QUOTE(Kepuča @ 2009 11 18, 15:33)
gaila...truksta zodziu...

QUOTE(kelniki @ 2009 11 18, 16:12)
labas, liudincios, angeleliu mamytes
jau kelinta diena skaitau jusu foruma ir verkiu kartu su jumis... mano ilgai laukta dukryte, deja, bet irgi angelelis. ilgai bandziau pastoti, kol pagaliau po daugiau nei metu pamatem II juosteles. abu su vyru begalo dziaugemes, kad pagaliau mums pavyko. bet deja siu metu birzelio 6diena pagimdziau negyva savo Lukute... todel puikiai suprantu jus visas... stengiuosi nepaluzti ir gyventi toliau... o kai uzvaldo liudesys ir nebesulaikau asaru atsimenu savo mociutes istartus zodzius per laidotuves. as verkiau ir nieko aplinkui atrodo nebemaciau ir nebegirdejau, bet tie zodziai prasiskverbe giliai i mano sirdi... ji pasake neverk, tu cia verki, o tavo Lukute danguje tavo asaras kibirais tampo. ir tikrai kai pradedu verkti, skamba sie zodziai ir susivaldau, nes nenoriu, kad mano mazyle kankintusi ten aukstai...

jau kelinta diena skaitau jusu foruma ir verkiu kartu su jumis... mano ilgai laukta dukryte, deja, bet irgi angelelis. ilgai bandziau pastoti, kol pagaliau po daugiau nei metu pamatem II juosteles. abu su vyru begalo dziaugemes, kad pagaliau mums pavyko. bet deja siu metu birzelio 6diena pagimdziau negyva savo Lukute... todel puikiai suprantu jus visas... stengiuosi nepaluzti ir gyventi toliau... o kai uzvaldo liudesys ir nebesulaikau asaru atsimenu savo mociutes istartus zodzius per laidotuves. as verkiau ir nieko aplinkui atrodo nebemaciau ir nebegirdejau, bet tie zodziai prasiskverbe giliai i mano sirdi... ji pasake neverk, tu cia verki, o tavo Lukute danguje tavo asaras kibirais tampo. ir tikrai kai pradedu verkti, skamba sie zodziai ir susivaldau, nes nenoriu, kad mano mazyle kankintusi ten aukstai...
sveika prisijungus,tik gaila kad cia

QUOTE(carramele @ 2009 11 18, 18:14)
Slegiančios naujienos... Eilinį kartą norisi surikt, kaip neteisinga visa tai. Bet kas iš to
Aš irgi truputėlį į temą pasisakysiu. Prietaringai nepasakojau niekam, bet pora dienų po savo angelėlio metinių netikėtai išvydau dvi juosteles nėštumo teste. Pasijutau taip, lyg mūsų mažulėlis būtų atsiuntęs šią nepaprastą dovaną iš aukštybių. Tokia ramybė apėmė, tokia palaima
Gydytoja pamatė tinkamoj vietoj prisitvirtinusią pūslytę. Paskyrė pasimatymą už dviejų savaičių, kuomet jau turėtų matytis širdies veikla. Tai buvo vakar. Deja, plazdančios širdutės vaizdo ekrane taip ir nepamačiau. Nesivystantis...

Aš irgi truputėlį į temą pasisakysiu. Prietaringai nepasakojau niekam, bet pora dienų po savo angelėlio metinių netikėtai išvydau dvi juosteles nėštumo teste. Pasijutau taip, lyg mūsų mažulėlis būtų atsiuntęs šią nepaprastą dovaną iš aukštybių. Tokia ramybė apėmė, tokia palaima

nera teisybes,nors tu ka... nepasiduokit

QUOTE(kristulee @ 2009 11 19, 11:23)
Labas rytas...nors jis visai ne labas...
kokios nuotaikos, kokios mintys, ir kiek liudinciu sirdziu
.
namuose jau paskelbiau epidemija, serga jau 3 vaikai-puse seimos nariu. liko Kristukas, bet turbut irgi dienu klausimas
. Urtyte jau ir koset pradejo-ka tokiam spokui duot? Matui gan auksta temperatura, Domiui puse bedos, maziukei tik 37,3. jau vakar vel kaukiau- ar nieko nenutiks baisaus...va kokios netekciu pasekmes-nuolatine paranojiska baime
. o dabar, gal paguodai ar padrasinimui parasysiu nestumu eigas- 1 nestumas- angeliukas, 2 nestumas- angeliukas.3 nestumas, dvynukai, ir 10 sav nebemate sirdeliu-isvalymas. 3 nestumas-Domutis. 4 nestumas- 8 sav-nesivystantis...5 nestumas-Matas. 6 nest- Kristijonas. 7 nest- 9sav-nesivystantis. 8 nest-Urte. ir tikrai, desniai kartojasi, net gydytoja sake kad daznai taip buna.
nenuleiskit ranku...
kokios nuotaikos, kokios mintys, ir kiek liudinciu sirdziu

namuose jau paskelbiau epidemija, serga jau 3 vaikai-puse seimos nariu. liko Kristukas, bet turbut irgi dienu klausimas

nenuleiskit ranku...
ojei kiek daug tau teko isgyvent,krist zemyn ir vel kylt aukstyn

sveikatytes ligoniukam