Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

mane vyras vadina mazute,zuikuciu,kaciuku,mamyte..... o as ji mazium arba tetukas... ir labai grazu kai vyriausioji mergaite kreipiasi i sese arba broli lygiai taip pat...o kitakart ir i mus nutaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
"Gyvate".
Atsakyti
Mane vadina saulyte, mazyte pagrinde smile.gif
Atsakyti
Mylimuku arba buckiu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
katinelis,katutis,kasiukas,spindulelis,cutie,zuikutis,pupa,lapute,krislelis,laputaite,meilute,saulyte,karaliene,fairy,love,meile,afrodite,mamuku,mamyte,murkyte,pupuliukas.Ir seip daug kas tik sakiniuose tinka.tu mano sviesos zibureli nakty,mano vilties kibirkstele sirdy.ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 12 balandžio 2010 - 22:11
Ragana,triušiu,ridiska-nicharosyj celovek,zuikiu
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 12, 23:10)
katinelis,katutis,kasiukas,spindulelis,cutie,zuikutis,pupa,lapute,krislelis,laputaite,meilute,saulyte,karaliene,fairy,love,meile,afrodite,mamuku,mamyte,murkyte,pupuliukas.Ir seip daug kas tik sakiniuose tinka.tu mano sviesos zibureli nakty,mano vilties kibirkstele sirdy.ir t.t. ax.gif

Populiuk, jus cia rimtai - su zmona - poetiniais posmais meilaudavotes? Jei nepaslaptis,o kaip jin jus vadindavo-na i tuos visus ziburius laimes, kasiukus ir pan?
Atsakyti
Mazybiniu per beveik 4 metus, galiu suskaiciuot ant vienos rankos pirstu, kiek yra kartu pavadines. O taip kartais norisi. Siaip vardu vadina. Arba kaiip cia kas rase "vista" kai susipykstam.
Atsakyti
akis panardindavo ir kartais paraudonuodavo.Koks skirtumas db mintyse tik antakius suraukusios raganos atvaizdas,nes paskutiniai metai buvo tik zaidimas i vienus vartus. good riddance!
Atsakyti
varlyte, nespėdos šaltos ir dregnos.
arba maže, nes 2cm žemesnė:-)
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 04 12, 22:58)
Ragana,triušiu,ridiska-nicharosyj celovek,zuikiu

tas pats ir pas mane. tik dar sosyska reiktų pridėti.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 13, 18:03)
akis panardindavo ir kartais paraudonuodavo.Koks skirtumas db mintyse tik antakius suraukusios raganos atvaizdas,nes paskutiniai metai buvo tik zaidimas i vienus vartus. good riddance!

Viskas susitvarkys..Tas nusivylimas ir pyktis-anas praeis, ir viskas bus gerai, pamatysit. Tik laiko reik siek tiek..
Atsakyti