Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

radau isohunt, irgi perziurejau, aisq po grey serijos sita nublanko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2011 04 02, 13:03)
po grey serijos sita nublanko lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas dar tik pradėjo 4 sezoną? Kai pamenu, kad Grey, man 3 - 4 sezonai buvo fainiausi, tai kažkaip intrigos trūksta...dabar žiūrėjau 4 sezono 3 seriją, tikėjaus, kad kas naujas ateis, bet nesitikėjau Dereko sesers.. tikėjau vyro biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Tai tipo Samas su Add skirsis??Tai gal tada galime tiketis Add ir to naujo daktariuko romano?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2011 05 01, 16:51)
Tai tipo Samas su Add skirsis??Tai gal tada galime tiketis Add ir to naujo daktariuko romano?biggrin.gif

Visko gali būti, manau ateinančiose serijose pamatysime, o žinant kad artėja sezono pabaiga tai kažin kaip ten toliau viskas vystysis. unsure.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad Sam su Add skiriasi. biggrin.gif man jie pati nenormaliausia pora visuose kada nors žiūrėtuose serialuose.
Atsakyti
kvaila serija, rodo ir nieko neparodo......issiseme???
Atsakyti
buvo serija.

Dėl Delo mergytės kaip fainai wub.gif
Atsakyti
Nu bet jau sezono finaline serija doh.gif kaip visad kam nors kas nors turi nutikti...jau taip graziai atrode laimingai uzbaigs....ir se tau bast ir vel.....bet kodel nera jokiu ziniu, kad rudeni bus 5 sezonas????
Atsakyti
Na ką, patiko serija man. Patiko naujasis Addison berniokas wub.gif labai jau fainas. Labai nusivyliau pabaiga, kad ji vėl su Sam sugulė... Beje, nesuprantu Violet, kaip ji galėjo vėl taip išduoti Pete... iškeisti šeimą į darbą...
Atsakyti
Pete labai gaila..negi ras ji jau "atsalusi"??? man irgi epatiko Add ir Sam pabaiga....
Atsakyti
O as labai nusivyliau pabaiga, nes taip iseina kad bus dar vienas sezonas...
O man tai jau sita tikrai galejo risti, nes jau ir dabartinis buvo tikrai pritemptas ir nebeidomus...ziurejau tiesiog kad pabaigti...
Ner ka lyginti su Grey...
Atsakyti