Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

Po savaitės pažinties supratau, kad tokio tipo žmogus galėtų sugyventi su manimi, o aš su juo biggrin.gif Ir esu dėl savo pasirinkimo tikra. Tiesiog vieną dieną žiūrint į jį širdį persvėrė jausmas, kad šis žmogus bus mano sutuoktinis. Nei iš šio, nei iš to, kaip kokia strėlė. Skamba, kaip kokioj muilo operoj, bet taip buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 16, 12:41)
Man taip buvo, tik negyvenom mes kartu. Jaučiau, kad lyg ir nelabai tas, bet kkokiu būdu mylėjau. Kai išsiskyriau su juo, sutikau tą, dėl kurio jokių abejonių nekilo.  rolleyes.gif Nors irgi prieš tai abejojau, ar bus toks, kuris man atrodys "tikrai man skirtas"...  O pasakymas, kad svarbiausia, kad jis yra "mano", tai man skamba kaip nuosavybės pareiškimas  blink.gif , galbūt baimė likti vienai... Kaip žmogus gali priklausyti kitam?

na taip, man patinka, kad jis priklauso man - bent siuo metu ax.gif blush2.gif
o rasydama MANO - labiau turejau omeny, kad jis privalo atsizvelgti i mano nuomone ivairiais klausimais, kur tai dera, kaip ir as aisku. na zodziu, kad neesu jam tuscia vieta ir vyksta musu bendro kelio kuryba rolleyes.gif
as irgi esu JO 4u.gif nors irgi gal ne visai TA tongue.gif
Atsakyti
Mano močiutė jau seniai sakė, kad jei nori, kad vyras būtų tavo vaikų tėvas, tai jau jis yra TAS:)
Atsakyti
Suzinot tokiu dalyku neimanoma, reikia pajust. blush2.gif
Pajutau, net nemirktelejusi. Gal savaite masciau dar kazka, o po to apraminau save: ka tu, durne, cia mastai. Atjojo pas tave toks jaunikis, o tu dar mastai. Va tada nusileidau ant zemes ir pradejome draugauti... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 17, 23:33)
Bet kaip tai pajausi? Ar tas jausmas trenkia kaip zaibas, ar pajunti, kad su tuo zmogum tau gera..Bet juk pirmus metus visada gera, o jau paskui prasideda..Kaip zinoti? g.gif

Manau, kad zaibas yra daugiau aistra negu rodiklis, kad tai yra tas vienintelis. Ir tas zaibas kaip staigiai trenkia, taip ir praeit gali, kai pamatysi "vieninteli" is visu pusiu. As manau, kad tai supranti, kai jauti, kad jusu traukia vienas prie kito ne tik fiziskai, bet ir dvasiskai. Dazniausiai, tai kada abu zmones turi panasias gyvenimo vertybes, veda panasius gyvenimo budus, o todel turi ir daug bendru interesu. Idealiai, kai jus papildot vienas kita ir galit jaustis laisvai vienas salia kito.

As tai dar patikrinimui sudariau musu santykiu asmenini horoskopa paziureti ar musu horoskopai yra derinami vienas su kitu ir zinot - tiko tiesiog idealiai pagal visus parametrus, nors tai buna laaabai retai. Tai, nors as ir nesu didele horoskopu gerbeja, mane tokie rezultatai labai ikvepe ir nuramino. mirksiukas.gif Ir kol kas neteko nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(Katia @ 2005 05 25, 00:03)
Manau, kad zaibas yra daugiau aistra negu rodiklis, kad tai yra tas vienintelis. Ir tas zaibas kaip staigiai trenkia, taip ir praeit gali, kai pamatysi "vieninteli" is visu pusiu. As manau, kad tai supranti, kai jauti, kad jusu traukia vienas prie kito ne tik fiziskai, bet ir dvasiskai. Dazniausiai, tai kada abu zmones turi panasias gyvenimo vertybes, veda panasius gyvenimo budus, o todel turi ir daug bendru interesu. Idealiai, kai jus papildot vienas kita ir galit jaustis laisvai vienas salia kito.

As tai dar patikrinimui sudariau musu santykiu asmenini horoskopa paziureti ar musu horoskopai yra derinami vienas su kitu ir zinot - tiko tiesiog idealiai pagal visus parametrus, nors tai buna laaabai retai. Tai, nors as ir nesu didele horoskopu gerbeja, mane tokie rezultatai labai ikvepe ir nuramino.  mirksiukas.gif Ir kol kas neteko nusivilti.

Musu abieju horoskopai labai jau pesimistiski. Netinkam vienas kitam niekaip schmoll.gif Na, vienam zurnale buvo parasyta, kad ideali pora, bet... siaip sugyvenam labai gerai ir nezinau ka daryciau, jeigu ji prarasciau wub.gif
Atsakyti
kai širdelė pajus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2005 03 30, 17:52)
Sutinku,tiesiog pajunti ir viskas,net negalvoji,kad gali būti kažkas kitas,beje,tik tada pradedi galvoti,kad su šiuo žmogumi nori turėti leliuką thumbup.gif

Sutinku su Ignosa smile.gif Savo drauga pamacius pirma karta ir supratau, kad noriu buti su juo, iki to laiko netijejau meile ish pirmo zvilgsnio smile.gif nzn kaip bus ateityje, bet dabar mes jau beveikj 3 metai kartu, taipogi tai pirmas zmogus su kuriuo ash noriu tureti vaikeli, nes iki tol apskritai buvau kategorishkai nusistacius priesh santuoka ir vaikelius smile.gif
Atsakyti
Whahaha, iš nėštumo testo biggrin.gif Neapvylė - beveik 10 metų susiženiję, o kartu dar ilgiau biggrin.gif Pats geriausias rodiklis thumbup.gif
Atsakyti
aš pajutau kad čia TAS kai praėjo gal koks mėnuo nuo draugystės, jis buvo visai kitoks nei prieš tai buvę vaikinai, galėjau su juo šnekėti apuie viską tiesiog be tabu,su kitais taip netarškėdavau,ir jo elgesys su manim buvo thumbup.gif na ir yra tongue.gif tai nebuvo meilė iš pirmo žvigsnio, bent jau man,bet buvo kažkas TOKIO 4u.gif
Atsakyti
O pasakykit prasau man neismanelei smile.gif kokiu budu issiaiskinti, kad va "pradejom rimtai draugauti"? Kuris tas lemtingas momentas? Gi nepaimsi ir nepaklausi tiesiai sviesiai "Tai cia mes kaip ir draugaujam jau ar dar ne?" blush2.gif
Atsakyti
Kai norisi visą laiką praleisti su tuo žmogumi, kai sėdint ir nekalbant jums gera kartu blush2.gif Kai tik pamačius tą vienintelį, seilės tysta... (bent jau man taip buvo). Kai "šiurpuliukai" per kūną eina tik pamačius Tą vienintelį wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti