Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

Nors ir kaip butu keista gauti sveikinimus tokia keista proga, as nuosirdziai dekoju uz sveikinimus ir palaikyma.
Nzn, gal tom kurios tik dabar pradeda skyrybu procesa butu naudinga mano ifo, tad parasysiu.
- buvau padavus ieskini skyrybom del vyro kaltes.
- skyrybu procesas truko 7 men.
- skyrybos man kainavo apie 600 lt (150 advokatui uz surasyta iekini (advokatas pazistamas), 132 zyminis mokestis, 180 skelbimai laikrasciuose, nes nebuvo imanoma iteikti saukima ex i rankas, plius dar visokios pazymos)
- ex i teisma atvyko, su reikalavimais sutiko, del nieko nepriestaravo.
- prasyma skirtis teiseja patenkino jau pirmo posedzio metu.

jei kas tures kokiu klausimu kada rasykit temoje arba i az. Pasistengsiu pagelbet.
Atsakyti
Atsiprašau kad įsiterpiu. bet kad neikas ir natsakė..
Tai dabar susiradau pavyzdines skyrybų sutartis ir paršymą teismui. Skambinau dėl nemokamo advokato, sakė kad žiūri į besikreipiančio pajamas (tai man priklausys).
Dabar dar klausimas: vyras sutiktų visą nekilnojamą turtą palikti man, mašinos mūsų bevertės, tik jis nori kad sumokėčiau tiek kiek kainuotų 1 kambario butas.
Tai dabar gal ir pažymų nereikia iš registro centro ,kai turtą palieka man?
Aišku dabar dar vyras prašo eilinio "paskutinio" šanso ir žada kad viskas gyvenime pasikeis, bet čia netruks.
Tai vat klausimas pagrindinis: jis sakė nepasirašys gražiuoju, kol negaus pinigus butui. Tai ar skyrybų sutarty galima parašyti kad iki tam tikros datos sumoku vyrui pvz.50 tūkst.lt.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 01 13, 17:13)
Atsiprašau kad įsiterpiu. bet kad neikas ir natsakė..
Tai dabar susiradau pavyzdines skyrybų sutartis ir paršymą teismui. Skambinau dėl nemokamo advokato, sakė kad žiūri į besikreipiančio pajamas (tai man priklausys).
Dabar dar klausimas: vyras sutiktų visą nekilnojamą turtą palikti man, mašinos mūsų bevertės, tik jis nori kad sumokėčiau tiek kiek kainuotų 1 kambario butas.
Aišku dabar dar vyras prašo eilinio "paskutinio" šanso ir žada kad viskas gyvenime pasikeis, bet čia netruks.
Tai vat klausimas pagrindinis: jis sakė nepasirašys gražiuoju, kol negaus pinigus butui. Tai ar skyrybų sutarty galima parašyti kad iki tam tikros datos sumoku vyrui pvz.50 tūkst.lt.

Manau, kad galima taip rašyti. Jei teismas sutiks ir patvirtins tą sutartį, būsite įsipareigojusi... Tik va, tą sutartį reikia abiems pasirašyti, kad teismas sutiktų ją svarstyti... Kita vertus, jūs irgi tuos pinigus duodama kažkokių garantijų turėtumėt turėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 01 13, 17:13)
Tai ar skyrybų sutarty galima parašyti kad iki tam tikros datos sumoku vyrui pvz.50 tūkst.lt.

irasyt galima, ir teismas greiciausiai patvirtintu, bet vat vyras vargu ar pasirasys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 13 sausio 2011 - 17:57
Jei abipusiu susitarimu tvarkant dokumentus internetu, tai už 200+ laisvai gali susitvarkyt, na dar priedo kiek kainuos dokumentų papildomų išėmimas iš regitros, registro ir vaikų gimimo liudijimų kopijų patvirtinimų pas notarą. Teisme turėtų nemokamai išskirti, jei tai susitvarkai. Bet čia kai abipusė sutartis sudaroma, gražiuoju.
Atsakyti
niu va mamkos galu gale ir mane isskyre skyrybos tesesi 1metus ie 1 menesi 31d.galu gale jau nuosprendi isgirsiu kaip kam koki turta ir kiek vaikiukui elementu priiteisia...
pasistiprinkite stibrybe ir visoms sekmes nes siaubas kiek nervu ir istvermes reikai nes paskutine diena anytos ir uosviai parodo visada savo tikraji veida...biggrin.gif
Atsakyti
Man skyrybos grubiai kainuos apie 5000 lt. Vyras nesutinka turto gražiai pasidalinti, tai viskas vyks teismo keliu. Advokatas taip pat ne iš pigiųjų 2300 lt. Bet man nervai šiuo atveju svarbiau, o pinigus uždirbsiu, kaip ir naujus namus smile.gif Kad tik tas vidinis palengvėjimas ateitų greičiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2010 12 31, 11:07)
Laba diena,
kadangi mergaitės Jūs jau perėję ir vandenį ir ugnį,prašau patarkite.
Sutiksiu  su visom sąlygom, kad tik sutiktų vyras skirtis taikiai.
Taip suprantu kad nemokamas advokatas(pirminis) priklauso visiems LT žmonėms,tai :
1) užsiregistruoju nemokamai konsultacijai pas advokatą
2) susirenku visas pažymas(manau advokatas pasakys)
3) einu pas tą patį advokata(tik susimoku už antrinę konsultaciją-kažin kiek?) ir surašom skyrybų sutartį,
4)tuomet einu į teismą
Ar taip?

truputį jus pataisysiu. Nepriklauso joks nemokamas pirminis advokatas visiems LT žmonėms. Greičiausiai kalbate apie pirminę teisinę pagalbą, kuri teikiama ne advokato.
Visų pirma nueinate į savivaldybę, kur pildo dokumentus nemokamai teisinei pagalbai gauti. ten jums teikiama ta pirminė konsultacija. UŽpildote dokumentus, pateikiate deklaraciją ir laukiate kol jums bus paskirtas advokatas nemokamai antrinei teisinei pagalbai. Tik tada, kai gaunate atsakymą ir sužinote koks advokatas jums paskirtas, su savo dokumentais keliaujate pas jį.

QUOTE(ajd @ 2011 01 13, 16:13)

Bet kokiu atveju pažymas iš "registro centro" reikia pristatyti. nesvarbu kaip skiriatės.
Sutartyje galite numatyti, kad nekilnojamas turtas palieka jums, bet jūs įsipareigojate iki konkrečios datos arba dalimis sumokėti atitinkamą sumą vyrui. galite mokėjimus išdėstyti pvz.: pusei metų ar metams. Čia tik nuo jūsų abiejų priklausys.
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2011 01 17, 21:59)
Jei abipusiu susitarimu tvarkant dokumentus internetu, tai už 200+ laisvai gali susitvarkyt, na dar priedo kiek kainuos dokumentų papildomų išėmimas iš regitros, registro ir vaikų gimimo liudijimų kopijų patvirtinimų pas notarą. Teisme turėtų nemokamai išskirti, jei tai susitvarkai. Bet čia kai abipusė sutartis sudaroma, gražiuoju.

jei abipusiu susitarimu, patys viska galite surasyti, kam dar tuos 200 lt. i bala ismesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2011 01 18, 21:46)
Man skyrybos grubiai kainuos apie 5000 lt. Vyras nesutinka turto gražiai pasidalinti, tai viskas vyks teismo keliu. Advokatas taip pat ne iš pigiųjų 2300 lt. Bet man nervai šiuo atveju svarbiau, o pinigus uždirbsiu, kaip ir naujus namus  smile.gif Kad tik tas vidinis palengvėjimas ateitų greičiau  verysad.gif

Na, geras advokatas isties ima apie 2000 Lt, bet cia jau su atstovavimu pilnu teisme, taciau juk viska paskui galite issireikalauti is sutuoktinio, jei bus irodyta sutuoktinio kalte.
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 01 26, 16:47)
Na, geras advokatas isties ima apie 2000 Lt, bet cia jau su atstovavimu pilnu teisme, taciau juk viska paskui galite issireikalauti is sutuoktinio, jei bus irodyta sutuoktinio kalte.

Man viena advokate pasake tokia suma METAMS, turint omeny, kad mano byla is paziuros maziausiai keli metai. Susiradau kita uz maziau, ikainis uz byla nesvarbu kiek tesis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 01 26, 17:47)

geras advokatas kainuoja 5000lt, vidutinis 2000Lt. Patarciau imti toki, kuri rekomnedavo koks geras pazistamas.
Atsakyti