[quote=JANIUKAS,2010 01 04, 10:31]
[quote=lengvute,2009 10 21, 16:25]
Kenedžio žemėlapį radau http://www.panynj.go...irport-map.html, painu ten su traukinukais kažkaip ligtai reiks gabentis...8 terminalai
Sveika,dabar as tokioj pat situacijoj,kita savaite skrendu i Kenedžio ,o paskui i San Diego oro uosta,kur pasitiks sesuo.Labai baisu ,anglų kazkiek žinau,bet nekalbu laisvai.Turesiu 7val. persedimui .Patartum atsispausdint plana oro uosto ar nera taip baisu surast terminala kaip atrodo?
[/quote]
ne ant bilietu bus viskas parasyta, tarp terminalu ratu vazineja shuttles, jei kas neaisku eik prie bet kurio oro uosto darbuotojo, rodyk bilieta ir paprasyk pagalbos - parodys viska...
Sveiki, pirma karta ketinu keliauti i JAV, uzpildziau prasyma gauti JAV turistine viza, atsakyma gavau iskart- leidimas patvirtintas. Ar man dabar reikia tik nusipirkti bilieta ir viskas? Jokiu dokumentu papildomu siuo metu nereikia pildyti? Ir kaip ten su tuo pasu? Net nelabai suprantu ka tas biometrinis pasas reiskia, as pasa pasidariau lapkricio viduryje, vysninis toks, eme pirstu antspaudus, ar tai visa biometrija?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma

QUOTE(tolla @ 2010 01 05, 16:46)
Sveiki, pirma karta ketinu keliauti i JAV, uzpildziau prasyma gauti JAV turistine viza, atsakyma gavau iskart- leidimas patvirtintas. Ar man dabar reikia tik nusipirkti bilieta ir viskas? Jokiu dokumentu papildomu siuo metu nereikia pildyti? Ir kaip ten su tuo pasu? Net nelabai suprantu ka tas biometrinis pasas reiskia, as pasa pasidariau lapkricio viduryje, vysninis toks, eme pirstu antspaudus, ar tai visa biometrija?
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma

Sveika,pasas tas ir yra biometrinis ,kurį turi.Kai nusipirksi bilietus reikes papildyt prašymą,kurį pildei (skrydžio informacija).Dokumentų daugiau nereikia kaip ir.
Merginos, o kaip zinoti, ar bilietas jungtinis?

Į JAV esu skidusi per Briuselį, Oslą ir Kopenhagą, tai visur bagažą reikėjo pasiimti, nors skrydis ir buvo jungtinis. Mums paaiškino, kad priklauso ne nuo oro uosto, o nuo avialinijų, su kuriomis skrendi. Jei jos neturi sutarties su tom avialinijom, su kuriom skrisi į JAV, tai bagažą reiks pasiimti. Mes skridom į JAV su AirBaltic.
Papildyta:
Gal ne visai tiksliai parašiau, skridom iš Rygos į tuos Europos miestus, o jau toliau su kitom avialinijom.
Papildyta:
Gal ne visai tiksliai parašiau, skridom iš Rygos į tuos Europos miestus, o jau toliau su kitom avialinijom.
Jau galiu ir as pasakyti,kad nera taip baisu kaip atrodo.Mes su mama skridom iki Prahos ceku, o toliau iki San Diego Delta -amerikieciu oro linijom.Lagaminus iki San Diego uzregistravo Vilniuje.Turejom tik pasiimti Niujorke,nes turejo patikrinti.Tiesa pasakius labiau tikrino Prahoj.Niujorke muitinej net nepaprase atidaryt lagaminu.Pasienietis paklause pas ka vaziuojam,kada isskrendam i LT ir kiek laiko skrisim iki San Diego.Daugiau nieko.
Sekmes visom!
Sekmes visom!
Sveikos,nu ir as cia pas jus su klausimais
Pagaliau po dvieju atmetimu gauti vizai,po 3m.uzpildziau ta supaprastinta programa ir ka jus manot,atsakyma gavau,kad galiu birbint
Tai lekiu i Florida,pas sese i svecius 2men.
Bet va yra klausimu,gal galit padet.
1.Ten kai viska pildziau,dar nezinojau skrydzio laiko,ar reik man dabar vel perasyt ir uzrasyt skrydzio laika?ar toks dalykas nera butinas,kad keisti ten duomenis?ar ta popieriu butina jau atsispausdint?
2.Kuri ten popiergali reikia lektuve uzpildyt ,zalios spalvos ar balta?
3.Skrendu is Vln. per Praha i Niujorka,paskum Majamis
su Delta avialinijom,gal ka girdejot apie jas?kaip su lagaminais,jei gerai issiaiskinau,tai dabar tik viena galima vezti,o uz kita moket 50$ gal kas skridot?zinot ka labiau apie tai?
4.Ir pats baisiausias man dalykas,kurio jau bijau
kaip ten tas Niujorko oro uostas?turiu tik 2val.30min.nusitrenkiti i kita cekina,kaip jus manot ar sugebesiu ten sulakstyt,nes jei dar muitineje reikes ten aiskintis kur?ko?skrendu?baisiai bijau nepasiklyst
5.Ir ar reiks man lagaminus pasiimti,jei galutine stotele Majamis?
Nu pripyliau cia daug klausimu,bet gal susigaudysit,ko as cia noriu is jusu
Aciu

Pagaliau po dvieju atmetimu gauti vizai,po 3m.uzpildziau ta supaprastinta programa ir ka jus manot,atsakyma gavau,kad galiu birbint

1.Ten kai viska pildziau,dar nezinojau skrydzio laiko,ar reik man dabar vel perasyt ir uzrasyt skrydzio laika?ar toks dalykas nera butinas,kad keisti ten duomenis?ar ta popieriu butina jau atsispausdint?

Aciu

QUOTE(kyska513 @ 2010 01 27, 17:11)
Sveikos,nu ir as cia pas jus su klausimais
Tai lekiu i Florida,pas sese i svecius 2men.
su Delta avialinijom,gal ka girdejot apie jas?kaip su lagaminais,jei gerai issiaiskinau,tai dabar tik viena galima vezti,o uz kita moket 50$ gal kas skridot?zinot ka labiau apie tai?
kaip ten tas Niujorko oro uostas?turiu tik 2val.30min.nusitrenkiti i kita cekina,kaip jus manot ar sugebesiu ten sulakstyt,nes jei dar muitineje reikes ten aiskintis kur?ko?skrendu?baisiai bijau nepasiklyst
Aciu

Aciu

1. manyciau uzpildyk, blogiau gi nebus. pataria atsispausdinus tureti.
2. ta kuris sako 1-94w, neatmenu jau spalvos, paziurek google, butinai tik su w jei be vizos vaziuoji.
3. avialinijos kaip avialinijos, nieko bandro, nieko blogo, vidutinishkos. del lagaminu ziurekis tikslios info ju puslapyje, po sausio 1d daug avialiniju pakeite savo baggage policy tai nepasitikek patarimais kitu, o pati paziurek
4. kuris cia oro uostas? JFK? nu per 2:30 imanona jei viskas gerai ir sklandziai, is anksto paziurek i kuri terminala atskrisi is kurio isskrisi, kaip patekti is vieno terminalo i kita ir tt. bus lengviau vietoj.
5. ar bilietas jungtinis? jeigu jungtinis, tai JKF tik pasiimsi ismuitinimui ir tada vel iskart priduosi tolimesniam skrydziui, jeigu ne jungtinis, tai pasiimsi JFK, ismuitinsi ir tada keliausi su visom savo terbom i check in i sekanti skrydi

QUOTE(MichGirl @ 2010 01 28, 06:25)
1. manyciau uzpildyk, blogiau gi nebus. pataria atsispausdinus tureti.
2. ta kuris sako 1-94w, neatmenu jau spalvos, paziurek google, butinai tik su w jei be vizos vaziuoji.
3. avialinijos kaip avialinijos, nieko bandro, nieko blogo, vidutinishkos. del lagaminu ziurekis tikslios info ju puslapyje, po sausio 1d daug avialiniju pakeite savo baggage policy tai nepasitikek patarimais kitu, o pati paziurek
4. kuris cia oro uostas? JFK? nu per 2:30 imanona jei viskas gerai ir sklandziai, is anksto paziurek i kuri terminala atskrisi is kurio isskrisi, kaip patekti is vieno terminalo i kita ir tt. bus lengviau vietoj.
5. ar bilietas jungtinis? jeigu jungtinis, tai JKF tik pasiimsi ismuitinimui ir tada vel iskart priduosi tolimesniam skrydziui, jeigu ne jungtinis, tai pasiimsi JFK, ismuitinsi ir tada keliausi su visom savo terbom i check in i sekanti skrydi

Nu labai aciu uz atsakymus

Tik va to paskutinio nelabai supratau

Noreciau patarimo: Musu viesbutis Los Angele vos 3,5 km nutoles nuo Hollywood (siek tiek i pietus nuo Griffith parko). Viena diena norim nuvaziuot i Downtown (i Fashion district, MOCA, Bradbury building, Walt disney concert hall, gal dar Fashion ir Arts districts), kita diena i Beverly Hills i Rodeo Drive. Ar verta nuomotis masina? O gal metro, autobusu susisiekimas tarp siu vietu yra itin geras ir nebrangus (kiek girdejau $5 dienai)?
QUOTE(kyska513 @ 2010 01 28, 08:37)
Nu labai aciu uz atsakymus
Taip bilietas jungtinis,o tai sakot vistiek reiks pasiimti ismuitinimui?nebus taip kad keliaus jis man toliau iki Majamio?gal nelabai pati suprantu
paaiskint labiau man vistai 

visada kai persedimas yra JAV is kitos salies atskrendant reikia pasiimti lagaminus ir ismuitinti juos paciai ir is kart vel palikti ten kaip ir sakiau, nereikia per naujo iregistruoti bzgazo jei jungtinis bilietas. Paprasciausiai is tarptautiniu skrydziu jus pereinate i vietinius, ir muitine praeiti yra butina. Nieko ten sudetingo, kitur nenugrybausi nes neimanoma ten.
QUOTE(Archideja @ 2010 01 28, 12:17)
Noreciau patarimo: Musu viesbutis Los Angele vos 3,5 km nutoles nuo Hollywood (siek tiek i pietus nuo Griffith parko). Viena diena norim nuvaziuot i Downtown (i Fashion district, MOCA, Bradbury building, Walt disney concert hall, gal dar Fashion ir Arts districts), kita diena i Beverly Hills i Rodeo Drive. Ar verta nuomotis masina? O gal metro, autobusu susisiekimas tarp siu vietu yra itin geras ir nebrangus (kiek girdejau $5 dienai)?
sorry, as tai nieko nezinau apie LA viesaji transporta, bandykit paziuret autobusu ir t.t. marsrutus internete.
Turbut masinos paskutinems dienom Los Angele nesinuomosim. Paziurejau - ten nemazai susisiekimo variantu tarp musu viesbucio, Beverly Hills, Downtown ir LAX oro uosto. Dienos metu isvis neturetu buti problemu - nuo musu iki oro uosto apie 1 val. 9-17 min. kelio su vienu persedimu. Tarp persedimu 3-14 min. reikia palaukt (priklausomai koki susisiekimo buda pasirinksim). Prastesne situacija velai vakare - jei paveluosim i viena metro, kito reikes laukti 1 valanda
Dar norejau paklausti gal kas buvot ar girdejot Griffith parka ir Los Angeles Zoo - ar grazu, ar verta? Kaip tas Zoo lyginant su Kauno?

Dar norejau paklausti gal kas buvot ar girdejot Griffith parka ir Los Angeles Zoo - ar grazu, ar verta? Kaip tas Zoo lyginant su Kauno?