radau isohunt, irgi perziurejau, aisq po grey serijos sita nublanko
O gal kas dar tik pradėjo 4 sezoną? Kai pamenu, kad Grey, man 3 - 4 sezonai buvo fainiausi, tai kažkaip intrigos trūksta...dabar žiūrėjau 4 sezono 3 seriją, tikėjaus, kad kas naujas ateis, bet nesitikėjau Dereko sesers.. tikėjau vyro
Tai tipo Samas su Add skirsis??Tai gal tada galime tiketis Add ir to naujo daktariuko romano?
QUOTE(saunuolyte @ 2011 05 01, 16:51)
Tai tipo Samas su Add skirsis??Tai gal tada galime tiketis Add ir to naujo daktariuko romano?
Visko gali būti, manau ateinančiose serijose pamatysime, o žinant kad artėja sezono pabaiga tai kažin kaip ten toliau viskas vystysis.
Kaip smagu, kad Sam su Add skiriasi.
man jie pati nenormaliausia pora visuose kada nors žiūrėtuose serialuose.
kvaila serija, rodo ir nieko neparodo......issiseme???
buvo serija.
Dėl Delo mergytės kaip fainai
Dėl Delo mergytės kaip fainai
Nu bet jau sezono finaline serija
kaip visad kam nors kas nors turi nutikti...jau taip graziai atrode laimingai uzbaigs....ir se tau bast ir vel.....bet kodel nera jokiu ziniu, kad rudeni bus 5 sezonas????
Na ką, patiko serija man. Patiko naujasis Addison berniokas
labai jau fainas. Labai nusivyliau pabaiga, kad ji vėl su Sam sugulė... Beje, nesuprantu Violet, kaip ji galėjo vėl taip išduoti Pete... iškeisti šeimą į darbą...
Pete labai gaila..negi ras ji jau "atsalusi"??? man irgi epatiko Add ir Sam pabaiga....
O as labai nusivyliau pabaiga, nes taip iseina kad bus dar vienas sezonas...
O man tai jau sita tikrai galejo risti, nes jau ir dabartinis buvo tikrai pritemptas ir nebeidomus...ziurejau tiesiog kad pabaigti...
Ner ka lyginti su Grey...
O man tai jau sita tikrai galejo risti, nes jau ir dabartinis buvo tikrai pritemptas ir nebeidomus...ziurejau tiesiog kad pabaigti...
Ner ka lyginti su Grey...