Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2010 02 06, 16:50)
Taip, bet pirmiasia turi pasirašyti, kad tais mėnesiai reikės darželio. jei parašysi, kad nereikia, tai ir negalėsi vesti, net jei labai reikės.

žinoma, kad ne laisvu grafiku biggrin.gif as tai rugpjuti planuoju nevest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 02 06, 16:52)
žinoma, kad ne laisvu grafiku  biggrin.gif  as tai  rugpjuti planuoju nevest smile.gif

Aš tai visą vasarą nevesiu.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 06, 17:01)
Aš tai visą vasarą nevesiu.

doh.gif doh.gif doh.gif bet tai kur vaika deti,kai visi dirbsim vasara ir tik pora sav atostogu turesim doh.gif doh.gif Aisku,pasiulys darzeli kita,bet su lopselinuku tai man nelabai tas vaizdas piesiasi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Brrrrrr ir kas tokia sistema sukure verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 02 06, 17:42)
doh.gif  doh.gif  doh.gif bet tai kur vaika deti,kai visi dirbsim vasara ir tik pora sav atostogu turesim doh.gif  doh.gif Aisku,pasiulys darzeli kita,bet su lopselinuku tai man nelabai tas vaizdas piesiasi schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Brrrrrr ir kas tokia sistema sukure verysad.gif  verysad.gif

Bet juk ir auklėtojos turi atostogas. o ką joms. be to, tai valstybinė įstaiga, o čia tvarka yra kitokia, nei privažiuose darbuose.
Eina vaikai į kitus darželius ir nieko nepadarysi. Visada taip būdavo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 06, 17:53)
Bet juk ir auklėtojos turi atostogas. o ką joms. be to, tai valstybinė įstaiga, o čia tvarka yra kitokia, nei privažiuose darbuose.
Eina vaikai į kitus darželius ir nieko nepadarysi. Visada taip būdavo.

viska as suprantu,tik pasiguodziau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 02 06, 18:29)
viska as suprantu,tik pasiguodziau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai suprantu, užjaučiu. 4u.gif Tik bandau į problemą pažiūrėt kitu kampu. Ale, bepigu man kalbėti, kai tos bėdos neturiu.
Aš turiu kitą bėdą. Aš į darbą, o mažius į lopšį išeisim tą pačią dieną. o darbas ne tas, kur galėčiau vėluoti ar po kelių valandų bėgti pas vaiką. tai ir neįsivaizduoju, kaip bus su adaptaciniu laikotarpiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 06, 19:40)
Tai suprantu, užjaučiu.  4u.gif Tik bandau į problemą pažiūrėt kitu kampu. Ale, bepigu man kalbėti, kai tos bėdos neturiu.
Aš turiu kitą bėdą. Aš į darbą, o mažius į lopšį išeisim tą pačią dieną. o darbas ne tas, kur galėčiau vėluoti ar po kelių valandų bėgti pas vaiką. tai ir neįsivaizduoju, kaip bus su adaptaciniu laikotarpiu. doh.gif

Tai va, visi turim tai vienu,tai kitu bedu.......Bet ,kaip as sakau,nera padeties be iseities.Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 06, 19:40)

ezra- dėl tų pačių problemėlių aš savąjį Justą į lopšį išleidau dar mažiuką-jam buvo 2m.3mėn..būtent, dėl to adaptacinio laikotarpio,kad negaliu iš darbo išbėgti tik suskambus telefonui...į darbą išėjau po gero pusmečio. Na ,žinoma, man buvo tokai situacija,tau kita-, gi tavo mažylsi ko gero dar nei 2 metukų neturi,ar ne? o jei dabar bandytumet su mažiuku pradėti lankyti lopšį. Po pusę dienelės, ar kas antrą dieną?.... g.gif , būtų mažiau streso jum abiem tada,kai jau reiks darbe tau būti. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 06 vasario 2010 - 20:38
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 02 06, 20:36)
ezra- dėl tų pačių problemėlių aš savąjį Justą į lopšį išleidau dar mažiuką-jam buvo 2m.3mėn..būtent, dėl to adaptacinio laikotarpio,kad negaliu iš darbo išbėgti tik suskambus telefonui...į darbą išėjau po  gero pusmečio. Na ,žinoma, man buvo tokai situacija,tau kita-, gi tavo mažylsi ko gero dar nei 2 metukų neturi,ar ne? o jei dabar bandytumet su mažiuku pradėti lankyti lopšį. Po pusę dienelės, ar kas antrą dieną?.... g.gif , būtų mažiau streso jum abiem tada,kai jau reiks darbe tau būti. g.gif unsure.gif

Na, pas mus vidury metų nepriima naujų vaikų, tik nuo rudens (nebent laisvų vietų yra, o tokių nėra). Praėjusį rudenį dar mažas buvo, o ir vietos nebuvo. Šį rudenį ko gero gausim.
Bierelį ir rugpjūty nedirbs darželis, liepą bus jungtinės grupės, tai irgi nėra prasmės, nes ir auklėtojos bus kitos. O pradėti eiti dabar ir paskui per vasarą vėl pamirš. Rudenį vėl adaptacija.
Nors reiktų nueit pasidomėti, kokia situacija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 07, 16:13)
Na, pas mus vidury metų nepriima naujų vaikų, tik nuo rudens (nebent laisvų vietų yra, o tokių nėra).]

čia į lopšiuką, ar ne g.gif
praėjusiais metais lankėm lopšiuką ir nuo pavasario atsirado du nauji vaikiukai g.gif nežinau kaip ir kodėl, bet atsirado ir ėjo su visais, paskui dar vienas prisidėjo rolleyes.gif sakyčiau kaip ir nėra vietų, o atsirado, pasirodo g.gif sumoj buvo atrodo ar 15- 16 vaikų cool.gif
p.s mūsų lankoma įstaiga ta pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 07, 19:45)
čia į lopšiuką, ar ne g.gif
praėjusiais metais lankėm lopšiuką ir nuo pavasario atsirado du nauji vaikiukai g.gif nežinau kaip ir kodėl, bet atsirado ir ėjo su visais, paskui dar vienas prisidėjo rolleyes.gif sakyčiau kaip ir nėra vietų, o atsirado, pasirodo g.gif sumoj buvo atrodo ar 15- 16 vaikų cool.gif
p.s mūsų lankoma įstaiga ta pati unsure.gif

Taip, į lopšiuką.
Tai tada buvo laisvų vietų, nes lopšelinėje ir yra norma 15-16 vaikų. Gal kažkas pradėjęs lankyti metė. Reiks bandyt pasikalbėt su direktore, nes matau, kad sūnus visai kitoks, nei dukra, adaptacinis jam gali būt ilgas ir sunkus.
Dėkui, kad pasakėt. 4u.gif
Taip, tą pačią įstaigą vaikai lanko. biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju mažąją vasarą pradėti leisti į darželį. Tada bus su sese vienoj grupėj ir adaptacija turėtų būti lengvesnė ax.gif
Atsakyti