Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

Skyrybu kaina priklauso nuo to, ar abu sutuoktiniai sutinka skirtis, ar skyrybos vyksta vieno sutuoktinio iniciatyva. Pastaruoju atveju jos kainuoja brangiau, nes brangiau kainuoja ir teisines paslaugos, be to, reikia teismui sumoketi zymini mokesti.
Esu profesionali teisininke ir turiu patirties tokiose bylose, jei reiketu konsultacijos ar pagalbos ruosiant teismui dokumentus, kreipkites, mielai padesiu smile.gif
Atsakyti
Man buves siulo po 200lt kiekvienam vaikui (5m ir 1m), as nelabai sutinku, noreciau kad moketu daugiau, nes darzelis, buto nuoma ir t.t. Jis nesutinka. Tai jau cia gausis "karo kelias"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 10 balandžio 2011 - 06:58
QUOTE(fashion @ 2011 04 10, 06:53)
Man buves siulo po 200lt kiekvienam vaikui (5m ir 1m), as nelabai sutinku, noreciau kad moketu daugiau, nes darzelis, buto nuoma ir t.t. Jis nesutinka. Tai jau cia gausis "karo kelias"?

200 Lt tikrai yra labai maza suma smile.gif nieko cia baisaus tame "karo kelyje" nera. Prasykite maziausiai po 400 Lt, jis tegu gincija, o teismas jau spres, kiek priteisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2011 04 10, 07:53)

Ka reiskia siulo??? doh.gif Kiek riklauso tegu duoda!!!!! Pagal pajamas!!!! Jei ne, tai tegu paskaiciuoja kiek tau kainuos juos islaikyti.... Manai 400lt pakaks menesiui?? nebuk naivi, 400 tik 4 kartai maximoje apsipirkti maisto, o kur visa kita?

Zinok, kiek issikovosi tiek, paskui gaudyk veja laukuose.... Manau geriausia kiek priteisia tiek....juk vaikai tai jo, nesvetimi... O kuo tolyn, tuo didyn, veliau daugaiu visko reiks...mokykla ir tt. ...negi iki pilnametystes tu 400 ir pakaks... Manau siuo atveju, jei vyras skrudzas, tegu teismas sprendzia...
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 04 10, 11:15)
200 Lt tikrai yra labai maza suma smile.gif nieko cia baisaus tame "karo kelyje" nera. Prasykite maziausiai po 400 Lt, jis tegu gincija, o teismas jau spres, kiek priteisti smile.gif

Taip ir reikes elgtis, nes su 200lt kazkoks pasityciojimas, tuo labiau kad pajamos leidzia ir daugiau savo vaikams suteikti
Atsakyti
QUOTE(bambioske @ 2011 04 10, 12:35)
Ka reiskia siulo???  doh.gif  Kiek riklauso tegu duoda!!!!! Pagal pajamas!!!! Jei ne, tai tegu paskaiciuoja kiek tau kainuos juos islaikyti.... Manai 400lt pakaks menesiui?? nebuk naivi, 400 tik 4 kartai maximoje apsipirkti maisto, o kur visa kita?

Zinok, kiek issikovosi tiek, paskui gaudyk veja laukuose.... Manau geriausia kiek priteisia tiek....juk vaikai tai jo, nesvetimi... O kuo tolyn, tuo didyn, veliau daugaiu visko reiks...mokykla ir tt. ...negi iki pilnametystes tu 400 ir pakaks... Manau siuo atveju, jei vyras skrudzas, tegu teismas sprendzia...

Nesu as naivi tai jau tiksliai, nes kai bandem graziuoju kalbeti, jis sako duodu 400lt uz abu vaikus, ir palik mane ramybej. Tam ir yra teismas kuris nuspres kiek vaikams priklauso.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2011 04 10, 07:53)

Pagal istatymo nustatyta tvarka vieno vaiko islaikymas kainuoja 400lt per menesi, jei skirtis tarkim ne taikos sutartimi, tai teismas priteistu po 400lt kiekvienam vaikui, kuriuos turetumet dalintis per puse, t.y. 200lt is tecio, 200lt is mamos. Jeigu jus uzgincijat, kad jums mazai, tada teismas gali paprasyti surinkti pirkimo cekius, kiek jus per menesi iseldziat vaikams, ir tada ta suma, kuri jums iseina dalins per puse, tiek vyrui ir priteis. Panasu kad buves susipazino su tvarka ir zino kiek gali siulyti biggrin.gif
As nesu teisininke, bet katik mano drauge per ta pati ejo, tai pasakoju.
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2011 04 10, 14:52)
Pagal istatymo nustatyta tvarka vieno vaiko islaikymas kainuoja 400lt per menesi, jei skirtis tarkim ne taikos sutartimi, tai teismas priteistu po 400lt kiekvienam vaikui, kuriuos turetumet dalintis per puse, t.y. 200lt is tecio, 200lt is mamos. Jeigu jus uzgincijat, kad jums mazai, tada teismas gali paprasyti surinkti pirkimo cekius, kiek jus per menesi iseldziat vaikams, ir tada ta suma, kuri jums iseina dalins per puse, tiek vyrui ir priteis. Panasu kad buves susipazino su tvarka ir zino kiek gali siulyti biggrin.gif

kad kiek zinau vaikui islaikyti reikalingas minimumas g.gif ty 800lt, perpuse butu po 400lt g.gif dazniausiai tokia praktika teismuose taikoma g.gif nes 200lt buvo jau senaaaaiiii....dabar uz tokius pinigus vaiko neislaikysi niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 04 10, 16:45)
kad kiek zinau vaikui islaikyti reikalingas minimumas g.gif ty 800lt, perpuse butu po 400lt g.gif dazniausiai tokia praktika teismuose taikoma g.gif nes 200lt buvo jau senaaaaiiii....dabar uz tokius pinigus vaiko neislaikysi niekaip schmoll.gif

As irgi lygiai ta pati zinau, kad vaikui skiriama 800lt menesiui maziausiai. Beje, kurios jau issiskyret, kiek kainavo visos skyrybos?
Atsakyti
Sveika, as skyriausi praeita pavasari.Mano skyrybos buvo labai paprastos,nes mes neisgyvenome kartu santuokoje ilgai, neuzgyvenome bendro turto, bet turime bendra vaika.Siaip gali skyrybos ir visai nekainuoti gavus valstybes skirta teisine pagalba, jei aisku neskubu, nes dazniausiai viskas vyksta leciau tokiu atveju.Siiap per advokatus samdomus man kainvo 350 viskas kartu kazkur apie 400 pripliusavus kitas islaideles ir tirek pat jam, nes kiekvienas turejome savo advokata, nes jis gyvena uzsienyje, todel isskyre be jo.tai tiek:)
Papildyta:
o del vaiko alimentu, tai as susitariau su ex graziuoju, kad kas menesi man sius po 100 svaru sterlingu, kas butu pagal kursa apie 400lt, tai nuo kurso priklauso .noreciau aguti daugiau,bet nebenoriu sau nervu gadinti.galbut vaikui augant kazka bandysiu teistis daugiau, bet ziuresim, priklausys nuo situacijos.
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2011 04 10, 14:52)

neklaidink zmoniu - teismas net nenagrines skyrybu bylos, jeigu numatytas islaikymas yra mazesnis negu 400Lt vienam vaikui. Juk net vaiku islaikymo fondas skiria 200 Lt/men

QUOTE(fashion @ 2011 04 10, 16:01)
As irgi lygiai ta pati zinau, kad vaikui skiriama 800lt menesiui maziausiai. Beje, kurios jau issiskyret, kiek kainavo visos skyrybos?

700Lt- "viskas iskaiciuota" - ta prasme net pazymu is regitros ir registro nejau pati imti - viska padare advokate. Tiesa skiriames abipusiu sutarimu, taigi zyminio mokescio nera. O jeigu prasyma ir skyrybu sutarti pasirasysit patys tai viskas kainuos apie 50 Lt (cia priklausomai kiek NT turit, nes uz kiekviena pazyma 10 Lt berods unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 04 11, 08:20)
neklaidink zmoniu - teismas net nenagrines skyrybu bylos, jeigu numatytas islaikymas yra mazesnis negu 400Lt vienam vaikui. Juk net vaiku islaikymo fondas skiria 200 Lt/men

Jus irgi neklaidinkit smile.gif dar ir kaip nagrines smile.gif teismas negali ipareigoti zmogaus prasyti daugiau, negu 400 Lt, jei jis tiek nenori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyggi..: 11 balandžio 2011 - 09:20