Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

O as kuom tik nebuvau doh.gif ir mazyliu ir sosiska, o dabar esu ALIOSA g.gif (kai prasau taip nevadinti tai sako kad pameciau kaliosa unsure.gif )
Buvo pas mus kelias dienas sveciu manes nepazystanciu, tai kai paskuitne diena parode mano rankdarbius ir pasake kad Ingrida cia dare, tai zmones net perklause kas cia tokia, nes buvo tikri kad esu ALIOSA doh.gif
O as ji vadinu APOLIONU bigsmile.gif nes jis toks didelis pas mane ir augalotas biggrin.gif . Vadinau kazkada MAZYLIU, bet karta pasaukiau taip parduotuveje ir kai jis priejo, tai net zmones replikavo "nu nieko sau mazylis" biggrin.gif Kai supykstu vadinu SIMPAMPULKA (jaucias kaip ******).
Atsakyti
Kai draugavom buvau Raganiuke, Siurbelyte, mat labai jau isisiurbdavau jam i lupas blush-anim-cl.gif
Po vestuviu Zmona, po to eme trumpint ir vadino Mona, o dabar likau tik Ona arba Onute..
Idomu, ar dar labiau trumpins hihihi.gif
Atsakyti
Aš MB vadinu katučiu, meile, o jis mane - sosiska, saule.. Banaliai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dazniausiai pas mane jis buna grozis. kai truputi pykstu vadinu bjaurybuku arba bagamotu. kartais pavadinu meskinu. kai jis buna meskinas, as bunu jo panda biggrin.gif . siaip maze vadina arba sirsala.
Atsakyti
vadinu ja "durne"
Atsakyti
Vadinu jį pup (nuo mūs vartoto jaustuko pupt), Ežiu (jis visad buvo ir bus Ežys pagal kinų horoskopą ir šiaip iš charakterio), vardu retai, dar saul, mieluoju ir pan. (:
Mane vadina Bite (ir dėl pan priežasčių), dar sako mana moteris, bet dažnai mėgsta ir meiliai paerzinti vadindamas kiaulaite, ožkyte, karvyte ir kitais jam labai mielais gyvūnėliais. Kai susierzinu, skao, kad kiaulyčių uodegytės reistos labai gražiosl o karvyčių akys. Sako, čia geruoju. (: Kai oficialiai kur vardu pašaukia, net keista pasidaro. Kaip ir jį šaukt taip. smile.gif
Atsakyti
Braškytė, nes buvo tokia istorija juokinga su braškėm...tai nuo tada ir prilipo. Dar kartais zaraza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A Z: 22 kovo 2010 - 22:12
Saule ax.gif o aš jį vadinu Tete biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka, kai kreipiasi "kale" tik rusų klaba.
Atsakyti
mano vyras kadangi rusas tai as jy vadinu Котик o jis nuo pat pirmos dienos kai pamate mane vadina Льалька ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 03 24, 11:44)
Man labai patinka, kai kreipiasi "kale" tik rusų klaba.

Labai gražus kreipinys.
Atsakyti
PADLA
Atsakyti