Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

http://thepiratebay.org

as siunciaus is cia
Atsakyti
oij pagaliau ri as perziurejau!! serija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o jau ta sam ir add bucinys wub.gif wub.gif kaip man jie viena skitam tinka, oij negaliu, jei tai ir sezono pabaiga, noriu jos su laiminga pabaiga apei add ir sam wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
negi as vienintele likusi kuri ziuriu si seriala? Kaip jums 21 serija apie Violet teisma del vaiko? Man patiko tokia jin buvo kitokia, tik labiausiai nervas jama kad Add dar kazka su Pete tamposi..kodel jinai pas Sema nebega..oij negi tas ivyx paskutineje sezono serijoje???ir tuomet tex laukti rudens, akd pamatyti ju meiles istorija doh.gif jauciu, kad kitaip ir nebus lotuliukas.gif
o kokia grazi buvo akimirka kur cooperis sarlotei prisipazino kokia jinai jam svarbi wub.gif
Atsakyti
Ne vienintelė.

Addison tikrai kažkada susieis su Sam... tik galėtų greičiau, nes Pete juk vistiek myli Violet, kaip ir ji jį...
Kas liečia Cooper ir Charlotte, tai nebesuprantu aš jų...

Paskutinė serija: Gabrielius savanaudis, nebepatinka jis man, nors ir taip aišku, kad bus su Naomi. Šiaip jie super atrodo, vis geriau nei tas senis su ja. doh.gif

Naomi dukra palei idėją turėtų prarasti vaiką (kas būtų ir šiaip geriau, manau)...
Atsakyti
na serijos pabaiga sokiravo..labai gaila Sam ir Naomi bus...bet manau cia ir bus ta silpnumo akimirka, kai Add pagaliau puls Samui i glebi wub.gif laukiam sezono paskutiniu seriju... nes visgi vasara arteja...vestuviu metas.....o jau po visu svenciu lauksim naujojo sezono seriju 4u.gif
O cooperis tipo praras sarlote? Nors gal ir ne, bet man ziauriia patinka, kad del sarlotes pagaliau varzysis du vyrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saunuolyte: 09 gegužės 2010 - 21:51
Na negi nėra jokių atsiliepimų apie paskutinę sezono seriją?
Aš tai jau tokį gerą nubliovimo seansą turėjau kaip retą cray.gif Nors prisiskaičius spoilerių daugmaž įtariau kas nutiks, bet vistiek jau taip graudu buvo, na aišku ir gera, tas visų susiporavimas, kaip ir turėtų būti wub.gif bet labiausiai buvo gaila Dello dukrytės, ir išvis visų, net žodžių pritrūkau. Na svarbiausia ką norėjau pasakyt, kad už širdelės nugriebė kaip reikiant...
Atsakyti
siunčiuosi, tuoj tuoj pažiūrėsiu... tik vat netyčia nuskaičiau apie Dell mirtį, nu taip jo vaiko gaila, visiška našlaitė liko sad.gif
o jei jau sakai, kad visi susiporuos kaip reikia, tai man svarbiausia, kad Naomi su Fife liktų, kad Add su Sam ir kad Charlotte su Cooper wub.gif tikiuosi, taip ir atsitiks...
Atsakyti
seniai tiek nežliumbiau, bet labai smagu dėl visų visų porelių, nes visos susistatė į vietas kaip turi būti wub.gif
Atsakyti
Gal zinot ar bus kitas sezonas?
Ilindau i oficialu puslapi, bet kazkaip neradau...
ta proga pasidaiau quiz- as Violet biggrin.gif

Atsakyti
Na va ir aš pagaliau užbaigiau :]

Irgi buvau paskaičius, kad bus netikėta mirtis, tai kai kažkas Dell nutiko, tai jau aišku buvo, kaip baigsis. Vargšė dukrytė... verysad.gif
Labiausiai man gaila Naomi šiaip. Neduok tu Dieve, kam nors realiam gyvenime tiek iškęst, kiek jai. doh.gif
Šiaip nesugraudino manęs ši serija visai, bet smagu, kad taip susidėliojo į vietas daug kas: Addison pagaliau su Sam, Naomi liks su Gabriel (geriau nei tas senis, kad ir koks ten jis šaunus bebūtų), Pete su Violet (nors ir nemėgstu jos), ir svarbiausia, kad Charlotte su Cooper, o ne su tuo prietranka Sheldon biggrin.gif thumbup.gif

Tikiuos, ketvirto sezono nebus. O gal jau paskelbta apie tai kas nors?

Zole, aš irgi ta proga pasidariau. Addison gavos :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyva_ugnis: 15 gegužės 2010 - 13:26
Violet aš irgi nebemėgstu.

testas - Dell. Nors šiaip aš visiška Add...
Atsakyti
Pagal testą aš Violet, kad ir kaip ji man nepatiktų... Aprašymą paskaičius na tikrai atitinka, bet galvoju ar tikrai aš tokia esu, o jeigu ir esu reiškia aš pati sau nepatinku biggrin.gif Iš esmės esu patenkinta sezono pabaiga, viskas kaip ir turi būt, bet Naomi pradėjau nemėgt nuo pusės sezono ir iki šiol ji man tokia ale tobulybė ir visus smerkianti g.gif Charlotte ir Coop na ką galiu pasakyt, taip ir turėjo būt wub.gif Nors Sheldono truputį ir pagailo, na tikrai jis kaip visų antras pasirinkimas, norėčiau, kad sekančiam sezone jam duotų kokią gera meilės istoriją bigsmile.gif Nors niekur nepraneša apie sekantį sezoną, bet tikrai tikiu, kad jis bus ir su nekantrumu jo laukiu ax.gif
Atsakyti