Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

As bijau galvoti TAS ar NE TAS, nes jau ne vienas buvo, kuris atrodydavo man tikrai likimo skirtas, tikrai antroji puse, o pasirodydavo po kurio laiko, kad klydau. Dabartinis mano zmogeliukas kartu ir svetimas man, o kartu ir kazkuo traukia, nesuprantu kas cia per jausmas, gal tai del to, kad pazistami tik 5 savaites, atrodo lyg nieko labai bendro neturim, bet kazkaip vistiek gerai buti kartu, susipainiojus dabar visai unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 17, 22:21)
Kaip jus suzinojote ar pajutote, kad jusu vaikinas  buvo TAS vienintelis?

tik viena diena ir as jau zinojau, jis bus mano vyras blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Memory @ 2006 08 08, 21:08)
tik viena diena ir as jau zinojau, jis bus mano vyras  blush2.gif  thumbup.gif

smile.gif ir kiek ilgai jau zinai tai? ar pasitvirtino?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 08 10, 17:22)
smile.gif ir kiek ilgai jau zinai tai? ar pasitvirtino?

Mano klausima pakartojai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2006 08 10, 20:55)
Mano klausima pakartojai tongue.gif

g.gif tik kazi kada atsakymo sulauksim 4u.gif
Atsakyti
O as blaskausi tarp TO ir ne TO... verysad.gif
Situacija : gyvenu su vaikinu 5 metus. kazkaip draugauti pradejom nei is dideles meiles nei ka ... studentai susiejom. paskui but akartu su draugais pradejom nuomuotis taip ir gavosi kad jau 5 m kartu ax.gif Nu ir ka - visko buvo pykciu barniu, pazeminmimu, susitaikymu, zodziu buvau daug ir blogybiu (sunkus metai buvo ir kaip studentam be pinigu, plius dar su sveikata buvo daug problem) bet buvo ir to gero...bet ... Sutariam gan neblogai kol bet abu likom labai priekabus kandus... priekaistingi... kol elgiames kaip draugai viskas ok, bet kaip pora nesusisnekam. finansai neleidzia kazkur kraustytis pagyvent atskirai o dar plius kazkoks savotiskas pripratimas g.gif
Yra zmogus kuri pries 5 metus palikau isvaziavus studijuot.... ir net nepasakyciau kodel palikau nes labai ji mylejau. Tiesiog jis liko tam miestuky is kurio atvaziavau verysad.gif Visus tuos 5 mes bendravom. Jis nemazai pasieke, susitvarke gyvenima... Dabar bendraujam daug daugiau nes istojo i Vilniu neakivazidziai mokytis... Ir ... As jam esu TA vienintele. matesi kad jis visus tuos 5 metus mane mylejo tyledamas, visada man tik laimes linkedamas. O kaip jam turejo buti skaudu matant mane su kitu unsure.gif Su juo budama jausmas yra toks neapsakomas, tokia ramybe viduje, net nezinau kaip nusakyt. Tiesiog jausmas kad tai JIS kad jis tas su kuriuo turi but visa gyvenima. Musu bendravimas niekada nebuvo pavirsutinis. Jis yra visai kitoks zmogus nei tas vaikinas su kuriuo dabar gyvenu... Toks sielos zmogus wub.gif
Bendravimas su "sugyventiniu" kazkaip kuo toliau tuo labiau listen.gif Kalbam apie tookius kasdieniskus dalykus ... kompus... ka veikem... bloga jau....
Tuo labiau per tuos penkis metus tikejausi nzn bent pokalbio apie bendra ateiti bet neseniai jo paklausiau ar as TA vienintele jis tepasake KAIP IR blink.gif
Kalbant apie aistra ir pan. dabartinis draugas net nelabai jau trukia nes ... turejm nemazai problemu lovoj kazkaip ir aistra isnyko del baimes... O tas mano exas tai lydausi doh.gif
Dar skirtumas kas pvz paliktoji meile intuityviai jaucia kada as kaip jauciuosi ar man liudna ar pikta... nereikia net telefonu sneket ... O dabartiniam draugui vis reik tiesiai sviesiai sakyt jei jam isvis pakanka kantrybes klausyt kaip as jauciuos doh.gif
taigi kuris is ju tas vienintelis? ir kaip man elgtis
nes kankina visokie jei ir pan....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 04 spalio 2006 - 22:57
mirksiukas.gif
QUOTE(bonza @ 2006 10 04, 21:42)
taigi kuris is ju tas vienintelis? ir kaip man elgtis
nes kankina visokie jei ir pan....

vien is to ka parasei, tai zinai, cia gali tik galvoti. tas dabartinis, tai nemanau, kad bus tikrai TAS nes nesijaucia is taves to jausmo, nekalbant apie ji.. o tas ex tai irgi.. jei jau jis ex tai gal nebuvo TAS? o gal po keleriu metu suprasti kaip negalit viens be kito, ir jausmai gims per nauja. juk visko pasitaiko. o gal nei vienas nebuvo TAS ir tas tikrasis tas dar kazkur vaiksto... mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau, kad tavo TAS tikrasis yra tas ex. manau, kad laiminga busi tik su tuo zmogum apie kuri tik pagalvojus sudreba sirdele blush2.gif Man panasiai buvo, tik truputi atvirksciai, nes as 4etus draugavau su vieu,bet kai sutikau JI pamazu supratau, kad tik su siuo zmogum galeciau kada nos but laiminga. Aisku bandziau save itikint, kad tai tik laikinas susizavejimas,kad negalima mest kelio del takelio...bet pajutau kad isimylejau wub.gif ..pajutau toki jausma kokio niekada niekam nejauciau..ir... aisku buvo labai sunku...vien tk atgauti laisve buvo be galo sunku...bet as nesuklydau ir nesigailiu.Po puses metu draugystes mes susituokem is dideles meiles vienas kitam ir esam begalo laimingi thumbup.gif
Atsakyti

Bonza, man skaitant tavo story, net nekyla abejoniu- tu pati jauti, kas tavo. Vadink ji exu ar kaip nori, bet kaip suprantu, pati nori permainu, o ne esamo draugo nuobodziu kalbu ir problemu lovoje.Manau, kad bijai to lemtingo zingsnio. Suprantu, tai ne tas pats, kas apsispresti ka valgyti siandien vakarienes, bet atsimink- jei neapsispresi del vakarienes, tai nukentes tik tas vakaras, nes liksi arba alkana, arba nepasitenkinusi maistu tongue.gif Taciau, jei neapsispresi laiku siuo klausimu, tai ir toliau kentesi tyliai, o tavo vadinamas ex- nemanau, kad lauks dar 5 ar daugiau metu. Kancia del meiles, pasiaukojimas ir t.t. yra uzkreciamas dalykas... tai lyg depresija, kuri gileja jos negydant... kuo toliau, tuo labiau tampi pasyvus ir paskui net nenori kazko keisti gyvenime.. nes pripranti prie nepasitenkinimo... nemanai, kad esi verta daugiau... nebekovoji del laimes gyvenime, nes bijai.. nes kazkada bijojai tai padaryti praeityje... ir nezinai ka reiskia buti nugaletoja kovoje del savo laimes... Bijai del tikimybes pralaimeti...
Atsakyti
Na Bonza manau, kad tu pati geriausiai zinai atsakyma mirksiukas.gif Tik truputi idomu pasidare, galbut tu pati nusiteikei taip, kad Tavo dabartinis draugas jau toks niekam tikes, nes vis galvoji apie savo ex meile? O nepagalvoji, kad su tuo ex pagyvenus, pamatytum, kad buityje jis toks pats, o gal net prastesnis uz tavo dabartini drauga. g.gif As cia tikrai nepriekaistauju tau, tik nesupyk 4u.gif tiesiog, gal jum reikia bandyti kartu atgaivinti priblesusia meile, o kaip zinia tokie dalykai tvarko visus, o labiausiai lovos reikalus... blush2.gif bet cia ne apie juos kalba, tiesiog patarimas butu apsispresti kuo greiciau, nes kuo toliau tuo bus sunkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2006 10 08, 09:49)
Na Bonza manau, kad tu pati geriausiai zinai atsakyma  mirksiukas.gif Tik truputi idomu pasidare, galbut tu pati nusiteikei taip, kad Tavo dabartinis draugas jau toks niekam tikes, nes vis galvoji apie savo ex meile? O nepagalvoji, kad su tuo ex pagyvenus, pamatytum, kad buityje jis toks pats, o gal net prastesnis uz tavo dabartini drauga.  g.gif As cia tikrai nepriekaistauju tau, tik nesupyk  4u.gif tiesiog, gal jum reikia bandyti kartu atgaivinti priblesusia meile, o kaip zinia tokie dalykai tvarko visus, o labiausiai lovos reikalus... blush2.gif bet cia ne apie juos kalba, tiesiog patarimas butu apsispresti kuo greiciau, nes kuo toliau tuo bus sunkiau  ax.gif

vat ir man kyla minciu kad ir su exu kokia meile bebutu bet buitis anksciau ar veliau islys... visokie zemiski zmogiski dalykai doh.gif
o kokiu budu zinot kaip atgaivint ta meile priblesusia?

Tas mano EX dabar Vilniuj menesiui... bandom kaip draugais elgtis bet matau kaip zmogus salia kankinasi manes neturedamas....
Plius labai norim viens kito ir tramdomes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(myliu šeima @ 2006 10 06, 22:59)
as manau, kad tavo TAS tikrasis yra tas ex. manau, kad laiminga busi tik su tuo zmogum apie kuri tik pagalvojus sudreba sirdele blush2.gif Man panasiai buvo, tik truputi atvirksciai, nes as 4etus draugavau su vieu,bet kai sutikau JI pamazu supratau, kad tik su siuo zmogum galeciau kada nos but laiminga. Aisku bandziau save itikint, kad tai tik laikinas susizavejimas,kad negalima mest kelio del takelio...bet pajutau kad isimylejau wub.gif ..pajutau toki jausma kokio niekada niekam nejauciau..ir... aisku buvo labai sunku...vien tk atgauti laisve buvo be galo sunku...bet as nesuklydau ir nesigailiu.Po puses metu draugystes mes susituokem is dideles meiles vienas  kitam ir esam begalo laimingi thumbup.gif

ir as bandau save itikint kad tai susizavejimas, sielu draugyste ar dar kas nors doh.gif
ir taip bijau dar daryt ta lemtinga zingni verst aukstyn kojom kas dabar yra verysad.gif pats mokslu baigimas, po saule vietos ieskojimas.... doh.gif kazkaip pats nelaikas daryt reformas verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 07, 21:42)
Manau, kad bijai to lemtingo zingsnio. Suprantu, tai ne tas pats, kas apsispresti ka valgyti siandien vakarienes, bet atsimink- jei neapsispresi del vakarienes, tai nukentes tik tas vakaras, nes liksi arba alkana, arba nepasitenkinusi maistu  tongue.gif  Taciau, jei neapsispresi laiku siuo klausimu, tai ir toliau kentesi tyliai, o tavo vadinamas ex- nemanau, kad lauks dar 5 ar daugiau metu. Kancia del meiles, pasiaukojimas ir t.t. yra uzkreciamas dalykas... tai lyg depresija, kuri gileja jos negydant... kuo toliau, tuo labiau tampi pasyvus ir paskui net nenori kazko keisti gyvenime.. nes pripranti prie nepasitenkinimo... nemanai, kad esi verta daugiau... nebekovoji del laimes gyvenime, nes bijai.. nes kazkada bijojai tai padaryti praeityje... ir nezinai ka reiskia buti nugaletoja kovoje del savo laimes... Bijai del tikimybes pralaimeti...

kaip pirstu i aki doh.gif TAIP, BIJAU LEMTINGO ZINGSNIO. TAIP LABAI BIJAU PRALAIMET IR SUKLYST... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 10 spalio 2006 - 20:47
QUOTE(bonza @ 2006 10 10, 21:49)

kaip pirstu i aki  doh.gif TAIP, BIJAU LEMTINGO ZINGSNIO. TAIP LABAI BIJAU PRALAIMET IR SUKLYST...  verysad.gif

Tada- iseik is dabartinio, bet neik pas ex. Pagyvenk viena ir susivok savyje.
Atsakyti