Įkraunama...
Įkraunama...

Private Practice

Nu tikrai abi nerealios wub.gif wub.gif

jo...as kai pasiziuriu kad 17 ir paskaiciuoju...tai liudnuma verysad.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite pasidalinti, is kur siunciates paskutines serijas - kaip suprantu, jau yra 17? As paskutine radau 14 sad.gif siusdavausi is tfile.ru Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
ee tixliai juk jau eina 17 serijos abieju serialu...kiek buan sezone? 20?23? tixliai juk pries vasara serialiukai musu vel atostogu iseis doh.gif fainos serijos tokiso duag meiles, pavasariskos aistros wub.gif
Atsakyti
Na kaip jums 18 serija? Tai pritarkit man: ar Pete pasakytas "I love Violet" Add prigulsu salia jo reiskia, kad Add begs pas Sema? lotuliukas.gif nu man vistiek norisi tiket, kad jie neatsispirs vienas kitam wub.gif
O naomi tai rigi duoda vaizdu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pamatysit, su Naomi nebus viskas taip paprastai. Manau jai pagails to mirštančiojo, kol galų gale grįš pas Gabriel.

Na o Add manau ateis iki Sam galų gale. Juk kai jis jai sriubos atnešė... jai nebūtų Pete buvę namie, jie ir būtų susiėję. blush2.gif ax.gif manau.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 03 28, 13:39)
Pamatysit, su Naomi nebus  viskas taip paprastai. Manau jai pagails to mirštančiojo, kol galų gale grįš pas Gabriel.

Na o Add manau ateis iki Sam galų gale. Juk kai jis jai sriubos atnešė... jai nebūtų Pete buvę namie, jie ir būtų susiėję.  blush2.gif  ax.gif manau.

drinks_cheers.gif visiškai pritariu, buvo gaila Add, kad nesusitvarkė su vaiku, jaučiu atšoks fantazija vaiką turėt, po tokios dienos, nors.... 4u.gif
Atsakyti
Ech kaip gaila, kad sezonas i pabaiga ir tik sezono pabaigoje Add pagaliau pasiduos Semui wub.gif nes jau po paskutines serijos, kur Violet sugrizo pas ae" vaika" bet manau tuo paciu ir pas Peeta, taigis Add nieko nebelix kaip tik grizt pas Sedxiuka Semuka, kuris beje jau kaip ir isiskyre su ta kaip ten ja bevarde :DDD
Atsakyti
sveikos, reikia šiek tiek pagalbos blush2.gif per fox life rodė private practise ir baigėsi serija, kur iš violetos (psichiatrė) norėjo vaiką "išpjaut" jos pacientė? kuri čia serija? gal antro sezono pabaiga? nebežinau, nuo kurios siųstis g.gif
Atsakyti
TAIP, taip baigesi preitas sezonas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kodel nera 20 serijos siuntimuisi???Raso, kad isejusi yra vakar g.gif
Atsakyti
yra, aš jau pažiūrėjau!!!
Taigi viskas beveik gerai - dėl Add ir Pete viskas dabar neaišku... Violet nori prisiteisti iš Pete vaiką (bet bent jau aš nemanau, kad jai pavyks), Cooper nusprendė bandyti susigrąžinti Charlotte wub.gif čia ko gero pats fainiausias dalykas serijoje... ech kaip buvau pasiilgusi. gerulė serija, tik jaučiasi, kad sezono pabaiga... sad.gif
Atsakyti
is kur siunteisi???? Linkomanijoje neraaaa
Atsakyti