Mergaites, greitai mano lopselinuko gimtadienis....be abejo pasnekesiu su aukletojomis apie sventima, bet gal galite pasidalinti ka nesates, ka galima nesti tokiu atveju (apie maista as)

Ezra, pas mus lopšelyje visai po naujų buvo irgi toks atvejis, kad vieną lopšelinį jau suėjus 3 metams išvedė į didesnių grupę ir vietoj jo atsirado du naujokai

QUOTE(Izabelee @ 2010 02 08, 08:31)
Mergaites, greitai mano lopselinuko gimtadienis....be abejo pasnekesiu su aukletojomis apie sventima, bet gal galite pasidalinti ka nesates, ka galima nesti tokiu atveju (apie maista as) 

Mes nesvenciam lopsinuku gimtadieniu
QUOTE(*Rūta* @ 2010 02 08, 12:02)
Oho, man net minties nebuvo, kad gali dar ir nesvesti

QUOTE(Izabelee @ 2010 02 08, 15:36)
tada begu skambint aukletojai 

Pas mus tai praso geriau sakoti atnesti,nei torta.Nes maza ka su tais tortais,o dar lopselinukai

QUOTE(Izabelee @ 2010 02 08, 15:36)
tada begu skambint aukletojai 

mes taip sutarem, galima ir kitaip
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 02 08, 16:21)
Pas mus tai praso geriau sakoti atnesti,nei torta.Nes maza ka su tais tortais,o dar lopselinukai

QUOTE(Izabelee @ 2010 02 08, 08:31)

Na neša, kas kaip nori. daug nereikia. Pas mus leidžia tortus nešti. tėvai neša juos tik tada, jeiyra garantuoti kokybe. dar saldainių atsineša, sulčių.
QUOTE(krika @ 2010 02 08, 08:36)
Ezra, pas mus lopšelyje visai po naujų buvo irgi toks atvejis, kad vieną lopšelinį jau suėjus 3 metams išvedė į didesnių grupę ir vietoj jo atsirado du naujokai 

Oho,tai tie mažiukai tokie maži, kad užėmė tiek, kiek vienas trimetis?

Pas mus praktika, kad vidury metų išvesti lopšelinuką į kitą grupę nėra taikoma paprastai, nebent su retomis išimtimis.
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 02 08, 16:21)

pas mus lopšelyje nešvenčia gimtadienių, bet per kalėdas auklėtojos buvo paruošusios stalą: šakotis, mandarinai, saldainiai.
o va ir pas dičkius, jau darželyje, auklėtojos nepriima tortų

QUOTE(*Rūta* @ 2010 02 08, 11:02)
Mes praeitais metais, kai mano mažikei buvo 2 m. tai nešventėm, o šiais, kai 3 metai suėjo - nešiau šakotį, mandarinų ir sulčių. Pas diškį dar čiupačiupsų nešiau, nes ten labai vaikai mėgsta.
Aciu visoms uz info, visada smagu cia uzeiti

Sveikos gal kokiu zinote atsiliepimu apie "Zelmeneli"
Šindien pas mus darželyje užgavienės.