QUOTE(*valdonė* @ 2011 02 21, 09:54)
Na pvz mokesciu knygelese gi nereikia paraso todel irtodyti bus sunku

Be to jei gyveni su vyru kartu tai gal viena menesi mokejo vienas, kita kitas, cia manau nelabai irodoma
Nes pvz. visus mokescius moku as, bet musu biudzetas bendras, tai jei is mano saskaitos buvo pervedami pinigeliai tai galeciau sakyti, kad vyras nedasidejo
Tegul tuomet įrodo, kad prisidėjo - stočiau į tokią poziciją... Mūsų irgi biudžetas bendras, bet yra tam tikras pasidalijimas, tarkim vyras moka vienus dalykus, aš - kitus. Jei jis nustotų mokėti savo dalį, tą daryčiau aš, teisingai? iš savo sąskaitos. Ir jei jis į tą mano sąskaitą jokių pavedimų nedarytų, mokėjimai ir liktų mano vienos? štai ir kažkoks įrodymas...
Suprantu, kad viskas nevienareikšmiška ir sudėtinga, bet jei jau kyla karas...
Su ta pačia mokėjimo knygele - užtektų teisme teisėjui paklausti - tai kiek gi tų mokesčių sumokate?Akivaizdu, kad žinos tas, kuris juos ir moka (aišku, žinoma, galima pasiimti, pasistudijuoti ir žinoti

bet galima nuo to ir apsidrausti).
Kartoju, įrodinėjat ne jūs viena, ta kita pusė irgi turi įrodinėti... Aš čia nesiginčiju, tik noriu pasakyti, kad nėra ta situacija tokia beviltiška, bet jai įveikti , žinoma, reikia pozityvaus požiūrio, tvirtumo ir šiek tiek išradingumo...
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...