Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

na ir as nelabai rizikuoju vaziuot toli i kita miesta pirkt rubu nes tada prisideda kelias ir rubu savikaina gaunasi jau didesne rolleyes.gif o ir nezinia ka gali nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
doviliukei sveikinu su puikiu rezultatu. Nereikia ir i Utena vaziuoti, kai mixsa gali po 1.70 gali nusipirkti.
Pas mane siandien tik truputeli geriau.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 22:01)
nu siand.prekyba 250 lt thumbup.gif

thumbup.gif sveikinu ir baltai pavydziu blush2.gif mano visos sios savaites apyvarta tokia bus doh.gif nebent siandien bus geriau
Atsakyti
Labas rytas

Idomu, koks minimalus kiekis pirkimui, jeigu pirktume ta originala is UK Klaipedoje (jeigu imti tai ka atsirenki uz 15lt)

O del patalpu Kaune, tai jau senokai ieskau, jau visai vilti praradau... Atseit krize, visi uzsidarineja, bet kazkaip normaliu patalpu vis neatlaisveja sad.gif O ir kainos tu bent normalesniu patalpu, maziau 1200 nebuvau radus...
Atsakyti
labas rytas visoms ir geros dienos 4u.gif

Pas mane pus velnio, skyčiau nuolaidos mėn gale ir pradžioje pasiteisina, o kai algametis bus, bus ir nauja siunta bigsmile.gif

Iš Stiklo, jūs prekiaujate Klaipėdoje, į kitus miestus nevežate?
Papildyta:
Geriau įsiskaičiau, tai gal geriau tada humanos kada pabandyti ar į Uteną ax.gif Jei peržiūrėti ir nepirkti, tai vargu ar ką nors gero galima tikėtis (o dar gali atsirinkti...) g.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 05, 22:07)
jei gera vieta manau labai normali kaina

būtent, jei gera vieta... O nurodė kaip geriausią vietą tų mažesnių patalpų 4u.gif

Rogrinta, sėkmės paieškose, dar vieną galvos skausmą turėsi doh.gif Metų galas, gal bus užsidarančių, be to šildymo sezonas, tai jei kas neišnuomos didesne kaina, manau, tikrai derėsis, kadangi mokėti už patalpų išlaikymą ir savininkams neapsimoka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 06 lapkričio 2009 - 08:52
Labas rytas
QUOTE(ecka @ 2009 11 06, 10:51)
lRogrinta, sėkmės paieškose, dar vieną galvos skausmą turėsi

Ačiūks 4u.gif Blogiausiu atveju į turgus teks važiuot biggrin.gif Tik neįsivaizduoju kur čia po Vilniaus apylinkės geriau lėkt
Atsakyti
labas rytas 4u.gif bandysiu is Humanos imt mix.drauge kaip tik send ten vaziuoja paprasiau paziurejimui paimt biski...o trenigai nebaisus ten..ta prasme siuolaikiniai ir koks maziausias kiekis galimas imt..gal striukiu kainas netycia nuziurejote
Atsakyti
Sveikos,nu bet kaip man sirdis skauda kad parde mano uzdaryta stovi kol mudu cia namuose vartomes smile.gif Nu siandien geriau vaikui,ga kt savaite busi sveiki,jau taip ant 10d noreciau dirbti.Ydomus pasiulymas Is Stiklo,nu bet as nevaziuociau,kaip rasiau,neperku is tokiu pardaveju ,kurie duoda rinktis.Kodel as tureciau pirkti kitu isrankas?..Nu mano nuomone cia tik.
Rogrinta,nu uzuojauta,tikuos uztiksi greitai ka nors sau tinkamo.Ar negaila iseit bus?Kiek laiko sitoje vietoje jau prekiauji?
Tiputapu,auksciau nosi,pamatysi,gal kasdien vis geryn smile.gif
Astaja,is kur zadi dabar prekes imti?Gal zinai kur kokia fura nebloga atvazios?As noreciau is keliu vietu imti,ypac treniginiu kelniu truksta man,per kelis kartus labai mazai ju pasitaike,nors imu nemaza kieki,po 150-180kg. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 06 lapkričio 2009 - 09:36
QUOTE(ovimama @ 2009 11 06, 10:24)
Sveikos,nu bet kaip man sirdis skauda kad parde mano uzdaryta stovi kol mudu cia namuose vartomes  smile.gif Nu siandien geriau vaikui,ga kt savaite busi sveiki,jau taip ant 10d noreciau dirbti.Ydomus pasiulymas Is Stiklo,nu bet as nevaziuociau,kaip rasiau,neperku is tokiu pardaveju ,kurie duoda rinktis.Kodel as tureciau pirkti kitu isrankas?..Nu mano nuomone cia tik.
Rogrinta,nu uzuojauta,tikuos uztiksi greitai ka nors sau tinkamo.Ar negaila iseit bus?Kiek laiko sitoje vietoje jau prekiauji?
Tiputapu,auksciau nosi,pamatysi,gal kasdien vis geryn  smile.gif

butent ir man cia kazkas keisto..jei prekes geros moment kalbos pasklinda ir nereikai per mamu foruma ieskot pirkeju..cia atrankos garantuotai bus..o pirkt jau perpirkta visai nesinori...ir kiek pastebejau jau antras pasiulymas tiesiu taikymu i musu namus eina..rado matai naivias pirkejas kurios iesko kur pigiau kur geriau..seip klaipedieciu mamyciu yra cia manau nesunku butu praskanuot sita reikaliuka.
Atsakyti
Labas rytelis. Pagaliau perskaiciau ka priraset nuo vakar pietu biggrin.gif . Uzjauciu visas kurioms su patalpom problema, bet ir nuomos kainos ziuriu miestose doh.gif . Buvau savo naujoje patalpoje biggrin.gif , tai maza patalpa, bet kaip uz 80lt. manau mazam miesteliui bus gerai. Ziema prasimusiu, o pavasari rubeliai lengvesni, plonesni bus, tai ir vietos uzteks.
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 05, 21:57)
oiiiii... doh.gif pagaliau perskaiciau biggrin.gif  greitai sukates, saunuoles mirksiukas.gif  as jau i komisa persitvarkiau.... bet dar like deveti rubai... siand tik 19lt verysad.gif ziuresiu kaip seksis toliau.... reikia skelbimu pametyt i puslapius... ir kasa jau gavau, praktikuojuos nuo siand...
doviliuke,saunu kad taip tau pasiseke....reikejo ir man i humana vaziuot

O kasą naują pirkai ar naudotą? Aš taip pat planuoju su kasa dirbti, bet internete pažiūrėjau kainas tai susinervijau. Galvoju gal geriau naudotą pirkt g.gif Bliamba taip jau nagai niežti greičiau pradėt, tik tų prakeiktų patalpų nėr doh.gif
Atsakyti
Laba rytelį visoms 4u.gif
Na va geras oras, o aš sėdžiu namie ir nevažiuoju prekiauti verysad.gif . Mano antrokas niekaip nenori iš mokyklos pradėt važiuot pats, taigi tenka vežioti. Ryte tai jokių problemų, ar aš ar vyras galim nuvežti, bet va po pietų, tenka kažkam lėkt paimt. O dar penktadienis, pamokos baigiasi 12 val, nu nesamonė lėkt, išsikraut, paprekiaut pora valandų ir vėl viską krautis atgal, šiaip mes turguj iki 14 val dažniausiai stovim.
O dėl tų prekių Klaipėdoj tai spėju, kad čia tie patys, kur vizitkes po turgelius, parduotuves vežioja, siūlo pirkt iš jų kiek supratau jie prie Ermitažo kažkur sandeliuoja. Nu nekelia ir man pasitikėjimo toks būdas, kažkaip keistai jie čia su tuo pasirinkimu po 15 lt/kg g.gif
Atsakyti