Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

Na del Sarlotes ir Cooper man ir patiko thumbup.gif ir dar ziauriai nerealiai patiko kaip Samas isreze zaviajai Add, kaip jam nepatinka, kad jinai su Pete thumbup.gif Saunuolis thumbup.gif tikiuosi Add susipras atiduos Pete Violetai, o pati pagaliau pasiduos Samui wub.gif
Atsakyti
Gerule serija wub.gif
Atsakyti
nu kąąą, jau greit bus serija smile.gif
Atsakyti
Charlotte dūra. Visas serijos apibūdinimas.
Atsakyti
Add dar didesne dura!!! sudas ne serija eina jie visi....nu negaliu kas jiems visiems yra..gryba pjauna... doh.gif
Atsakyti
Nu as tai matyt irgi duru dura...nes man tai visai Charlotte ne dura...As nesuprantu, tai ka jai daryt?? Kuperis dingsta dviem savaitem is objektyvo, po visko, kai ji turbut tikejosi , kad pagaliau viskas bus gerai... grizes pasako, kad viskas kas tarp ju ivyko KLAIDA!!! tai turbut butu ne dura jei sedetu sau ir bliautu pora metu, kol jis aties i prota...
Va Kuperis tai durnas, be abejo biggrin.gif

Tingiu rasyt i kita tema, tai lygiai ta pati galvoju ir apie Lexie...Tas varo ir dulkinas su visom is eiles, bet dura Lexie... doh.gif keistas poziuris 4u.gif
Atsakyti
zole, pritariu tau 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2010 03 06, 21:59)
zole, pritariu tau 100 %  drinks_cheers.gif

Felise, smagu rast bendraminciu thumbup.gif
Atsakyti
nu gerai, dabar kai parašei, tai tavo tiesa... smile.gif
Atsakyti
gegyte tu taip greit issizadi savo nuomones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2010 03 10, 23:50)
gegyte tu taip greit issizadi savo nuomones  lotuliukas.gif

ne, ji tiesiog gerai parašė, protingiau nei aš tada, būdama nestabilios būklės biggrin.gif
Atsakyti
kaip faina, kad Naomi su garbielium susi susi wub.gif diev kokios mielos serijos buvo... jaučiu sezonas jau į pabaigą.... sad.gif
Atsakyti