Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

o man tai visa istorija gaunasi... biggrin.gif susipazinom per brolio vestuves airijoj.. tada tiek jis tiek as turejom antras puses.. bet jos tuo metu buvo lietuvoj.. ir ka as isvykau i lietuva o jis liko ten..po kiek laiko kiek jis issiskyre su savo mergina ir daugiau rimtu santykiu jam taip ir nepavyko uzmegzt.. as irgi ilgai su ten tuo netrukau isiskyrem.. man rast antros puses su kuria istverciau ilgiau nei menesi nebepavyko... ir po daugiau nei dvieju metu as vel atvykau i airija.. ir ka kai atvykau ir man ir jam pavyko rast antra puse gyvenam kartu jau virs metu o ir leliukas tuoj turi pas mus pasirodyt.. cia tiesiog likimas taip suzaide... wub.gif
Atsakyti
tiesa pasakius dar ir dabar ateina visokiu minciu, mazyciu abejoniu ar jis yra tas vienintelis, nors jau planuojame vestuves. taciau manau blaivus protas niekada nera uztikrintas tuo, kad su zmogumi nugyvensi visa gyvenima. jausmai zinoma kalba ka kita. kai susipazinome, tikrai nepajauciau kazko tokio, kad jis mano gyvenimo vyras ar pan. bet kazkodel vistiek jam daviau savo nr, nors niekada taip nesielgdavau. esame kartu ir skirtingi, ir be galo panasus. pirma karta su zmogumi pasijauciau saugi, suprantama, kuomet man nereikia slapstytis ir galiu buti tokia, kokia esu. ir del tu pyragu kepimo be progos visiskai pritariu. tiesiog darai kazka del kito, nes zinai, kad tai ji pradziugins ir del to sirdis dainuos ir tau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 09 sausio 2009 - 16:24
As dziaugiuosi,kad tas kuri turejau pries istekedama,buvo ne tas 4u.gif tiesiog reikia klausyti sirdies ir vidinio balso,tada as per viena diena atsipeikejau,kad tai tikrai ne tas biggrin.gif Reiketu pamastyti,ar nori su juo gyventi,tureti vaiku ir t.t
Manau,kad mano vyras yra TAS,su juo noreciau nugyventi savo gyvenima,bet kaip viskas bus...parodys ateitis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai po visko visko, kas tarp musu nutiko negero, supratau, kiek daug mudu sugebejom ismokti vienas is kito. Kai supratau, kad ne tik jis man TAS, bet ir as jam esu Ypatinga. Visada zinojau, nuo pat pradziu, kad Jis man kazkas daug daugiau, nei kada nors esu turejusi. O realiausiai suvokiau ta jausma tokioj kvailai mieloj situacijoj- kai jau po kokiu metu gyvenimo kartu nakti jis buvo mane apsikabines ir jo barzdele atauginejanti man taaaaip pecius dure, kad uzmigti negalejau, bet nesugebejau nei pasislinkti nei pasakyti, kad nebesibadytu 4u.gif tada kazkaip suvokiau, kad cia turbut mano mieliausias jausmas, kai supratau kaip gera, kai jis kasnakt salia 4u.gif Ir kad ir kaip viskas kadanors susiklostys, turbut juk nieko amzino nera, bet visada zinosiu, kad butent su TUO vieninteliu savo zmogum tokioj nereiksmingoj situacijoj gali pasijausti taip ypatingai wub.gif
Atsakyti
O manau ir tas suvokimas, kad tai jau butent TAS nebutinai turi ateiti su mintimis, kad jus busit kartu visa gyvenima, kad busit tobula seima ir kad niekada gyvenime neteks pro purva keliais eiti. Tiesiog yra momentai, kai 100 proc zinai, kad viskas na taip KITAIP nei visada. Kas ta jaute, tas zino, ka turiu omenyje 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiuteee @ 2009 01 15, 11:51)
O manau ir tas suvokimas, kad tai jau butent TAS nebutinai turi ateiti su mintimis, kad jus busit kartu visa gyvenima, kad busit tobula seima ir kad niekada gyvenime neteks pro purva keliais eiti. Tiesiog yra momentai, kai 100 proc zinai, kad viskas na taip KITAIP nei visada. Kas ta jaute, tas zino, ka turiu omenyje 4u.gif  mirksiukas.gif

man su BMB irgi buvo visai kitas suvokimas..stiprus jausmai..ir tas jausmas manyje,kad tai tas tai mano zmogus..
tas jausmas vis dar yra..bet jo nebera.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2009 01 15, 16:18)
Kaip miela wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2009 01 15, 16:47)
man su BMB irgi buvo visai kitas suvokimas..stiprus jausmai..ir tas jausmas manyje,kad tai tas tai mano zmogus..
tas jausmas vis dar yra..bet jo nebera.. verysad.gif

verysad.gif kaip liudnai skamba tavo zodziai... Ar galiu paklausti, kodel jusu keliai issiskyre...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiuteee @ 2009 01 15, 21:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
verysad.gif kaip liudnai skamba tavo zodziai... Ar galiu paklausti, kodel jusu keliai issiskyre...? unsure.gif

pavydas ir nemokejimas klausytis vienas kito.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 01 16, 17:08)
pavydas ir nemokejimas klausytis vienas kito.. verysad.gif

Uzjauciu verysad.gif bet nenusimink, galbut abu suprasit, kad negalit vienas be kito ir dar susitaikysit unsure.gif
Atsakyti
Oi, mergaites ... 4u.gif is tiesu pirma karta esu isimylejusi is pirmo zvilgsnio ir iki ausu biggrin.gif ir jei atvirai, iskart supratau kad tai tas vienintelis... aisku, gyvenimas parodys... smile.gif

as kazkaip visada masciau, kad niekada tokio jausmo "kad tai tas vienintelis" kaip ir nera... na tiesiog gera su zmogum ir jau gerai... atrodo myli, supranti vienas kita ir pan... butent tai ir jauciau vaikinui su kuriuo draugavom/gyvenom kartu 3.5 metu... issiskyriau, nes kazko vis truko. Dabar suprantu ko...

Ech, jauciuos kaip 13mete mergaite biggrin.gif thumbup.gif nemaniau, kad egzistuoja tas jausmas is filmu apie meile "o stai jis! Mano gyvenimo vyras" lotuliukas.gif

wub.gif
Atsakyti
Ką reiškia TAS? smile.gif
Tas, kuris galės išlaikyti mūsų šeimą ir užaugint vaikus, tas, kuris stiprus, mylintis, gražus, protingas ir sveikas, tas, kuris gali vinį įkalti kai reikia, ne, ne tik vini, po šimts, jis tas, kuris gali pastatyti visą suš... namą savo rankomis ir t.t. va čia tai vyras... Dar plius geri genai. thumbup.gif bigsmile.gif Pajutau tada kai pamačiau, kad jis toks. biggrin.gif
Atsakyti