Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinojote, kad Jis jau TAS?

QUOTE(Klepesova @ 2008 09 21, 16:51)
bonza- kaip sekasi.
O dėl supratimo. Kažkaip vieną dieną galvojau galvojau ir nusprendžiau kad su juo noriu gyventi, kad su juo galiu net įsitikinimus paminti, bet vis tiek nesižeminti- kad su juo gera, kad su juo ramu, saugu, kad jį galiu mylėti ir nesiskutusį, ir sergantį... ir pagalvojau- gal tai TAS...??? O ar tai tikrai TAS parodys mums mūsų gyvenimas kuris visliamės bus ilgas ir laimingas...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif klepesova, nepatikėsi, prieš kelias dienas rašiau laišką draugei, ji to paties manęs klausė, ir lygiai tuos pačius žodžius parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi supratau, kad tai jis, kai teko paslaugyti sergantį. Buvo kątik praėjusi sesija, žiema, MB baisiai slogavo, šniurkščiojo, ašarojo ir čiaudėjo. Aš viriau visokiausias arbatas, šėriau citrinomis, kamšiau antklodėmis.
Vienu metu jis pasisodino mane ir sako: "Turbūt manai, kad aš dabar siaubingai patetiškai atrodau, kaip tarpdury prispausta katė" ar kažkaip panašiai. kai atsakiau, jog vis dėlto jis ir toks man patinka, jo atsakymas buvo "Tai jau įklimpai..."
Stabtelėjau ir supratau, kad tai tiesa... blush2.gif Geras jausmas, iš tiesų.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 09 22, 20:12)
Aš irgi supratau, kad tai jis, kai teko paslaugyti sergantį. Buvo kątik praėjusi sesija, žiema, MB baisiai slogavo, šniurkščiojo, ašarojo ir čiaudėjo. Aš viriau visokiausias arbatas, šėriau citrinomis, kamšiau antklodėmis.
Vienu metu jis pasisodino mane ir sako: "Turbūt manai, kad aš dabar siaubingai patetiškai atrodau, kaip tarpdury prispausta katė" ar kažkaip panašiai. kai atsakiau, jog vis dėlto jis ir toks man patinka, jo atsakymas buvo "Tai jau įklimpai..."
Stabtelėjau ir supratau, kad tai tiesa... blush2.gif Geras jausmas, iš tiesų.

ooooo,kaip miela wub.gif wub.gif prispausta katė,įklimpai ir šėriau citrinom biggrin.gif biggrin.gif viskas taip miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir aš galvoju, gal visgi TAS kai norisi jam kepti pyragus be progos, masažuoti pėdas ir nubraukti prakaito lašą nuo kaktos... Ech... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krokokatinas @ 2008 09 23, 21:47)
Ir aš galvoju, gal visgi TAS kai norisi jam kepti pyragus be progos, masažuoti pėdas ir nubraukti prakaito lašą nuo kaktos... Ech... g.gif

Visiškai pritariu wub.gif
Atsakyti

va čia tai tikra teisybė
Atsakyti

Tai jau tikrai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kad jis jau TAS, pajutau ne is karto, bet labai idomus jausmas... skirtumas su buvusiais vaikinais tikrai jauciamas biggrin.gif (apie jausmus snekant) mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai pajutau nuo pirmo mūsų susitikimo...tiesiog nenupasakojamas jausmas.kažkaip viduje pajauti, kad čia būtent TAS blush2.gif
Atsakyti
as irgi, tiesiog pajauciau nuo pat pradziu, kad as ji myliu visoki wub.gif kad ir kaip banaliai beskambetu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2008 10 08, 20:23)
aš tai pajutau nuo pirmo mūsų susitikimo...tiesiog nenupasakojamas jausmas.kažkaip viduje pajauti, kad čia būtent TAS  blush2.gif

drinks_cheers.gif
kiek turejau iki tol vaikinu, visalaik galvodavau, kad kazkaip tie musu santykiai vos ne kaip ir reikalo... na, einam kazkur, susitinkam, bendraujam, t.t. Bet kazko truksta. kazkas ne taip. o kai susitikau savaji MB... wub.gif Kazkaip is karto sirdis suvirpejo ir klausimu nebekilo.
kai nebijai jam pasirodyti visokia - serganti, be makiazo, tai gera klausytis jo ir girdeti bet ka, ka jis kalba, gera kalbeti su juo, veikti bet ka, kad tik su juo. kitu nebereikia. tik jo. diena , nakti. nesunku kotletus jam iskepti desimta vakaro, nors pati luzti, bet jis grizta alkanas. galeciau sakyti ir sakyti tu pavyzdziu, bet esme turbut aiski wub.gif
Atsakyti
Žinojimas, kad jis jau TAS kartais gali būti ir laikinas dalykas. Iš pradžių moteris lepina vyrą pyragais, nori pėdų masažą padaryt, yra įsimylėjusi. Moteriai atrodo, kad čia jau tas josios žmogus. O būna gi, kad meilė praeina, ups pasirodo ne tas buvo biggrin.gif
Atsakyti