Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

sveikos 4u.gif

QUOTE(Kepuča @ 2009 11 18, 15:33)
Mums nepavyko verysad.gif  verysad.gif

gaila...truksta zodziu... console.gif

QUOTE(kelniki @ 2009 11 18, 16:12)
labas, liudincios, angeleliu mamytes 4u.gif
jau kelinta diena skaitau jusu foruma ir verkiu kartu su jumis... mano ilgai laukta dukryte, deja, bet irgi angelelis. ilgai bandziau pastoti, kol pagaliau po daugiau nei metu pamatem II juosteles. abu su vyru begalo dziaugemes, kad pagaliau mums pavyko. bet deja siu metu birzelio 6diena pagimdziau negyva savo Lukute... todel puikiai suprantu jus visas... stengiuosi nepaluzti ir gyventi toliau... o kai uzvaldo liudesys ir nebesulaikau asaru atsimenu savo mociutes istartus zodzius per laidotuves. as verkiau ir nieko aplinkui atrodo nebemaciau ir nebegirdejau, bet tie zodziai prasiskverbe giliai i mano sirdi... ji pasake neverk, tu cia verki, o tavo Lukute danguje tavo asaras kibirais tampo. ir tikrai kai pradedu verkti, skamba sie zodziai ir susivaldau, nes nenoriu, kad mano mazyle kankintusi ten aukstai...

sveika prisijungus,tik gaila kad cia verysad.gif
QUOTE(carramele @ 2009 11 18, 18:14)
Slegiančios naujienos... Eilinį kartą norisi surikt, kaip neteisinga visa tai. Bet kas iš to sad.gif

Aš irgi truputėlį į temą pasisakysiu. Prietaringai nepasakojau niekam, bet pora dienų po savo angelėlio metinių netikėtai išvydau dvi juosteles nėštumo teste. Pasijutau taip, lyg mūsų mažulėlis būtų atsiuntęs šią nepaprastą dovaną iš aukštybių. Tokia ramybė apėmė, tokia palaima  wub.gif Gydytoja pamatė tinkamoj vietoj prisitvirtinusią pūslytę. Paskyrė pasimatymą už dviejų savaičių, kuomet jau turėtų matytis širdies veikla. Tai buvo vakar. Deja, plazdančios širdutės vaizdo ekrane taip ir nepamačiau. Nesivystantis...

nera teisybes,nors tu ka... nepasiduokit 4u.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 11 19, 11:23)
Labas rytas...nors jis visai ne labas...
kokios nuotaikos, kokios mintys, ir kiek liudinciu sirdziu verysad.gif .
namuose jau paskelbiau epidemija, serga jau 3 vaikai-puse seimos nariu. liko Kristukas, bet turbut irgi dienu klausimas g.gif . Urtyte jau ir koset pradejo-ka tokiam spokui duot? Matui gan auksta temperatura, Domiui puse bedos, maziukei tik 37,3. jau vakar vel kaukiau- ar nieko nenutiks baisaus...va kokios netekciu pasekmes-nuolatine paranojiska baime verysad.gif . o dabar, gal paguodai ar padrasinimui parasysiu nestumu eigas- 1 nestumas- angeliukas, 2 nestumas- angeliukas.3 nestumas, dvynukai, ir 10 sav nebemate sirdeliu-isvalymas. 3 nestumas-Domutis. 4 nestumas-  8 sav-nesivystantis...5 nestumas-Matas. 6 nest- Kristijonas. 7 nest- 9sav-nesivystantis. 8 nest-Urte. ir tikrai, desniai kartojasi, net gydytoja sake kad daznai taip buna.
nenuleiskit ranku...

ojei kiek daug tau teko isgyvent,krist zemyn ir vel kylt aukstyn console.gif geras pavyzdys kitom mamytem klaip reikia nenuleist ranku 4u.gif

sveikatytes ligoniukam 4u.gif mano pupos gal neisisirgs,slogyte baigiam nugalet,seses si savaitgali neimsim,kad neatnestu kokio virusiuko,gal kaip nors issisuksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 19 lapkričio 2009 - 11:55
QUOTE(zydrute @ 2009 11 19, 11:53)
mano pupos gal neisisirgs,slogyte baigiam nugalet,seses si savaitgali neimsim,kad neatnestu kokio virusiuko,gal kaip nors issisuksim smile.gif

o kaip sesė reaguoja į mažyles? smile.gif mokinukė ji jau?
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 19, 02:09)
Carramele labai taikliai pasakei apie ta karstelejusi saldaini, taikliau net nesugalvotum, ziauriausia visame tame, kad siame gyvenime tenka patirti, jog netektis turi savo spalvas, skoni, svori....
nesakyk tavo netektis ne uogeles, ji skaudi kaip ir bet kurios is musu ir ateitis nebutinai turi buti niuri, nors sutinku kartais atrodo, kad  esi butent tas, kuris rusiskoje ruleteje issuko kulkos suvi....turejau tris nestumus - gyva tik viena . Ir jos galejau  netureti... paskutinis buvo kartus saldainis, bet kad maza nepasirodytu ta patirtis komplikavosi ir dabar net nezinau ar kada tas juosteles pamatysiu....
bet kazkur turi buti viltis...nenoriu lazintis su tavimi, noriu palinketi, kad pagaliau taptum isimtimi savo pacios nelaimiu gausybeje 4u.gif

Dėkui, bice wub.gif Tikrai, kodėl gi negalėtų pasitaikyt ir išimtis įvairovės dėlei smile.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 11 19, 10:23)
o dabar, gal paguodai ar padrasinimui parasysiu nestumu eigas- 1 nestumas- angeliukas, 2 nestumas- angeliukas.3 nestumas, dvynukai, ir 10 sav nebemate sirdeliu-isvalymas. 3 nestumas-Domutis. 4 nestumas-  8 sav-nesivystantis...5 nestumas-Matas. 6 nest- Kristijonas. 7 nest- 9sav-nesivystantis. 8 nest-Urte. ir tikrai, desniai kartojasi, net gydytoja sake kad daznai taip buna.
nenuleiskit ranku...

Net protu sunku aprėpti blink.gif Sunku įsivaizduoti visą tą košmarų virtinę. O juk ją tau ir išgyventi reikėjo verysad.gif Kiek mažų ir didelių angeliukų danguje... Bet ir čia, žemėje, tavo glėbys pilnas. O tai įkvepia. Lenkiu galvą ir aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 19 lapkričio 2009 - 12:18
Labas.....

Mergytes, laikykites, tiesiog truksta zodziu..........

Mano Simukas irgi jau apsirgo, vakar pakilo tamperatura, bet nei kosulio, nei slogos, ziuresim kaip toliau ax.gif
Atsakyti
Sveikatytes visiem 4u.gif 4u.gif

Mes sedim uzsidare namie,kad nepasigautume kokio viruso.Baisu jau darosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 11 19, 10:54)
Kažin, ar iš viso čia kada audros nurims... O taip norėtųsi štilio...

Laba dienele, brangiosios

cia audros nenurims nes yra skaudi realybe-angeleliu mamu buvo iki musu, bus ir ateityje.... verysad.gif
Ar kada nors pasieksi savaji stili...Nezinau, as stilio nepasiekiau, bet galiu paguosti, jei tai paguos, kad su laiku surandi salele, kurioje gali pasislepti nuo audros juroje. KElis kartus dar tenka tos salos ieskoti is naujo, nes kai nurimsti, kad jau esi saugus staiga cunamio banga tave nuplauna nuo salos pavirsiaus, bet ir cia galiu paguosti, nes po keliu geru pamurkdymu ismoksti pasistatyti geras apsaugines barikadas-artejanti cunami vis dar matai, girdi ji, jauti visa esybe, bet jis nebesugeba taves itraukti i savo sukuri...
blogiau negu stilis, geriau nei nuolatinis kapanojimasis bangose...
Atsakyti

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 19, 13:02)
o kaip sesė reaguoja į mažyles?  smile.gif  mokinukė ji jau?

sese penktoke jau,truputeli pavydi demesio ir normalios seimos,nes gyvena su mociute,bet per daug to neparodo,nori ir palaikyt ir pamyluot mergytes smile.gif kai galim stengiames paimt kiekviena savaitgali kad nesijaustu nuskriausta,nes kai augo Nojukas ji tiesiai sakydavo kadel viskas kas geriausia jam,kad visi ji labiau myli,tai tekdavo aiskint kad jis ligoniukas,nors atrodo demesio ir jai likdavo pakankamai,nes as su Nojuku beveik visada budavau ligoninej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 11 18, 20:54)
na is tikruju ziauru cia skaityti tokias naujienas... apkabinu visas... bukim stiprios... girdejau labai gera posaki...joks zveris neistvers to ka moteris gali istverti... paguodzianciu zodziu mums nera. galiu palinketi tik stiprybes.

laikikis cia mes visi tai patirem, ir visi tave suprantam
Atsakyti
LAba diena mergaites....

Kristulee tu toks cia pavyzdys... kaip kazkuri jau rase... pries tave zemai reik lenkti galva 4u.gif

As nezinau ka man daryt... ryt einu pas gine gal pasiimti biuleteni ir sedet namie, niekur kojos nekeliant... bijau susirgti... bet ir vel gali paprasciaucioj pardei apsikrest.... nezinau... ir darbe nesinori kiauliskai pasielgti... Nors as puikiai zinau kad nuo likimo dar niekam nepavyko pabegt...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 19, 12:12)
yra toks sirupėlis nuo kosulio - nuo antro mėnesio leliukams galima duot, parašysiu paskui pavadinimą.,
neįsisirkit stipriai.  4u.gif
Aniri, kaip tu? darban grįžai?
Papildyta:

Jo, grizau, antra diena jau darbe. Lygtais viskas gerai, siek tiek nejaukiai jauciuos, bet praeis.
Sveikateles visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 11 19, 13:34)
Jo, grizau, antra diena jau darbe. Lygtais viskas gerai, siek tiek nejaukiai jauciuos, bet praeis.
Sveikateles visiems ligoniukams  4u.gif

Kiekviena diena jausies tik geriau darbe... atsimenu kai as grizau... tai panos man darbe po kokio menesio pasake, kad atgavau veido spalva... o is pradziu buvau kazkokia papilkejusi... Manau nebloga terapija tas darbas... jei jis bent kiek mylimas... 4u.gif
Atsakyti
Skaitau ir net vidurius suka nuo skausmo ir netekciu cray.gif stiprybes visoms console.gif O dar sakoma ,bomba i ta pacia vieta nepataiko antra karta.Va tau ir nepataiko.........
Atsakyti