Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 15:50)
Mane labiau domina, ne  ar Jis  yra  TAS, o  ar  aš  Jam TA  g.gif

KAd suzinot paklausk vyro blush2.gif
Atsakyti
o kaip suprast toki jausma, kai jauti, kad tas zmogus tai labai brangus ir vertinamas, bet uz ka taip myli,kaip ir nesupranti, tiksliau, negali identifikuot?
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 02 18, 13:17)
o kaip suprast toki jausma, kai jauti, kad tas zmogus tai labai brangus ir vertinamas, bet uz ka taip myli,kaip ir nesupranti, tiksliau, negali identifikuot?

zinok as irgi myliu savo zmogu, bet jei reiktu pasakyti, kolde tai tikriausiai nepasakyciau... g.gif tiesiog MYLIU, matau ji salia saves visa gyvenima, matau ji savo vaiku tevu wub.gif ir dar galeciau daug savybiu isvardint, kodel as ji gerbiu, kodel jis man patinka... wub.gif bet kodel as ji MYLIU, turbut sunkiau butu ivardinti g.gif
aisku, galeciau pasakyt ir tai, kas nepatinka, bet del to nenustoju jo MYLET wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2005 05 16, 10:21)
Po savaitės pažinties supratau, kad tokio tipo žmogus galėtų sugyventi su manimi, o aš su juo biggrin.gif  Ir esu dėl savo pasirinkimo tikra. Tiesiog vieną dieną žiūrint į jį širdį persvėrė jausmas, kad šis žmogus bus mano sutuoktinis. Nei iš šio, nei iš to, kaip kokia strėlė. Skamba, kaip kokioj muilo operoj, bet taip buvo drinks_cheers.gif

Vat taip ir man buvo biggrin.gif Tiesiog sirdis sake kad jis TAS vienintelis, tas zmogiukas su kuriuo as busiu laiminga. Ir sirdies jausmai buvo teisus! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 02 18, 13:17)

Tuo ir skiriasi jausmai nuo proto... Jausmai neracionalūs, nepaaiškinami, o protu galima susidėlioti pliusiukius minusiukius... Bent man tas racionalus pasirinkimas protu atrodo labai liūdnas reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kveli: 21 vasario 2006 - 02:48
Taip, is esmes pritariu auksciau parasiusiai.

Vadovaujantis jausmais galima greit patiket, kad viskas myliu - mirstu, jis - jau tas paciausias, zaksas, namas, kudikiu pulkas... clap.gif yahoo.gif ploja.gif

bet tai nebutinai atspindi realybe - visada reikia racionaliai pagalvoti:

ar sitas vyras dorai/gerai su manimi elgiasi?
ar nachalishkai kiaulina (miega su kitom, geria, musas, patologiskai pavydi, nevertina mano indelio i musu santykius, juokias is mano nuomones?
ar jo gyvenimo ivaizdis yra panasus i mano (t.y. del vaiku, ju kiekio, zakso, ir pan)?

na is esmes

ar jis bus geras vyras? koks jis bus vaiku tevas?

jei negera nuojauta pradeda kirbet pasirdziuos - vadinas ne tas....

NEXT!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 21 vasario 2006 - 03:18
myli zmogu- mylek ir jo klaidas
Atsakyti
na taip,

bet klaidu mylejime, ypac jei tos klaidos yra zyliojimas pas svetimas mergas ar gerimas iki nukritimo, kazkur riba turi buti nubrezta.

negali gi moteris del meiles patapt kankine - tai butu, na, neprotinga.
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 21, 19:07)
na taip,

bet klaidu mylejime, ypac jei tos klaidos yra zyliojimas pas svetimas mergas ar gerimas iki nukritimo, kazkur riba turi buti nubrezta.

taip, jei reikia kenteti del meiles, tai ne meile, o priklausomybe

as manau, kad myleti turi buti gera (is esmes)
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 02 21, 03:47)
Tuo ir skiriasi jausmai nuo proto... Jausmai neracionalūs, nepaaiškinami, o protu galima susidėlioti pliusiukius minusiukius... Bent man tas racionalus pasirinkimas protu atrodo labai liūdnas reikalas...

Na as tai butent visad racionaliai ir mastau g.gif gal todel ir sunku man ax.gif bet visdelto vadovaudamasi ir protu ir jausmais (kas buvo labai sunku) sugebejau padaryt isvada kad "isikliopinau" blink.gif

QUOTE(alinute_m @ 2006 02 21, 04:16)
Vadovaujantis jausmais galima greit patiket, kad viskas  myliu - mirstu, jis - jau tas paciausias, zaksas, namas, kudikiu pulkas...  clap.gif  yahoo.gif  ploja.gif

bet tai nebutinai atspindi realybe - visada reikia racionaliai pagalvoti:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 02 21, 16:07)
na taip,

Visu 100 procentu UZ!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2004 04 19, 11:08)
Butent, man net abejoniu nekilo smile.gif

hm g.gif as tai taip nesijauciu... schmoll.gif Abejoju vis schmoll.gif ... Ir jokiu *zaibu*, jokiu galvos svaigimu is meiles, nieko... Siaip gera, kai bunam kartu blush2.gif Tai, matyt, ne tas? blink.gif
Atsakyti