Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

o as manau, kad nepatyrus kartu isbandymu, negali pasitiket - cia tas, ar ne tas. As irgi maniau, kad sutikau TA. Kartu mums budavo labai gera, bendraudavome neskaiciuodami laiko, ir visu pirma pasirinkdavome vienas kito draugija. Bet sulyg kiekvienu patiriamu sunkumu tas zinojimas ir vienas kito supratimas tolo... ir galiausiai nutolom vienas nuo kito, suprate, kad paskubejom isokt i santykius cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRama: 16 liepos 2005 - 22:29
O as net nebandziau sau uzduoti klausimo tas ar ne tas... thumbup.gif Net nezinau ko ieskojau, kai ieskojau smile.gif Zinojau, kad mano pirmas vaikinas - ne tas..., kad antras - ne tas... O kai sutikau JI - blush2.gif apskritai nesprendziau jokiu dilemu...
Atsakyti
jis pats pas mane atejo ir pajutau kad man nereikia daugiau kitu o noriu but tik su juo wink.gif
Atsakyti
as irgi niekada negalvojau ar tai TAS ar ne, sutikau ji ir viskas buvo aisku
nors buvo momentu, kai norejau ji iskeisti kitu, bet jis buvo atkaklus, tada gal ir supratau kad TAS

ir jau 5 metai, ne karto nesusimasciau, ar TAS ar ne, tai tikriausiai TAS tongue.gif
Atsakyti
o as iskarto supratau tik pamacius, tik tuo kart nenorejau tuo tiketi, nes jis mna net nelabai patiko, bet tas jausmas liko net iki siol, nors mes jau ir nebekartu. O jis net sapnavo mane pries mums susitinkant. Net ir daug iskentus ir praradus si zmogu, jauciu, kad jis butent tas. idomu ar kam teko tai dar pajusti?
Atsakyti
Oi ziuriu per velai as cia ilindau, bet gal dar gausiu pora patarimu mirksiukas.gif skaiciau ir galvojau kaip ir daugelis tikriausiai: ar TAS ar NE... sakot kad pajutot...kad supratot kad be JUO negalima gyvent... o kaip tada atskirti PRISIRISIMA nuo tikru jausmu? g.gif nes manau apima tokie pat jausmai kaip ir isvardinti g.gif viena diena rodos myliu, negaliu buti be jo, reikia kad butu salia, kad apkabintu, prisiglaustu i tisiog butu tik su manim... o jau visai kita momenta supykstu ant jo ir visi jausmai kaip dinge, nebenoriu matyti, nebenoriu nieko apie ji zinoti, bet pasiilgstu greitai verysad.gif laukiu kad doutu zinia, kad napamirstu... nu kurie is jausmu yra tikresni? Pati nzn... ir noriu su juo buti ir ne... gal dar reiketu pasakyti kad pagrindiniai gincai del to kad as noriu daugiau jo demesio o jis negali duot daugiau verysad.gif prasau prasdau padekit susiprast help.gif
Atsakyti
Manau, kad svarbiausia- protu suvokti, kad tai zmogus, su kuriuo galesi buti, su kuriuo galesi dalintis buitimi. Na bent jau is to, kokius matau savo tevu ir kitu zmoniu pavyzdzius, tai laimingiausios tos poros, kuriose gal ne tiek buvo tos karstos is beprotiskos meiles, bet kur protu buvo suvokta, kad tai zmogus, kurio reikia. Taciau apti suprantu kaip sunku, kai su kazkuo pradeti bendrauti, nebegali be jo buti, o va nezinai, ar zmogus TAS... nes dabar ir pati esu lygiai tokioje pacioje situacijoje verysad.gif
Atsakyti
Na bet jug norisi tikros MEILES tikru JAUSMU blush2.gif o teveliu pavyzdys yra butent meile, didziule meile taip ir as noriu blush2.gif bet as nesu tokia jau "paciuozusi" kad nesuvokt, kad svarbiausia ne jausmai lotuliukas.gif visdelto manau kad protas svarbiau nei wub.gif todie lb noecia atrast knygute kur perskaitei "meiles simptomus" ir zinai ar myli tu ji ar jis tave rolleyes.gif na o kadangi tokia knyga dar neparasyta tai semiuosi patirties is kitu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRama @ 2005 07 16, 23:26)
o as manau, kad nepatyrus kartu isbandymu, negali pasitiket - cia tas, ar ne tas. As irgi maniau, kad sutikau TA. Kartu mums budavo labai gera, bendraudavome neskaiciuodami laiko, ir visu pirma pasirinkdavome vienas kito draugija. Bet sulyg kiekvienu patiriamu sunkumu tas zinojimas ir vienas kito supratimas tolo... ir galiausiai nutolom vienas nuo kito, suprate, kad paskubejom isokt i santykius cry.gif

nu jo. gal turetu buti kokie laiko isbandymai ar dar kas. kiek as turejau besimezganciu draugysciu, bandymu susitikinet, tai atsiradus pirmai palankiai progai, pabegdavau. o kai pradejau draugauti su dabartine simpatija, net ir jam isvykus, saziningai ir is sirdies jo laukiau. man net paciai sunku kartais suprasti, kaip cia taip viskas uzsitese su juo.
nors ir tie laiko isbandymai irgi nevisada butini,kaip suprantu is kitu forumieciu, gyvenanciu >10 metu santuokoje, pasisakymu.
Atsakyti
QUOTE(Linxma @ 2006 01 27, 12:02)
Manau, kad svarbiausia- protu suvokti, kad tai zmogus, su kuriuo galesi buti, su kuriuo galesi dalintis buitimi. Na bent jau is to, kokius matau savo tevu ir kitu zmoniu pavyzdzius, tai laimingiausios tos poros, kuriose gal ne tiek buvo tos karstos is beprotiskos meiles, bet kur protu buvo suvokta, kad tai zmogus, kurio reikia. Taciau apti suprantu kaip sunku, kai su kazkuo pradeti bendrauti, nebegali be jo buti, o va nezinai, ar zmogus TAS... nes dabar ir pati esu lygiai tokioje pacioje situacijoje  verysad.gif

hmmm... o jei dar jis, kuris galvoji, kad yra tau skirtas, nerodo praktiškai jokio noro būt kartu...? verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Manau, į tokius klausimus galima atsakyti tik gyvenimo pabaigoj...
Atsakyti
Mane labiau domina, ne ar Jis yra TAS, o ar aš Jam TA g.gif
Atsakyti