Tai viskas normalu, čia užgavėnių renginys priklauso nuo muzikos vadovės,kas norėjo ankščiau blynus valgyti taip ir padarė,kas valgys vėliau irgi nėr blogai
Pas mus vakar taip pat buvo Lietuvos Nepriklausomybės paminėjimas. Trečiadienį gal but bus užgavėnės O šiaip man įdomu paruošiamukų mamų nuomonė apie išleistuves Pas mus darželyje šventinį stalą vaikam dovanoja daželis Tėvam reikia pasirūpint vaikų pramogom ir dovanom pedagaogam.
Sveikutes . Esame naujokai, pries pora savaiciu atsikraustem is Siauliu i Klaipeda, gyvenam nidos gatvej. Salia yra BANGELE, L/D ir AUSRINE. I bangele mes nepatenkam niekada, kai domejausi taip pasake, nes pilna vaiku ir dar laukia sarasas nemazas, o Ausrinej vietu pilna laisvu. Tai, kazkiap kyla itarimas, kaip cia taip, visur vietu beveik nera, o cia pilna. ir grupej vaikai, 2006-2008 metu, sakyciau skirtumas yra nemazas..... vakar suneli pirma diena nuvedziau i ausrine. siaip nieko tokia aukletoja buvo, tai normaliai jis ten adaptavosi. O siandien jau kita aukletoja, tai su verksmu palikau, nelabai ir man patiko........ Prasau, gal kas zinot apie sio darzelio aukletojas, pasidalinkit informacija, buciau labai dekinga... Nes kaip pati darzelio direktore tai man nelabai patinka tikrai... o toliau vest kazkur vaikuti i darzeli neturiu galimybes Gal kas ka patarsit Buciau dekinga
Į "Aušrinę" neveščiau savo vaiko baisiai nekoks darželis tiek auklėtojų požiūriu tiek aplinka
Yra šalia kaip jau minėjo "Puriena" nelabai toli "Alksniukas"
Į "Aušrinę" neveščiau savo vaiko baisiai nekoks darželis tiek auklėtojų požiūriu tiek aplinka
Yra šalia kaip jau minėjo "Puriena" nelabai toli "Alksniukas"