Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

QUOTE(Odre @ 2011 01 19, 14:57)
Ačiū  4u.gif
einu siųstis 4 Grey.
O kiek Grey sezonu pas mus LNK rode - 3 ar 4?..

To negaliu pasakyti per TV nežiūrėjau schmoll.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu. Įdomiai ten viskas, tik dėl Charlotte nesuprantu, vieną dieną eina pas psichoterapeutą, kitą dieną jau jai viskas gerai. Na bet aišku, kiek gi gali tęstis ta jos krizė, nes kartais smagu būdavo į jų nuotykius lovoj paspoksoti biggrin.gif

Ir dar visai norėčiau pamatyti Addison si tuo sexy gydytoju, nes su Sam man ji niekada nesipaišė ir nesipaišys.
Atsakyti
Nu vargse ta Addison kiek jai visko isgyvent reikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2011 02 11, 20:52)
Nu vargse ta Addison kiek jai visko isgyvent reikejo doh.gif

Pabaiga naujausios serijos tai ziauroka doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Kai tik Addison su mama pakalbėjo ir susitaikė, o Add išėjo, iš karto supratau, kad taip baigsis. smile.gif Labai realiai viskas.

Ir kaip man nepatinka Add ir Sam kad kartu. Nu siaubingai netinka vienas kitam jie. Pradžioj dar atrodė įdomiai ir fainai, nu bet dabar taaaaip nuobodu juos stebėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 12 vasario 2011 - 01:09
QUOTE(Gegytė @ 2011 02 12, 02:09)
Kai tik Addison su mama pakalbėjo ir susitaikė, o Add išėjo, iš karto supratau, kad taip baigsis. smile.gif Labai realiai viskas.

Ir kaip man nepatinka Add ir Sam kad kartu. Nu siaubingai netinka vienas kitam jie. Pradžioj dar atrodė įdomiai ir fainai, nu bet dabar taaaaip nuobodu juos stebėti...

Numanau, kad tarp ju cia tik laikina aistra, nesiziuri man jie abu schmoll.gif nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Kaip ju Add ultimatumas Samui del vaiku? lotuliukas.gif bet jos vietoj as nenoreciau but, kai mazdaug myli zmogu nori vaiku, o jam dar ne laikas doh.gif o jai tas laikas seniai issekes doh.gif neilgai truks ju draugyste neilgai, jau geriau Add susimestu su tuo sexy daktariuku, kur jos motina gyde wub.gif vat jie tai ziuretusi, kaip pora ane? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saunuolyte: 28 kovo 2011 - 18:25
Sveikos merginos,
reikia patarimo... aš žiūrėjau šitą serialą per fox life, gal kas irgi taip žiūrėjo? negaliu dabar suprast kurį sezoną jau mačiau, o kurį ne...paskutinė seriją buvo kai Samo duktė papuolė į avariją... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2011 03 28, 20:30)
Sveikos merginos,
reikia patarimo... aš žiūrėjau šitą serialą per fox life, gal kas irgi taip žiūrėjo? negaliu dabar suprast kurį sezoną jau mačiau, o kurį ne...paskutinė seriją buvo kai Samo duktė papuolė į avariją...  verysad.gif

Samo duktė į avariją papuolė priešpaskutinėje trečio sezono serijoje, kiek pamenu.. bet kuriuo atveju trečio sezono pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Ačiū, vakar jau spėjau pažiūrėti pirmą 4 sezono seriją... smile.gif tikiuosi kad poros pasikeis,nes man dabar nei vieni nesižiūri:/
Atsakyti
kur rast naujausia 18 serija??? 4 sezono? kode nera??? is kur siunciates?
Atsakyti
piratebay.org

jau žiūriu smile.gif
Atsakyti