pries 12 metu, papasakoja ta istorija apie pedofila...nu ir po to Naomi sako Samui, kodel tu man nepasakei, kad tai buvo pirmas kartas kai jis kazka nuo jos nuslepe, kad jie neturejo paslapciu ir kad tada buvo ju pabaigos pradzia...

acius 4u.gif
Atsakyti
kaip gaila buvo tos mergytes verysad.gif
Atsakyti
oij ziauri serija jau tikrai Delo dukrytes buvo be proto gaila sad.gif
Atsakyti