Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Gėlėta @ 2010 02 23, 20:04)
drinks_cheers.gif siūlyčiau ieškoti geresnių variantų  ax.gif Alksniukas gan tolokai  g.gif

Kokia 20 min pesciomis,bet verčiau toliau eičiau nei į bele kur unsure.gif
Atsakyti
Aciu, kad patariate 4u.gif , bandysim kazka keist, nes vakar buvo antra diena-tai man ispudi ne koki paliko blink.gif
Atsakyti
Sveiki, siandien buvau uzrasyti savo 3.5 men leliuka i darzeli salia namu l/d "Azuoliukas" ir mums pranese kad yra 45 vietos, o mes 67-ti. Mes gime 2009 11 men, o i darzeli eisime 2011 rugsejo, t.y 1.8 menesiu. Nesuprantu kas cia vyksta g.gif. Nejaugi tiek daug vaiku musu magiliovo rajone ar toks geras, kad kiti veztu i miesto gala, ar kazkas kysio laukia? Ar reikejo uzsirasyti tik gimus vaikui, ar dar nesciai? Parasiau prasyma, tai ten parasyta kad i kita darzeli negalima uzsirasyti. Tai kur garantija kad pakliusime, o gal jei lauksime tai visai nei i viena nepakliusime darzeli. Labai nusivylusi esu, gal kas susidure su tikia situacija ir duos patarima.
Atsakyti
QUOTE(vita7 @ 2010 02 24, 21:51)
Sveiki, siandien buvau uzrasyti savo 3.5 men leliuka  i darzeli salia namu l/d "Azuoliukas" ir mums pranese kad yra 45 vietos, o mes 67-ti. Mes gime 2009 11 men, o i darzeli eisime 2011 rugsejo, t.y 1.8 menesiu. Nesuprantu kas cia vyksta g.gif. Nejaugi tiek daug vaiku musu magiliovo rajone ar toks geras, kad kiti veztu i miesto gala, ar kazkas kysio laukia? Ar reikejo uzsirasyti tik gimus vaikui, ar dar nesciai? Parasiau prasyma, tai ten parasyta kad i kita darzeli negalima uzsirasyti. Tai kur garantija kad pakliusime, o gal jei lauksime tai visai nei i viena nepakliusime darzeli. Labai nusivylusi esu, gal kas susidure su tikia situacija ir duos patarima.

Užrašyti vaiką reikėjo iškart tada, kai tik gavote gimimo liudijimą, nors ir tai galėjo neišgelbėti situacijos. tiesiog yra populiarūs ir nelabai darželiai.
Taip, dabar yra tokia tvarka, kad galima užrašyti tik į vieną darželį.
Dabar jūs turite tik vieną išeitį. Nueiti į dar kelis darželius, kurie jums tiktų ir ten pasiklausti, kelinti būtumėte eilėje ir ar papultumėte į darželį jūsų norimu laiku. jei taip, tada einat į AŽUOLIUKĄ, išsibraukiat iš ten ir persirašot kitur.
Atsakyti
Sveiki, siandien buvau uzrasyti savo 3.5 men leliuka  i darzeli salia namu l/d "Azuoliukas" ir mums pranese kad yra 45 vietos, o mes 67-ti. Mes gime 2009 11 men, o i darzeli eisime 2011 rugsejo, t.y 1.8 menesiu. Nesuprantu kas cia vyksta g.gif. Nejaugi tiek daug vaiku musu magiliovo rajone ar toks geras, kad kiti veztu i miesto gala, ar kazkas kysio laukia? Ar reikejo uzsirasyti tik gimus vaikui, ar dar nesciai? Parasiau prasyma, tai ten parasyta kad i kita darzeli negalima uzsirasyti. Tai kur garantija kad pakliusime, o gal jei lauksime tai visai nei i viena nepakliusime darzeli. Labai nusivylusi esu, gal kas susidure su tikia situacija ir duos patarima.

tikėtina, nes gimę esat metų gale, todėl per metus susidaro tokia eilė, mes gimę birželį tai vidurį maždaug ir buvom, atrodo 16 smile.gif , deja vaikų čia daug, o ir darželis ne pats blogiausias 4u.gif
Atsakyti

nepykite, bet esate labai naivi mamayte, ar skaitote spauda del padidejusio gimstamumo? ar skaitote kas kiek laiko pasirodancius straipsnius, kaip perpildyti darzeliai? statisktiskai tik 40 rpc siuo metu gimusius vaiku tetelpa i juos...Jusus rajonas Miegamasisi didziausia gyventoju koncentracija, jaunu seimu taip pat, o ir darzeliu musu mieste neperdaugiausia 4u.gif

mes turejome ta pacia beda gimeme metu gale ir vilties patekti i darzeli beveik jokios, as jaudama nestuke.gif landziojau i salimais esanti darzeli, ir ieskojau dideliu pazinciu nes kitaip misija neimanoma...

Kantrybes, pilno vokelio ir turetu pasisekti (deja tik taip musu gimtineje reikalai tvarkomi)
Atsakyti
Taip taip, mes dar kol gyvenom Siauliuose, buvau 8 nestumo menesi,- dar nebuvo gimes vaikelis, uzrasem i darzeli ir jau buvom 9 eilej. bet kadangi, dabar persikraustem i Klaipeda, tai tik patekom i 'Ausrine' doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2010 02 25, 08:30)
Taip taip, mes dar kol gyvenom Siauliuose, buvau 8 nestumo menesi,- dar nebuvo gimes vaikelis, uzrasem i darzeli ir jau buvom 9 eilej. bet kadangi, dabar persikraustem i Klaipeda, tai tik patekom i 'Ausrine' doh.gif  doh.gif

viena is nemaloniausiu situaciju kai keiti gyvenamaja vieta doh.gif

prašau parašykite kas jums nepatiko dabartiniam, raseta, kad antra diena kaska pamatete? kas ten buvo?
l
Atsakyti
nu nepykit, bet kaip gali užrašinėti į eilę negimusius vaikus? g.gif doh.gif tai gal aš va susiplanavau, kad va noriu pastoti, va gautųsi gimdyti tada ir tada - ir varau užrašyti į darželį.

atsiprašau, bet niekaip nesuprantu, kaip darželio valdžia tai leidžia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 02 25, 10:00)
nu nepykit, bet kaip gali užrašinėti į eilę negimusius vaikus?  g.gif  doh.gif tai gal aš va susiplanavau, kad va noriu pastoti, va gautųsi gimdyti tada ir tada - ir varau užrašyti į darželį.

atsiprašau, bet niekaip nesuprantu, kaip darželio valdžia tai leidžia?  blink.gif

musu nerase, bet jau is veido mama zinojo...o ka daryt kai gimsti metu gale? ir tikimybe laisvai papulti nuline?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 02 25, 09:33)
viena is nemaloniausiu situaciju kai keiti gyvenamaja vieta  doh.gif

prašau parašykite kas jums nepatiko dabartiniam, raseta, kad antra diena kaska pamatete? kas ten buvo?
l

as dabar palieku vaikeli, tik iki pietu. ir nueinu pasiimt pries einant pietu miego. tai stovejau uz duru, visi valge, nes saukstai barskejo smile.gif girdziu maniskis vienas ten reiskia savo nuomone. tai kazkuri sako, na bet tokiu tonu ne is maloniuju:valgyk! nestumdyk lekstes, cia tau ne namai ponial? smile.gif smile.gif na tai, pradziai pasimeciau labai, ta diena nieko nesakiau, nes pasimeciau smile.gif bet va vakar nuejau ir pasakiau aukletjai del to. tai cia ne ji atseit seimininkele. As pati tai nemaciau kuri, nes durys buvo uzdarytos, ir aisku jos manes nemate, nes taip nebutu sake, jei butu pamate, kad esu ir lauksiu uz duru schmoll.gif Sakau as pati esu pradiniu klasiu mokytojos specialybe baigus, zinau kad tie vaikai ne superiniai, bet toks zodis, na atsiprasau doh.gif doh.gif , nei lavina musu vaiku kalba, nei ugdo kazka.... Tai sake aukletoja perspes ta savo padejeje, bet faktas tas, kad jau minusa turi, ir as ,pasitaikius pirmai galimybei, vesciau savo vaika i kita darzeli, bet kad vietu nera verysad.gif verysad.gif va mums uz namo bangele visai cia pattik uz namo uzeit,-nera vietu... verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 02 25, 11:00)
nu nepykit, bet kaip gali užrašinėti į eilę negimusius vaikus?  g.gif  doh.gif tai gal aš va susiplanavau, kad va noriu pastoti, va gautųsi gimdyti tada ir tada - ir varau užrašyti į darželį.

atsiprašau, bet niekaip nesuprantu, kaip darželio valdžia tai leidžia?  blink.gif

na pabaigoj, nestumo gali rasyt, manau tikrai. nes kaip tada, mes jau 9 eilej buvom? jau 9 .... o ir kai nueini sako,jau reiekejo i darzeli uz rasyt dar vaikui negimus.... Aisku, nelogiska! bet patekt, tada darzeli is vis galimybiu nera. schmoll.gif Cia gi ne nuo musu priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepaliuks @ 2010 02 25, 10:09)
na pabaigoj, nestumo gali rasyt, manau tikrai. nes kaip tada, mes jau 9 eilej buvom? jau 9 .... o ir kai nueini sako,jau reiekejo i darzeli uz rasyt dar vaikui negimus....

Klaipėdoje negali, nes užrašant gimimo liudijimo reikalauja mirksiukas.gif .
Atsakyti