Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

Sveikutes
Klausimelis Kaunietem-gal kuri esa pirke drabuziu is UAB ,,RESNA,,Kaune?ten mb pazistamas siuo verslu uzsiima-tai siandien paskambinom,tipo sao neblogos prekes,uz kg-5,5nori
Ir dar kam aktualu ryt is Londono atvaziuoja furos po 4,5kg,jei imi tona pristato
Arunas 867588041
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 06, 10:48)
Sveikutes
Klausimelis Kaunietem-gal kuri esa pirke drabuziu is UAB ,,RESNA,,Kaune?ten mb pazistamas siuo verslu uzsiima-tai siandien paskambinom,tipo sao neblogos prekes,uz kg-5,5nori
Ir dar kam aktualu ryt is Londono atvaziuoja furos po 4,5kg,jei imi tona pristato
Arunas 867588041

biggrin.gif nu ka zemiete..gal jau uzsivaret rubu ?..uzblokavau as tavo skype nes neimanoma dirbt su tom reklamom islendanciom biggrin.gif Viliojanciu Ideju Palepe 861802647 pasuk del reklamos .
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 06, 10:29)
butent ir man cia kazkas keisto..jei prekes geros  moment kalbos pasklinda ir nereikai per mamu foruma ieskot pirkeju..cia atrankos garantuotai bus..o pirkt jau perpirkta visai nesinori...ir kiek pastebejau jau antras pasiulymas tiesiu taikymu i musu namus eina..rado matai naivias pirkejas kurios iesko kur pigiau kur geriau..seip klaipedieciu mamyciu yra cia  manau nesunku butu praskanuot sita reikaliuka.

Nieko cia keisto ir garantuot, ko nezinote, nereiketu. mirksiukas.gif Yra prekes ,,nuo duru iki duru'', zinote ka tai reiskia? O del perrinktu prekiu nejuokinkit, prie jusu atidaro maisa ir is to maiso pasiimat ka norit. Kas lieka, atiduoda labai pigiai. O Humanoj tipo kitaip perkat?
Man is to jokios naudos. Padaryk zmonem gera, pasiulyk, tai dar ciort znajet kuo apsauks blink.gif
ecka, kolkas tik Klaipedoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 06 lapkričio 2009 - 10:52
QUOTE(Iš Stiklo @ 2009 11 06, 11:50)
Nieko cia keisto ir garantuot, ko nezinote, nereiketu. mirksiukas.gif  Yra prekes ,,nuo duru iki duru'', zinote ka tai reiskia? O del perrinktu prekiu nejuokinkit, prie jusu atidaro maisa ir is to maiso pasiimat ka norit. Kas lieka, atiduoda labai pigiai. O Humanoj tipo kitaip perkat?
Man is to jokios naudos. Padaryk zmonem gera, pasiulyk, tai dar ciort znajet kuo apsauks blink.gif
ecka, kolkas tik Klaipedoj.

nail.gif ramiai..be panikos aciu uz geri padaryta biggrin.gif paskelbet ir aciu cia ne diskusiju sou skelbianciuju..kas nores susiieks su jumis..mes cia reiskiame savo nuomones tad..dar karta aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2009 11 06, 11:40)
O kasą naują pirkai ar naudotą? Aš taip pat planuoju su kasa dirbti, bet internete pažiūrėjau kainas tai susinervijau. Galvoju gal geriau naudotą pirkt  g.gif  Bliamba taip jau nagai niežti greičiau pradėt, tik tų prakeiktų patalpų nėr  doh.gif

kasa ne nauja ir is vyro firmos... kitaip pirk brangu.. tiek naudota, tiek nauja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ovimama @ 2009 11 06, 11:24)
Sveikos,nu bet kaip man sirdis skauda kad parde mano uzdaryta stovi kol mudu cia namuose vartomes  smile.gif Nu siandien geriau vaikui,ga kt savaite busi sveiki,jau taip ant 10d noreciau dirbti.Ydomus pasiulymas Is Stiklo,nu bet as nevaziuociau,kaip rasiau,neperku is tokiu pardaveju ,kurie duoda rinktis.Kodel as tureciau pirkti kitu isrankas?..Nu mano nuomone cia tik.
Rogrinta,nu uzuojauta,tikuos uztiksi greitai ka nors sau tinkamo.Ar negaila iseit bus?Kiek laiko sitoje vietoje jau prekiauji?
Tiputapu,auksciau nosi,pamatysi,gal kasdien vis geryn  smile.gif
Astaja,is kur zadi dabar prekes imti?Gal zinai kur kokia fura nebloga atvazios?As noreciau is keliu vietu imti,ypac treniginiu kelniu truksta man,per kelis kartus labai mazai ju pasitaike,nors imu nemaza kieki,po 150-180kg.  g.gif

labas.. ir as jau namie sedziu... parduotuve uzdaryta... vaikui ryte temperatura pakilo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 11 06, 10:24)
Astaja,is kur zadi dabar prekes imti?Gal zinai kur kokia fura nebloga atvazios?As noreciau is keliu vietu imti,ypac treniginiu kelniu truksta man,per kelis kartus labai mazai ju pasitaike,nors imu nemaza kieki,po 150-180kg.  g.gif

Nu žinok dabar jau galvoju gal visdelto paimsiu iš Gilinedo, dar su viena čia pakalbėjau irgi patenkinta buvo. Kažkaip nesigirdi dabar apie jokią fūrą. Sako Kretingoj kažkur fūrytės kartais atvažiuoja tik dar neišsiaiškinau kur. O dėl treniginių kelnių tai gal tu pabandyk sportą paimt iš Dolrestos rūšiuotą? Aš tada kai ėmiau tai man daugiau kelnių nei bliuzonų pasitaikė ir nieko- išsipardaviau. be to maišai permatomi- matysi maždaug kas geresnio g.gif. Ir dar gi vaikiškas sportines kelnes sargmoj esu pirkus maišą, na irgi sakyčiau neblogai buvo, bet jų retai būna. Ar pas tave perka vaikiškus? Nu man tai kažkaip perka geriau nei kitką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 06, 12:03)
kasa ne nauja ir is vyro firmos... kitaip pirk brangu.. tiek naudota, tiek nauja doh.gif
Papildyta:
labas.. ir as jau namie sedziu... parduotuve uzdaryta... vaikui ryte temperatura pakilo.... verysad.gif

Uzuojauta..Mudu siandien isvaziavom susimoketi uz interneta,va pietus migdau vaika,vel temperatura 38 verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(astaja @ 2009 11 06, 12:23)
Nu žinok dabar jau galvoju gal visdelto paimsiu iš Gilinedo, dar su viena čia pakalbėjau irgi patenkinta buvo. Kažkaip nesigirdi dabar apie jokią fūrą. Sako Kretingoj kažkur fūrytės kartais atvažiuoja tik dar neišsiaiškinau kur. O dėl treniginių kelnių tai gal tu pabandyk sportą paimt iš Dolrestos rūšiuotą? Aš tada kai ėmiau tai man daugiau kelnių nei bliuzonų pasitaikė ir nieko- išsipardaviau. be to maišai permatomi- matysi maždaug kas geresnio g.gif. Ir dar gi vaikiškas sportines kelnes sargmoj esu pirkus maišą, na irgi sakyčiau neblogai buvo, bet jų retai būna. Ar pas tave perka vaikiškus? Nu man tai kažkaip perka geriau nei kitką  bigsmile.gif

Nu nelabai vaikiski..visu geriausiai ejo moteriskos bliuskutes,grazus golfai,striukes.O kada vaziuoti zadi,gal susimatysim mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 11 06, 15:28)
Uzuojauta..Mudu siandien isvaziavom susimoketi uz interneta,va pietus migdau vaika,vel temperatura 38    verysad.gif
Papildyta:

Nu nelabai vaikiski..visu geriausiai ejo moteriskos bliuskutes,grazus golfai,striukes.O kada vaziuoti zadi,gal susimatysim  mirksiukas.gif ?

vargsiukas verysad.gif maniskiui irgi beveik 38 buvo.. bet labai jau greit nukrito....o dabar vel atrodo kyla.. reiks pamatuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 05, 23:24)
Nu jūs man durnai pasakykit kiek reikia pirkt kad apsimokėtu tokį kelią važiuot ?

Tai kad mano masiniukas ekonomiskas ir ne is koloneles pilu ax.gif tai manau atstumas nelabai didelis rodiklis. rolleyes.gif
Beje del Kretingos tai turiu numeriuka, si antradieni buvo, bet dar pinigeliu neturejau, jie paraso sms kada gauna, mazdaug kas sav kita kart reciau.
Ir vis del to Astaja mislinu gal ir i Klaipeda uzteks palekt, ir uosviene tuo paciu aplankysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstienute: 06 lapkričio 2009 - 15:14
Na is Gilinedo (Klaipedoje) esu emusi, kazkaip apsidziaugiau pirma karta, kita karta kai emiau tai kaikur net kainos buvo ant rubeliu, matyt kazkas nepardave ir norejo atsikratyt g.gif Gal pataikiau tuo momentu, nes jei neklystu jie patys prekiauja mazmenine prekyba, ir giminaiciu tuo uzsiimanciu turi. Zodziu visur ta pati kose, tik vienoms pasiseka, kitoms ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 06, 16:29)
Na is Gilinedo (Klaipedoje) esu emusi, kazkaip apsidziaugiau pirma karta, kita karta kai emiau tai kaikur net kainos buvo ant rubeliu, matyt kazkas nepardave ir norejo atsikratyt  g.gif  Gal pataikiau tuo momentu, nes jei neklystu jie patys prekiauja mazmenine prekyba, ir giminaiciu tuo uzsiimanciu turi. Zodziu visur ta pati kose, tik vienoms pasiseka, kitoms ne  doh.gif

Del kainu..neskubeciau vietoje jusu taip rasyti nono.gif Ir Anglijoje ir Airijoje yra seconhand'ai,vieni ju raso kainas ant rubu,kiti anr "cedeliu", ir atiduoda rubu ir ismeta,ir atkeliauja i Lietuvele.Ar kainas matete litais parasyta?Tada persiprasau...pas mane irgi su kainom buvo,bet litais nebuvo pazymeta,be to tu rubu kokybe nepeikiu,tikrai ciki buvo,kad ir su kainomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 11 06, 16:43)
Del kainu..neskubeciau vietoje jusu taip rasyti  nono.gif Ir Anglijoje ir Airijoje yra seconhand'ai,vieni ju raso kainas ant rubu,kiti anr "cedeliu", ir  atiduoda rubu ir ismeta,ir atkeliauja i Lietuvele.Ar kainas matete litais parasyta?Tada persiprasau...pas mane irgi su kainom buvo,bet litais  nebuvo pazymeta,be to tu rubu kokybe nepeikiu,tikrai ciki buvo,kad ir su kainomis.  mirksiukas.gif

Na nzn gali but ir toks variantas, matyt man papuole tokie, kurie sukele itarima. Beto kita karta ir geras drabuzis uzsistovi doh.gif
Siaip sakau nesiblogejo man is ten, tik turejau omeny kad visur ta pati kose verda, kad ir kaip tuo nenoretume tiketi. tokia realybe sunglasses2.gif
Atsakyti