Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

Dziugu kad daugumai merginu taip pasiseke ir dabar yra be galo laimingos. Dziaugiuosi labai uz jus 4u.gif Bet ka daryti tokiu atveju, jeigu mano isrinktasis yra man tas pats paciausias, bet as jam ne ta pati paciausia? Kazkodel taip jau nutinka, kad draugystes pradzioj viskas buna taip nuostabu, taip idealu, jog atrodo geriau ir buti negali, bet, ateina metas ir viskas sprogsta kaip muilo burbulas... Kodel taip atsitinka? As su savo draugu pusantru metu, puse metu as buvau isprotejusi is meiles, vaiksciojau visiskai be galvos blush2.gif taip as ji mylejau, nieko gyvenime dar nebuvau taip mylejusi, galiu pasakyti kad tai pirmoji mano meile, jis man tuo paciu atsake, maciau jo akyse kibirksteles kai i mane ziuredavo, maciau kaip jis stipriai mane myli, nuo jo meiles man is dziaugsmo verkti norejosi. Bet viskas gyvenime baigiasi... Po pusmecio draugo elgesys pasikeite, tarsi jis apsiverte aukstyn kojom verysad.gif liudna, bet taip jau yra... Faina toms poroms kurios sugeba meiles sparnu nepamesti visa gyvenima ir sugeba pamesti galvas vienas del kito kiekviena diena wub.gif sekmes ir niekada neisblestancios meiles tokioms porelems thumb_yello.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2006 07 28, 14:05)
Tik vis kyla abejones - man tai tas, o as jam - ar ta?

Aš mėginau aiškintis daugmaž taip: sakau, atsibosiu aš tau ir paliksi. O jis: niekada to nebus smile.gif Na tai aišku, kad bent tą minutę jis tikrai taip ir galvojo. Bet taip neklausinėsi kasdien, o blogos mintys vis kartais aplanko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Linuxeee @ 2006 07 28, 14:36)
Dziugu kad daugumai merginu taip pasiseke ir dabar yra be galo laimingos.

Linuxeee, tau irgi pasiseks, kad dabar esi su juo nereiškia, kad su juo turi ir likti visą gyvenimą. Aš pati pražliumbiau 5 metus su netikusiais diedais, o dabar lyg ir viskas susitvarkė. Kartais pagalvoju, kad visi tie išbandymai skirti tam, kad paskui mokėtume įvertinti gerus dalykus smile.gif
Atsakyti
Linuxee, gal paprasciausiai aptingote abudu su draugu ir tiek? blush2.gif galbut vietoj romantisko pasivaiksciojimo leidziat laika prie televizoriaus? Taigi, kaip sakoma, pajudinti truputi kaulelius reikia thumbup.gif imkis pati iniciatyvos ir organizuok kuo daugiau romantisku pasibuvimu, juk dabar vasara, ar stebejote krentancias zvaigzdes kada nors atsisede nakti ant pievos?Ne? Taigi pats laikas! Nieko nuostabesnio nera, kaip su mylimu zmogumi stebeti dangu ir sulig kiekviena nukritusia zvaigzde, kurti svajones...Linkiu tau sekmes, pamatysi, viskas bus gerai! wink.gif
Atsakyti
Merginos, nenoriu naujos temos pradeti, bet gal turit minciu - kam vyrui reikalinga moteriske? Yra laisvas, nebejauniklis, moka savimi pasirupinti ir mielai ta daro, turi vaika, kuriuo rupinasi, gyvena viengungiska laisva gyvenima, gali tureti bet kokia mergiote... nu, mano akimis fantastiskas vyriskas gyvenimas. Tai kam jam nuolatiniai santykiai? Paaiskinkit, nes as negaliu patiketi, kad kuris nors vyras laisva valia tokio gyvenimo atsisakytu...
Beje, butu faina, jei ir Medinis savo autoritetinga nuomone pareikstu mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Anabelė,2006 07 28, 15:49]
Aš mėginau aiškintis daugmaž taip: sakau, atsibosiu aš tau ir paliksi. O jis: niekada to nebus smile.gif Na tai aišku, kad bent tą minutę jis tikrai taip ir galvojo. Bet taip neklausinėsi kasdien, o blogos mintys vis kartais aplanko verysad.gif
Papildyta:

Man i panasu klausima, t.y., "...tu mane mesi" - pasake: mesi cia tokia, tai uz kiekvieno kampo paims biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Bet tai tik zodziai, o kas galvoje - tai neaisku...
Atsakyti
Oi merginos smile.gif as daug ka isbandziau, bet yra problema ta, kad mano meiles gyvenimo nebedomina romantiski pasisedejimai, pokalbiai apie meile, apie mudu, kokie mes laimingi ar nelaimingi, pakvieciu pasivaikscioti, tai jis nenori, tai jis pavarges... Ech, o viskas galbut butu kitaip, jeigu nelauktu musu 2.gif va tuo viskas ir pasibaigia smile.gif taip sakant noriu nenoriu, esu prirista prie jo... Nors gal ir ne, vis dar myliu ji, todel ir nepabegau kai laikas buvo... Galbut kai subresiu ir nusibos vien tik man myleti sutiksiu zmogu kuris mokes ir mane myleti. Nors toki sutikusi buvau, tik nesuprantu kodel ta meile taip greitai dingo verysad.gif
Papildyta:
O tai, kad vaikinui pasakai, kai nusibosiu paliksi mane, tai visi vyrai atsako taip pat... Suprantat jeigu tu vaikina myli, o jo jausmai tarkim jau blesta, tai manau jam visai patinka jaustis mylimam kai tuo tarpu paciam jokiu pastangu deti nebereikia... Kam jums jus palikti, jei jie jauciasi kaip mazi vaikuciai globojami mamytes, apsupti meiles ir rupescio... Ju logika tokia, rupinsies juo tol kol tau pabos, kol suprasi kad tavo brangusis tau nebejaucia jokiu jausmu ir tada tu ji paliksi pati ir jam nebereikes zengti tokio zingsnio...
Atsakyti
[Papildyta:
O tai, kad vaikinui pasakai, kai nusibosiu paliksi mane, tai visi vyrai atsako taip pat... Suprantat jeigu tu vaikina myli, o jo jausmai tarkim jau blesta, tai manau jam visai patinka jaustis mylimam kai tuo tarpu paciam jokiu pastangu deti nebereikia... Kam jums jus palikti, jei jie jauciasi kaip mazi vaikuciai globojami mamytes, apsupti meiles ir rupescio... Ju logika tokia, rupinsies juo tol kol tau pabos, kol suprasi kad tavo brangusis tau nebejaucia jokiu jausmu ir tada tu ji paliksi pati ir jam nebereikes zengti tokio zingsnio...
[/quote]
Na, mano meile dabartine - nepakestu, jei juo rkas rupintusi, greiciau jau jis apsups globa... Tik va, jis sako, kad meile - tai prancuzu demagogija. Per pazinties pusmeti turetu, pasak jo, atsirasti kazkas daugiau, nes jausmai isblesta... Ir as su tuo sutinku.

Tik man va idomu - ko vyrams is moteru reikia. Moterims - tai aisku, ko - meiles, saugumo, romantikos, draugijos, su kuo pasibarti, su kuo pasikalbeti, pries ka graziai pasirodyti... O va - vyrams? Gyventu sau linksmai vieni, kaip drugeliai, patys nesikankintu, ir kitiems dusiu neuzgautu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo druskute: 28 liepos 2006 - 15:34
Ko reikia vyrams? Manau sexo jaunystej biggrin.gif kai subresta, pastovumo kazkokio, na tos tokios pilnatves, kad pareini namo ir bliudas sriubos garuoja ant stalo, pasitinka mylinti zmona, lova visada silta, kai zinai kad turi namus, turi namu zidini, kuri privalai saugoti ir turi zmogu su kuriuo senatves lauksi...
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2006 07 26, 14:31)
Siek tiek ne i tema, bet noriu paklausti, kaip susitikimas?

4u.gif thumbup.gif niekados nepamirsiu tu pirmu akimirku.. pirmo bucinio.. buvo keista, bet buvo faina ir gera, kad pagaliau, po 5 men laukimo ta diena issauso.Galbut siek tiek kitaip,nei kad abu isivaizdavom, bet nei sekundes nesigailejau, kad visa tai pradejau.Deja ta savaite prabego labai greitai, ir teko vel trumpam issiskirti, bet dabar laukimas atrodo kitoks, kai zinai ko tiketis. Tuo kartu galima sakyti nezinojom.
o klausiau to todel,kad tikrai ji myliu, ir gera buti karetu, bet kartais pagaunu save mastant, ar elgiuos teisingai, vien del dideliu skirtumu, kurie yra tarp musu. Sirdis sako viena, bet kartais protas kitka. Ir turbut niekada nesuzinosiu atsakymo, kol nerizikuosiu. Yra tik du variantai - arba bus labai gerai ir tas zmogus bus tikrai JIS, arba bus blogai ir galbut vel bus paieskos to JO...

QUOTE(Linxma @ 2006 07 28, 10:11)
Ir man be galo aktualus klausimas  g.gif Esant kartu atrodo, kad laimingesniu akimirku gyvenime nera buve, bet va pabuvom atskirai viena menesi, per kuri daug ka permasciau, o dar tevu spaudimas, ir smarkiai abejoju, ar jis gali buti TAS... Nors sirdis pasiruosusi begti paskui, protas sako kazka kita...

ar tu mano sirdi pasiemei ar kaip? g.gif lotuliukas.gif masciau lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 07 31, 14:46)
4u.gif  thumbup.gif  niekados nepamirsiu tu pirmu akimirku.. pirmo bucinio.. buvo keista, bet buvo faina ir gera, kad pagaliau, po 5 men laukimo ta diena issauso.Galbut siek tiek kitaip,nei kad abu isivaizdavom, bet nei sekundes nesigailejau, kad visa tai pradejau.Deja ta savaite prabego labai greitai, ir teko vel trumpam issiskirti, bet dabar laukimas atrodo kitoks, kai zinai ko tiketis. Tuo kartu galima sakyti nezinojom.

O man dar ilgus 5 men. laukti susitikimo... Sirdis sako, kad jis tas, bet kai susitiksim - nezinau, kas bus. verysad.gif Zinoma, netruks jie prabegti, nes va, jau ir vasara baigiasi, ir pavasaris praejo, ir kai lyginu su tuo laiku, kuris teoriskai lieka gyventi - tai kas tas ruduo...
Bet praktiskai - sunku be galo. Guodzia, kad jauciu, jog kazkur yra zmogus, kuris, nors ir tolimas, bet kazkaip labai labai artimas... wub.gif
Atsakyti
Kaip suzinojau, kad jis jau Tas apie savo exvyra - vieno is pirmuju pasimatymu metu jis mane veze namo su tokia senutele tevo Volga, as ziurejau i jo tvirtas rankas ir pagalvojau, jog noreciau jog jis taip mane veztu per visa gyvenima. Labai ji mylejau. Deja, po 6 metu issiskyrem.

O apie dabartini nieko kol kas negaliu pasakyti. As jam esu labai labai Ta, o jis mane irgi jau beveik priverte tuo patiketi. Neskaitant musu skirtumu, jis teigia, kad esam panasus, vienas kita gerai suprantam, papildom ir t.t.t. O as, kvailele, emiau ir patikejau. Bet kad puse manes vis tiek myli protu, o ne sirdimi smile.gif

Isvis abejoju, ar egzistuoja Tas. Yra zmones, su kuriais jauciames gerai, labai gerai, puikiai. Gal as ir nenoriu tos begalines meiles, po kurios kartais ateina nusivylimas...

Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2006 07 31, 13:47)
jis mane veze namo su tokia senutele tevo Volga, as ziurejau i jo tvirtas rankas ir pagalvojau, jog noreciau jog jis taip mane veztu per visa gyvenima. Labai ji mylejau. Deja, po 6 metu issiskyrem.

kokie grazus zodziai, gaila,kad neveze visa gyvenima, bet gal sis kartas nemeluos, ir suradai ta savo pusele... wub.gif
Atsakyti
Ju buvo nemazai blush2.gif , bet kai sutikau saviski, po 10 minuciu sokant leta prisiglaudziau, jis mane apkabino ir kazkoks jausmas buvo, stiprus stiprus, toks jis ir dabar, jausmas smile.gif .
Atsakyti