Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

as pati net nedrysciau rasyti negimusi vaikeli i eile. schmoll.gif

O del darziuku, na neturejau problemu su uzsirasymu. I Nykstuka buvau uzrasius, kai maziukui buvo menesiukas. Ir nusprendus jo nelankyti, musu paleisti nenorejo doh.gif
O i darziuka Eglute uzsirasem kai maziukui buvo 10men. Ir dabar darziuke daug laisvu vietu. Pas mus grupeje sarase tik 9 vaikuciai thumbup.gif

Nors ir salia namu buvo kiti darziukai, bet mes pasirinkom esanti uz 30min kelio pesciomis thumbup.gif
Atsakyti
Nesigincyju, gal kituose miestuose ir kitaip. mes kai ejom tai tau musu, paciu tevu, pavarde uzrase, na ta prasme, kad jau norim patekt i darzeli. Teisingai, o paskui vaiko gimimo liudyjima nesem
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 02 25, 08:20)
mes turejome ta pacia beda gimeme metu gale ir vilties patekti i darzeli beveik jokios, as jaudama  nestuke.gif  landziojau i salimais esanti darzeli, ir ieskojau dideliu pazinciu nes kitaip misija neimanoma...

Kantrybes, pilno vokelio ir turetu pasisekti (deja tik taip musu gimtineje reikalai tvarkomi)

Kartais nebūtinos nei didelės pažintys, nei pilnas vokelis.
Žinau ne vieną mamytę, kuri savo atkaklumo dėka surado vaikui darželį, kai eilėje stovint vietų nebuvo. Ir pinigų nemokėjo (o papuolė į darželį, kurio direktorė garsėja tokiais niuansais).
Tiesiog ėjo, kas kelias savaites, skambino, nes kartais būna, kad ir vidury metų atsiranda vietų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 02 25, 16:32)
Kartais nebūtinos nei didelės pažintys, nei pilnas vokelis.
Žinau ne vieną mamytę, kuri savo atkaklumo dėka surado vaikui darželį, kai eilėje stovint vietų nebuvo. Ir pinigų nemokėjo (o papuolė į darželį, kurio direktorė garsėja tokiais niuansais).
Tiesiog ėjo, kas kelias savaites, skambino, nes kartais būna, kad ir vidury metų atsiranda vietų.

kartasi nevisada yra kaip noretumem ar galetumem... mirksiukas.gif cia tema begalo plati diskusijom...tik pasaku viena is varinatu, jusu taip pat toks, ir velnias zino kuris kada tinka
Atsakyti
Sveiki, ar yra mamuciu vedanciu savo vaikus i Alksniuka? Ar ten yra rusiskas darzelis ar ne? kakaip esu zalia tame reikale, pirmas musu vaikelis, nieko nesuprantu apie tuos darzelius, uzrasiau siandiena savo auksa i puriena, bet ten esame 46 eileje o priims tik 30 verysad.gif tai bijau kad ten nepateksime, tai dar alksniukas butu mums patogus, bet nenoreciau vesti vaiko i rusiska darzeli.
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2010 02 25, 19:46)
Sveiki, ar yra mamuciu vedanciu savo vaikus i Alksniuka? Ar ten yra rusiskas darzelis ar ne? kakaip esu zalia tame reikale, pirmas musu vaikelis, nieko nesuprantu apie tuos darzelius, uzrasiau siandiena savo auksa i puriena, bet ten esame 46 eileje o priims tik 30 verysad.gif tai bijau kad ten nepateksime, tai dar alksniukas butu mums patogus, bet nenoreciau vesti vaiko i rusiska darzeli.

'Alksniuke" yra tik kelios rusakalbių grupės mirksiukas.gif visos kitos-lietuvių rolleyes.gif Taip kad bijoti nėra ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 25, 20:55)
'Alksniuke" yra tik kelios rusakalbių grupės mirksiukas.gif visos kitos-lietuvių rolleyes.gif Taip kad bijoti nėra ko ax.gif

Aciu jums uz atsakyma, dabar reiks spersti dilema ka rinktis ar Puriena ar Alksniuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2010 02 25, 21:01)
Aciu jums uz atsakyma, dabar reiks spersti dilema ka rinktis ar Puriena ar Alksniuka  g.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif jei dar kas domins klauskit mirksiukas.gif mes lankom "Alksniuką" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 25, 21:03)
Nėr už ką mirksiukas.gif jei dar kas domins klauskit mirksiukas.gif mes lankom "Alksniuką" rolleyes.gif

Ir kaip jums tas darzelis, mazai radau atsiliepimu apie si darzeli, tai sunku apsispresti. Nors eiti planuojame tik nuo 2011, jau dabar nenoriu leisti vaiko i darzeli, labai esu prie jo prisirisusi, manau man bus labai sunku ji palikti ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2010 02 25, 21:05)
Ir kaip jums tas darzelis, mazai radau atsiliepimu apie si darzeli, tai sunku apsispresti. Nors eiti planuojame tik nuo 2011, jau dabar nenoriu leisti vaiko i darzeli, labai esu prie jo prisirisusi, manau man bus labai sunku ji palikti ten  blush2.gif

Normalus,geras darželis.Mums jis tinka ir patinka,nežinau kas jus labiausiai domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 02 25, 21:09)
Normalus,geras darželis.Mums jis tinka ir patinka,nežinau kas jus labiausiai domina g.gif

As pati nezinau kas mane domina blush2.gif net nezinau kas turetu dominti, man svarbiausia kad mano mazylio niekas neskriaustu ir priziuretu blush2.gif Ryt reikes nuvaziuoti paziureti kokios ten eiles
Atsakyti
Biski ne i tema. Turim atliekamo 200 l dyzelio po 2,50 lt. Rasyti az. 4u.gif
Atsakyti