jo...as kai pasiziuriu kad 17 ir paskaiciuoju...tai liudnuma
Nu tikrai abi nerealios
ee tixliai juk jau eina 17 serijos abieju serialu...kiek buan sezone? 20?23? tixliai juk pries vasara serialiukai musu vel atostogu iseis
fainos serijos tokiso duag meiles, pavasariskos aistros
Na kaip jums 18 serija? Tai pritarkit man: ar Pete pasakytas "I love Violet" Add prigulsu salia jo reiskia, kad Add begs pas Sema?
nu man vistiek norisi tiket, kad jie neatsispirs vienas kitam
O naomi tai rigi duoda vaizdu
O naomi tai rigi duoda vaizdu
Pamatysit, su Naomi nebus viskas taip paprastai. Manau jai pagails to mirštančiojo, kol galų gale grįš pas Gabriel.
Na o Add manau ateis iki Sam galų gale. Juk kai jis jai sriubos atnešė... jai nebūtų Pete buvę namie, jie ir būtų susiėję.
manau.
Na o Add manau ateis iki Sam galų gale. Juk kai jis jai sriubos atnešė... jai nebūtų Pete buvę namie, jie ir būtų susiėję.
QUOTE(Gegytė @ 2010 03 28, 13:39)
Pamatysit, su Naomi nebus viskas taip paprastai. Manau jai pagails to mirštančiojo, kol galų gale grįš pas Gabriel.
manau.
Ech kaip gaila, kad sezonas i pabaiga ir tik sezono pabaigoje Add pagaliau pasiduos Semui
nes jau po paskutines serijos, kur Violet sugrizo pas ae" vaika" bet manau tuo paciu ir pas Peeta, taigis Add nieko nebelix kaip tik grizt pas Sedxiuka Semuka, kuris beje jau kaip ir isiskyre su ta kaip ten ja bevarde :DDD
sveikos, reikia šiek tiek pagalbos
per fox life rodė private practise ir baigėsi serija, kur iš violetos (psichiatrė) norėjo vaiką "išpjaut" jos pacientė? kuri čia serija? gal antro sezono pabaiga? nebežinau, nuo kurios siųstis
TAIP, taip baigesi preitas sezonas
Sveikos, kodel nera 20 serijos siuntimuisi???Raso, kad isejusi yra vakar
yra, aš jau pažiūrėjau!!!
Taigi viskas beveik gerai - dėl Add ir Pete viskas dabar neaišku... Violet nori prisiteisti iš Pete vaiką (bet bent jau aš nemanau, kad jai pavyks), Cooper nusprendė bandyti susigrąžinti Charlotte
čia ko gero pats fainiausias dalykas serijoje... ech kaip buvau pasiilgusi. gerulė serija, tik jaučiasi, kad sezono pabaiga...
Taigi viskas beveik gerai - dėl Add ir Pete viskas dabar neaišku... Violet nori prisiteisti iš Pete vaiką (bet bent jau aš nemanau, kad jai pavyks), Cooper nusprendė bandyti susigrąžinti Charlotte
is kur siunteisi???? Linkomanijoje neraaaa