QUOTE(eglieska @ 2008 10 13, 00:29)
as dabar jumis pasiurpinsiu- mes jau susizadeje, tuokiames 2009 05 01, bet as nesu visai 100proc isitikinus
turbut taip ir nebus, kad nei kiek nesuabejotum

na manau gyvenimas ilgas, visad gali išlįst kažkokių abejonių.. bet kažkodėl tikiu, kad jei tai meilė, tai ir visos abejonės pamažu dings. manau reikia laiko, kad įsitikintum, jog tai tikrai Jis.
o aš jau kurį laiką save tikinu, kad Jį jau radau...

As visada tikejau kad maniskis yra mano gyvenimo meile. 4 metus buvo tik jis, nekilo jokiu abejoniu. Atrodo buvom vienas kitam skirti, ir as taip maniau ir aplinkiniai.
Finale, TAS pats paciausias iskeite mane i degtines buteli... Tai va taip
Finale, TAS pats paciausias iskeite mane i degtines buteli... Tai va taip

Būdama 17kos pamačiau JĮ - savo pirmąją gyvenimo meilę. Tuo metu per visą kūną perbėgo šiurpuliukai, pasijaučiau taip, lyg žaibas būtų trenkęs ir mintyse sau pasakiau "jis bus mano". Tam vaikiui tebuvo 16ka, iš pažiūros netgi jaunesnis atrodė (pati maniau, kad jam 15ka). Ėmėme draugauti. Dabar jau pusė metų kaip mūsų bendravimas nutrūkęs. Išsiskyrimas buvo ILGAS ir SKAUSMINGAS abiem. Kodėl jis įvyko aš numanau. Tik su tuo vaikinu, kuris man buvo ir vaikinas ir draugas, jaučiausi gerai, lyg būčiau šalia kažko tokio artimo. Tikrai jam jaučiau ir tebejaučiu begalinį artumą. Tarp mūsų nebuvo nei gėdos, nei tabu, jaučiau pilnatvę. Ir dabar esame vienas kito gyvenimuose, susitinkam karts nuo karto, kai kurias šventes drauge švenčiam. Bet esame tik "kažkas tokio" vienas kito gyvenime. Labai keista situacija, kurios išnarplioti nesugebu, nežinau kame esmė ir meldžiuosi, kad nebūtų taip, kaip numanau, nes jei būtų kitaip, tikriausiai galėčiau drąsiai sakyti: "Jis mano žmogus". Tačiau, norėčiau, kad nebūtų.
Norėčiau tikėti, kad tas mano žmogus dar manęs nepažįsta ir laukia taip pat, kaip ir aš JO.
Norėčiau tikėti, kad tas mano žmogus dar manęs nepažįsta ir laukia taip pat, kaip ir aš JO.
Labai tiketina, kad tik pamacius zmogu supranti , jog tai JIS. Kaip vienas zmogus sake, per 3sek. supranti, kad tai JIS ir per kitus 3 men. tai pasitvirtina. O beje, straipsnis kazkoks buvo, kad moteris pazinties pradzioje pati uzprogramuoja busimus santykius su vyru ir kokie tie santykiai bus (ilgalaikiai-trumpalaikiai).
As buvau is tu, kurios suprato, kad tai TAS zmogus per kelias pirmas minutes. O Kaip bus, laikas parodys.
As buvau is tu, kurios suprato, kad tai TAS zmogus per kelias pirmas minutes. O Kaip bus, laikas parodys.
QUOTE(be*starlet @ 2008 12 24, 12:00)
Labai tiketina, kad tik pamacius zmogu supranti , jog tai JIS. Kaip vienas zmogus sake, per 3sek. supranti, kad tai JIS ir per kitus 3 men. tai pasitvirtina. O beje, straipsnis kazkoks buvo, kad moteris pazinties pradzioje pati uzprogramuoja busimus santykius su vyru ir kokie tie santykiai bus (ilgalaikiai-trumpalaikiai).
o tai dar neuzprogramavai?

per pirmas 3 sek zinojau, kad tai JIS, dabar kuo toliau, tuo labiau susimastau, kad gal vis tik 3 sek - per mazas laiko tarpas tokiam svarbiam sprendimui priimti

QUOTE(mei @ 2008 12 25, 02:53)
matyt , kad uzprogramavau. 5 metus ir antivirusine veikia

QUOTE(Glamor @ 2008 12 25, 13:43)
per pirmas 3 sek zinojau, kad tai JIS, dabar kuo toliau, tuo labiau susimastau, kad gal vis tik 3 sek - per mazas laiko tarpas tokiam svarbiam sprendimui priimti 

Matyt, ilgi racionalus svarstymai ir apmastymai yra tu 3 emocionaliu sekundziu ivertinimo procesas

Kiek pamenu, kai pamačiau savo būsimą vyrą jis man nepatiko. Kadangi buvo bendra kompanija, daug bendravom, tiesiog buvo linksmai leidžiamas laikas. Jis draugavo su kitom, man jokio pavydo, nes net nežiūrėjau kaip į vyrą. O tos trys sekundės abejoju ar tada man kažką pasakė
Turėjo praeiti 5 metai, kai pajutau

Kad tai JIS, iš pradžių nemaniau. Vis galvodavau, ar tai vyras, už kurio norėčiau tekėti ir nerasdavau atsakymo. Bet laikui bėgant abejonės hyko nyko ir visai sunyko. Dabar nedvejodama galiu sakyt, kad tai vyras, su kuriuo noriu būti

man savaime kaskaip taip isejo

As maniau, kad manasis yra TAS, ir net laiko nemazai skyriau tam isitikinti, o dabar, po 5 metu gyvenimo kartu, pradedu abejoti, arba kazko nesuprantu...