Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

"Bestija" skamba taip romantiškai...

Atsakyti
ivairiai vaidinu, paprastai visa atnaujinasi zodynelis
Atsakyti
mes viens kita vadinam maziukais, o kai supykstu mamutu isvadinu smile.gif
Atsakyti
"Pinda".
Atsakyti
as ji vadinu "puputuku", "pupkiu", jis mane "brangakmeniu"
Atsakyti
Mažiuku, tetuku, baudėju:))))
Atsakyti
mes vienas kita vadiname saulytemis ax.gif
Atsakyti
Mes parseliais,o kai pykstames parsais biggrin.gif
Atsakyti
Mane kelis kartus pupyte vyras pavadino , tai šešiametis mano išgirdo ir "pupele" arba "grąžiaja pupele" pervadino .Linksmiausia būna kai parduotuvėje sūnus garsiai šaukia : " Gražioji pupele! Ar duonos paiimti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2010 04 01, 15:30)
Mane kelis kartus pupyte vyras pavadino , tai šešiametis mano išgirdo ir "pupele" arba "grąžiaja pupele" pervadino .Linksmiausia būna kai parduotuvėje sūnus  garsiai šaukia  : " Gražioji pupele! Ar duonos paiimti? lotuliukas.gif

na taip tikrai noretusi tai isgirsti is salies lotuliukas.gif as savaji mylimiausia vadinu tai pupa uoga ir jai tai tinka nu kartais tai graziausia mylimiausia is rvenciausia smile.gif
Atsakyti
mane vyras vadina kulverstuku,na gal ir nelabai graziai skamba,bet prilipo,kai buvau nescia ir vos pilva panesdavau,tai sakydavo neapvirsk kulverstuk tiu mano,tai taip ir liko.... blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes vienas kita vadiname "mamukai" ir "tetukai" kad vaikuciui butu lengviau ismokti kai girdes daug kartu wub.gif ,o siaip kai bunam dviese "maziukai" wub.gif
Atsakyti