Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

Nu as kazkaip net nzn...keista man kad jie visi taip...
Samas tai is vis - sako, Delas zuvo padedamas mano dukrai!!!!
o kai Delo dukra pasirupinti -tai tipo , ne - nenoriu!!!
koks cia dar noriu ar nenoriu gali buti.... schmoll.gif
Atsakyti
paziurejau 4 serija- visiskai neidomi. jokios intrigos. ir dar tas kiauliskas poelgis su Del'o dukryte schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Kaip jum praeitos sav serijso pabaiga????? man tokia ziauri.....ar jau matete sneak peak? matete kaip suzalojo sarlote????Man jos ziauriai gaila.......ziaurus tie filmu kurejai vis turi ivelt kokia intriga, kad serialas idmesnis butu...
Atsakyti
sneak peak

nu jo ziauriu cia ir kazkodel nujauciu arba ji nescia arba nebegales turet vaiku, nezinau kodel man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2010 11 04, 16:55)
sneak peak
nu jo ziauriu cia ir kazkodel nujauciu arba ji nescia arba nebegales turet vaiku, nezinau kodel man taip atrodo  g.gif

o ka ji ten pasako? kai Addison duris uzdaro??niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2010 11 04, 17:59)
o ka ji ten pasako? kai Addison duris uzdaro??niekaip nesuprantu doh.gif

neaiskiai kazkaip, gal nuramina tik g.gif
Atsakyti
neiko ji konkretaus nepasako, tik pasižiūri, kad maždaug patikrins ją dėl išprievartavimo, nes manau, kad bus ir išprievartauta ji...

žliumbiu net sneak-peak pasižiūrėjus... sad.gif
Atsakyti
ten anos serijos pabaigoj kai Šarlotė su Kuperiu kalbasi, tai prieš tai ji nuramina vyrą vieną, tai vat tas ją ir užpuolė sad.gif
Atsakyti
pražliumbiau visą seriją. kuo toliau, tuo labiau man patinka šitas serialas...

Ir šiaip susimąsčiau, kiek tokių parazitų yra iš tikrųjų... ir kiek merginų/moterų taip nukenčia...
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 05, 08:12)
pražliumbiau visą seriją. kuo toliau, tuo labiau man patinka šitas serialas...

Ir šiaip susimąsčiau, kiek tokių parazitų yra iš tikrųjų... ir kiek merginų/moterų taip nukenčia...

va as ta pati pagalvojau, kiek tokiu vaiksto siam pasauly ir daro tokius dalykus. baisu ir pagalvoti...
Atsakyti
tai sekancioj serijoje visi suzinos apie sarlotes......beda, nes juk tas psichologas greit viska suris i viena siula........ziauri serija laukia...
Atsakyti
Siaip manau ir taip isaisketu, tokie dalykai siaip nepraeina. O galiausiai ir Cooperis suprastu, kad visgi ne viska ji pasake.
Atsakyti