Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2009 11 19, 14:32)
LAba diena mergaites....

Kristulee tu toks cia pavyzdys... kaip kazkuri jau rase... pries tave zemai reik lenkti galva  4u.gif
As nezinau ka man daryt... ryt einu pas gine gal pasiimti biuleteni ir sedet namie, niekur kojos nekeliant... bijau susirgti... bet ir vel gali paprasciaucioj pardei apsikrest.... nezinau... ir darbe nesinori kiauliskai pasielgti... Nors as puikiai zinau kad nuo likimo dar niekam nepavyko pabegt...

as pasiimciau ir pasedeciau pora savaiteliu, kol banga praeis, bet gal as egoiste ir per mazai likimu tikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 19 lapkričio 2009 - 13:57
QUOTE(bicė @ 2009 11 19, 13:51)
as pasiimciau ir pasedeciau pora savaiteliu, kol banga praeis, bet gal as egoiste ir per mazai likimu tikiu...

matai man jei imt biuleteni tai jau imt iki galo... o finansine situacija nelabai leidzia malonumo kaip biuletenis... tai vat nezinau... darbe sedziu uz stiklo... rankas plaunuosi daznai... vitaminus geriu... gal prasisuksiu... o jei pajausiu kad sloga kabinasi ar kas iskart tada nemasciu biuleteni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2009 11 19, 12:03)
kokie taiklūs buvo tie žodžiai "nesuprantu, kaip neišdurnėjama"...

kristulee, prieš tave reikėtų žemai lenkti galvą.
Kepuča, caramelle, na kodėl šitaip. Kodėl vienoms susiklosto kuo puikiausiai, o kitoms tenka tokios kančios. Juk visos vienodai nusipelniusios, vienodai mylinčios ir laukiančios mamos..

QUOTE(zydrute @ 2009 11 19, 12:53)
ojei kiek daug tau teko isgyvent,krist zemyn ir vel kylt aukstyn console.gif geras pavyzdys kitom mamytem klaip reikia nenuleist ranku 4u.gif

QUOTE(carramele @ 2009 11 19, 13:16)
k: Sunku įsivaizduoti visą tą košmarų virtinę. O juk ją tau ir išgyventi reikėjo verysad.gif Kiek mažų ir didelių angeliukų danguje... Bet ir čia, žemėje, tavo glėbys pilnas. O tai įkvepia. Lenkiu galvą ir aš.

QUOTE(vdapr @ 2009 11 19, 14:32)
LAba diena mergaites....

Kristulee tu toks cia pavyzdys... kaip kazkuri jau rase... pries tave zemai reik lenkti galva  4u.gif

mergaites, aciu jums uz supratima,nesijauciu kazkuom ypatinga, tiesiog parasiau kad taip buna verysad.gif ,nors ir baisiai skauda sirdi. si mano patirtis anaiptol ne visiems suprantama, ir tokiu komentaru esu prisiklausiusi...... bet gal buvo mano uzsispyrimas kas ka- ar as likima, ar jis mane. rezultata pacios matot.
vdapr, jei tik turi galimybe gaut bilioteni- daug negalvok, ciupk ir sedek namie.
zydrute saugok pupytes, kad po slogu nesikomplikuotu. VJ-aciu uz vaistuku pavadinima.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 19, 12:12)

Papildyta:
kristulle - Brontex sirupa galima nuo gimimo po 1 ml/ 3 k. dienoje, palengvina kosulį leliukams.

as gal pradeciau nuo zoliniu preparatu, pvz gebenes ( prospanas). DAr aisku klausimukas kaip tas kosuliukas atrodo, jei jis sausas tai nei vienas is situ vaistu kol kas efekto labai neduotu, na gal gebene kiek apramintu kosuli...Ji is pradziu drekinti reiktu siltom arvatytem ir dideliu kitu skysciu kiekiu. Jei yra sloga, kosulys gali ir del gerklyteje susikaupusiu snargliuku buti, taigi reiketu nosyte velyti ir koki vibrocili lasinti

Kristule ir kiti ligoniukai sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Šiandien atsitiktinai vienos forumietės paraše pastebėjau mane sužavėjusią Konfucijaus mintį. Manau, šiam skyreliui ji labai tinka.

"Mūsų didžiausias triumfas – ne tai, kad niekada nekrentame, o tai, kad kiekvieną kartą atsistojame iš naujo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 19 lapkričio 2009 - 19:54
mamytes turiu toki klausima,kada jus pradejot sirgt menesinem po gimdimo,nes siaip nekraujuoju, namie buvo like testu nestumo,tai pasidariau,vos nekritau rodo 2 padalas,gal cia kokios komplikacijos po gimdimo
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 19, 21:10)
mamytes turiu toki klausima,kada jus pradejot sirgt menesinem po gimdimo,nes siaip nekraujuoju, namie buvo like testu nestumo,tai pasidariau,vos nekritau rodo 2 padalas,gal cia kokios komplikacijos po gimdimo

o kiek jau laiko praejo nuo gimdymo. atsiprasau, nepamenu, gal apie menesi?
man pamenu po angeliuko, kai nemaitinau, tai prasidejo gan greit po kokio pusantro men ar dvieju.
arba tas testas rodo teisybe, juk zinai, kad imanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 19 lapkričio 2009 - 21:14
QUOTE(irinju @ 2009 11 19, 21:10)

siaip hormonai po gimdymo atsistato tik po 6-8 sav.tiek laiko gali testas 2 juosteles rodyt.
Atsakyti
sveikutes smile.gif noreciau prisijungti i jusu kampeli 4u.gif nes ir as pries 10 men netekau savo angeliuko verysad.gif http://www.supermama...howtopic=518335 cia mano istorija,ji nepilna,pasakojau siek tiek sutrumpintai...
Atsakyti
QUOTE(makoto @ 2009 11 19, 22:06)
sveikutes  smile.gif  noreciau prisijungti i jusu kampeli 4u.gif  nes ir as pries 10 men netekau savo angeliuko verysad.gif http://www.supermama...howtopic=518335 cia mano istorija,ji nepilna,pasakojau siek tiek sutrumpintai...

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikute
Atsakyti
QUOTE(makoto @ 2009 11 19, 23:06)
sveikutes  smile.gif  noreciau prisijungti i jusu kampeli 4u.gif  nes ir as pries 10 men netekau savo angeliuko verysad.gif http://www.supermama...howtopic=518335 cia mano istorija,ji nepilna,pasakojau siek tiek sutrumpintai...

sveika 4u.gif . tik gaila, kad sveikinames siame skyrelyje...
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 11 19, 19:53)
Šiandien atsitiktinai vienos forumietės paraše pastebėjau mane sužavėjusią Konfucijaus mintį. Manau, šiam skyreliui ji labai tinka.

"Mūsų didžiausias triumfas – ne tai, kad niekada nekrentame, o tai, kad kiekvieną kartą atsistojame iš naujo".

drinks_cheers.gif

QUOTE(irinju @ 2009 11 19, 20:10)

As kazkur po menesio.bet gydytoja sake,kd kiekvienai skirtingai buna. o del teigiamo NT tai idomiai cia g.gif

QUOTE(makoto @ 2009 11 19, 22:06)

Labukas 4u.gif
Atsakyti