Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

QUOTE(vilnera @ 2010 04 14, 08:31)
Viskas susitvarkys..Tas nusivylimas ir pyktis-anas praeis, ir viskas bus gerai, pamatysit. Tik laiko reik siek tiek..

lol. apibudinau vaizdini prisiminima apie zmogu o ne jausmus.Pyktis buvo ir prazuvo.Buvo kerstas bet ir tas nusciuvo.neapykanta dar buvo pasibeldus i duris...liko? tik taskelis meiles nuviltos.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 14, 18:01)
lol. apibudinau vaizdini prisiminima apie zmogu o ne jausmus.Pyktis buvo ir prazuvo.Buvo kerstas bet ir tas nusciuvo.neapykanta dar buvo pasibeldus i duris...liko? tik taskelis meiles nuviltos.

Neteisingai perpratau jusu ankstesni posta, taip iseitu smile.gif
Na, bet svarbiausia, kad dabar viskas visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Mano.
Dangus.
Džiaugsmas.
Problema.
Mano.
Mano.
Mano.
Atsakyti
kudai cia pasjumis
Atsakyti
Tai buna tik draugystes pradzioj,o po vestuviu baigiasi visos pasakos schmoll.gif
Atsakyti
Manau, kad pasaka tęsiasi, vienaip ar kitaip, reikia tik nepaleisti iš širdies geidžiamo siužeto.
Atsakyti
QUOTE(Heineken @ 2010 04 18, 15:41)
Manau, kad pasaka tęsiasi, vienaip ar kitaip, reikia tik nepaleisti iš širdies geidžiamo siužeto.

o gal jau kiptik norisi paleist viska
Atsakyti
MB dažniausiai vadina maže wub.gif arba zuika wub.gif Ir man tai nėra nei banalu, nei dar kas. Kai tai sako mylimas žmogus, tai begalo miela. wub.gif
Atsakyti
Mane vyras nuo labai senai Saule, Saulute vadina...mūsų dukra mano tikrojo vardo gal net nezino blush2.gif kai paklausia koks mamos vardas, visada sako mano mamos vardas Saulytė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mane vadina zemuoge biggrin.gif
Atsakyti
As ji visada tik vardu,dar kartais "brangusis". Jis mane irgi vardu(taip ipratinau,nes visokios "katytes", "zuikytes", "saulytes" man skamba banaliai)
Atsakyti
Is tiesu, su vyru pastoviai (na, kai nebuna rimtu pokalbiu) bendraujam su juokais ir pasisaipydami vienas is kito, tai pavadina Angana (ragana biggrin.gif ), -ciene, siaip is malonybiniu, tai vardu - Daivukai (niekais taip nevadina), kartais, labai retai, kaciuku pavadina. lotuliukas.gif
Bet man ir keistokai atrodytu, jei kas zingsni pradetu vadinti malonybiniais vardais. g.gif
Atsakyti