Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

...... žiauriau jau matyt nebegali ir būt..... kažkoks siaubas.......... jau ir taip danguje per daug šviečiančių žvaigždelių............. angel_sadangel.gif .......... stipriai visas apkabinu.......
Atsakyti
QUOTE(Kepuča @ 2009 11 18, 15:33)
Mums nepavyko verysad.gif  verysad.gif

o varge... truksta zodziu...
QUOTE(kelniki @ 2009 11 18, 16:12)
labas, liudincios, angeleliu mamytes 4u.gif

sveikute, tik gaila, kad sveikinames cia 4u.gif .draugausim...

[quote=carramele,2009 11 18, 18:14]
nu is vis zodziu nebeturiu... tikrai norisi saukt, kur teisybe.... bet tikrai zinau-atsako nebus. nors... dar gal palauk, juk man su Urte ko tik nebuvo- kraujavimas baisus, sirdeles vienu tarpu nebemate....gal dar po keliu dienu lai paziuri.
o mano seimyna jau su temperaturom, kol kas tik Matas ir Urte- paskui nezinau kuris...
Atsakyti
Ačiū, merginos.
Šitas mano praradimas, aišku, tik karstelėjęs saldainis, palyginus, kaip jaučiaus po buvusios netekties. O ir ji tik uogelės, palyginus su daugelio iš jūsų tragedijom. Nieko, žemė dar tvirtai po kojom laikosi, praeis kiek laiko ir tikiu - vėl žiūrėsiu į tą nuostabų susidvejinusių juostikių vaizdą. Kad tuomet viskas baigsis gerai, nelabai tikiuosi. Veikiau esu įsitikinus, kad bus blogai, bet kitaip. Man, žiūriu, būdinga įvairovė su nėštumais, gimdymais ir vaikų gyvenimo pradžia, balansuojančia tarp būties čia ir kažkur kitur. Galim totalizatorių padaryt cool.gif Lažinuos, kad sekantis nėštumas bus kur nors kiaušintakyje pastrigęs. O dar kitą galbūt išnešiosiu iki galo ir bandydama po cezario natūraliai pagimdyt plyšiu per randą ir suvis kojas pakratysiu protest.gif

Edeva, kristulee, aš nekraujuoju. Laukiu, kol prasidės. Gal dešimt kartų skaičiavau dienas ir savaites, bet net imant pačią paskutinę dieną, kada galėjo pasimatyt kiaušialąstė su spermatozoidu, jau turėjo viskas matytis ir plakt tas, kas turi plakt. Norėčiau manyt, kad ėmė ir užsikonservavo savaitei embrioniukas, ir gemalinė pūslelė deformuojasi ne todėl, kad pradeda irti, bet šiaip sau. Ale norėk kiek nori, yra taip, kaip yra...
Atsakyti
................ verysad.gif

kokia emociskai itempta savaite... nuo asaru prie dziaugsmo ir vilties ir vel prie asaru ir tylos, spengiancios tylos, kai pries ikvepdamas turi pagalvoti, kad turi tai padaryti....
Bet ikvepti reikia, nes skesti dar neatejo laikas ir nepriklausomai kokiam vandenyje kapanojiesi, kokioj pelkej uzstrigai reikia ikvepti ir isbristi...

bet man lengva sakyti, nes brendu si karta ne as....Kepuca ,Carramele... verysad.gif ....mes cia esancios negalim uz jus isbristi , bet galim buti tie pakeles pauksciai, zmones, augalai, kurie istiesia ranka, istaria zodi, kad nesijaustumet vienos, kad uztektu jegu....

Ziauri statistika, Rugseje, ziauri verysad.gif ....si karta i ja papuole net trys taip lauktos sielos...

Kepuca, sirdele, zemai prie tave lenkiu galva vien uz ta drasa, uz tai, kad isdrisai pabandyti....kaip nebebutu tu tik nepasiduok, nenugrimzk i nevilti....

Carramele labai taikliai pasakei apie ta karstelejusi saldaini, taikliau net nesugalvotum, ziauriausia visame tame, kad siame gyvenime tenka patirti, jog netektis turi savo spalvas, skoni, svori....
nesakyk tavo netektis ne uogeles, ji skaudi kaip ir bet kurios is musu ir ateitis nebutinai turi buti niuri, nors sutinku kartais atrodo, kad esi butent tas, kuris rusiskoje ruleteje issuko kulkos suvi....turejau tris nestumus - gyva tik viena . Ir jos galejau netureti... paskutinis buvo kartus saldainis, bet kad maza nepasirodytu ta patirtis komplikavosi ir dabar net nezinau ar kada tas juosteles pamatysiu....
bet kazkur turi buti viltis...nenoriu lazintis su tavimi, noriu palinketi, kad pagaliau taptum isimtimi savo pacios nelaimiu gausybeje 4u.gif

Kelniki ...patekai tarp musu paciame audros ikarstyje verysad.gif ....sveika prisijungusi 4u.gif
...sakai mes moterys net zveriska skausma pakeliam... nenoriu buti moteris, nenoriu skaumo pakesti....kas nusprende, kad man to reikia....as jei kas leis noreciau gimti drugeliu kita gyvenima....trumpas ir zavingas gyvenimas....
Norejau paklausti kur Norvegijoje gyveni, gal esam kaimynes smile.gif . As pati sotineje kol kas apsitojusi, kol kas jau 2 metai... smile.gif

Egle C ...zodziai tiesiai i sirdi....
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 19, 03:09)

Kelniki ...patekai tarp musu paciame audros ikarstyje

Kažin, ar iš viso čia kada audros nurims... O taip norėtųsi štilio...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2009 11 19, 02:09)
................ verysad.gif
..as jei kas leis noreciau gimti drugeliu kita gyvenima....trumpas ir zavingas gyvenimas....

bet turbūt vis tiek lėktume į liepsną...
Atsakyti
Labas rytas...nors jis visai ne labas...
kokios nuotaikos, kokios mintys, ir kiek liudinciu sirdziu verysad.gif .
namuose jau paskelbiau epidemija, serga jau 3 vaikai-puse seimos nariu. liko Kristukas, bet turbut irgi dienu klausimas g.gif . Urtyte jau ir koset pradejo-ka tokiam spokui duot? Matui gan auksta temperatura, Domiui puse bedos, maziukei tik 37,3. jau vakar vel kaukiau- ar nieko nenutiks baisaus...va kokios netekciu pasekmes-nuolatine paranojiska baime verysad.gif . o dabar, gal paguodai ar padrasinimui parasysiu nestumu eigas- 1 nestumas- angeliukas, 2 nestumas- angeliukas.3 nestumas, dvynukai, ir 10 sav nebemate sirdeliu-isvalymas. 3 nestumas-Domutis. 4 nestumas- 8 sav-nesivystantis...5 nestumas-Matas. 6 nest- Kristijonas. 7 nest- 9sav-nesivystantis. 8 nest-Urte. ir tikrai, desniai kartojasi, net gydytoja sake kad daznai taip buna.
nenuleiskit ranku...
Atsakyti
Jetau.... mergytes... kokios liudnos ziniuos... Carramele, Kepuca stipriai apkabinu... nes zodziu neturiu...
Kelniki, gaila kad cia, bet sveikute
Atsakyti
[quote=bicė,2009 11 19, 03:09]
Kelniki ...patekai tarp musu paciame audros ikarstyje verysad.gif ....sveika prisijungusi 4u.gif
...sakai mes moterys net zveriska skausma pakeliam... nenoriu buti moteris, nenoriu skaumo pakesti....kas nusprende, kad man to reikia....as jei kas leis noreciau gimti drugeliu kita gyvenima....trumpas ir zavingas gyvenimas....
Norejau paklausti kur Norvegijoje gyveni, gal esam kaimynes smile.gif . As pati sotineje kol kas apsitojusi, kol kas jau 2 metai... smile.gif

tai va, brangioji, kad pasirinkti niekas mums neleidzia... nesam savo gyvenimo nasta... na as ne sostineje, as paciuose pietuose Lyngdal miesciuke vest-adger gyvenu. as irgi jau beveik 2metai kaip norvegijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 19, 11:23)
Labas rytas...nors jis visai ne labas...
kokios nuotaikos, kokios mintys, ir kiek liudinciu sirdziu verysad.gif .
namuose jau paskelbiau epidemija, serga jau 3 vaikai-puse seimos nariu. liko Kristukas, bet turbut irgi dienu klausimas g.gif . Urtyte jau ir koset pradejo-ka tokiam spokui duot? Matui gan auksta temperatura, Domiui puse bedos, maziukei tik 37,3. jau vakar vel kaukiau- ar nieko nenutiks baisaus...va kokios netekciu pasekmes-nuolatine paranojiska baime verysad.gif . o dabar, gal paguodai ar padrasinimui parasysiu nestumu eigas- 1 nestumas- angeliukas, 2 nestumas- angeliukas.3 nestumas, dvynukai, ir 10 sav nebemate sirdeliu-isvalymas. 3 nestumas-Domutis. 4 nestumas-  8 sav-nesivystantis...5 nestumas-Matas. 6 nest- Kristijonas. 7 nest- 9sav-nesivystantis. 8 nest-Urte. ir tikrai, desniai kartojasi, net gydytoja sake kad daznai taip buna.
nenuleiskit ranku...

kokie taiklūs buvo tie žodžiai "nesuprantu, kaip neišdurnėjama"...

kristulee, prieš tave reikėtų žemai lenkti galvą. Skaitydama tavo nėštumų istoriją suprantu, kad viena juoda dėmė gyvenime nebūtinai bus jame vienintelė. Tai taip be proto skaudu.

Kepuča, caramelle, na kodėl šitaip. Kodėl vienoms susiklosto kuo puikiausiai, o kitoms tenka tokios kančios. Juk visos vienodai nusipelniusios, vienodai mylinčios ir laukiančios mamos..

O aš vakar pamąsčiau, kad baisu yra ne tik tai, jog mes netekom savo vaikų, bet ir tai, kaip pavyzdžiui aš pradėjau žiūrėt į vaikų netektis. Kas anksčiau atrodė nesuvokiama, dabar atrodo savaime suprantama. Juk baisiai skamba, ar ne? Kartais jaučiuos atbukinta to skausmo, beširdė. Žinoma, kolkas tikiu, kad viskas ateityje BUS GERAI. Be to tikėjimo pražūčiau, tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 19, 10:23)
Urtyte jau ir koset pradejo-ka tokiam spokui duot?

yra toks sirupėlis nuo kosulio - nuo antro mėnesio leliukams galima duot, parašysiu paskui pavadinimą.,
neįsisirkit stipriai. 4u.gif

Aniri, kaip tu? darban grįžai?
Papildyta:
kristulle - Brontex sirupa galima nuo gimimo po 1 ml/ 3 k. dienoje, palengvina kosulį leliukams.
Atsakyti
sveikit ir sveikatinkit savo atzalas 4u.gif
pas mus nuo rytdienos visos mokyklos karantine, vidurines nuo vakar- siandien, o pradine jau nuo ryt nebedirbs savaite
Atsakyti