QUOTE(Vendetta @ 2010 10 20, 08:50)
Spigliukee, mes irgi su tokiu žadam skristi. O čia Tu su SAS ar AirBaltic? Mes su SAS žadam. Tik grįžtant reiks 6,30 val laukti, bet tai čia baika. Palauksim. Labiausiai bijau to, kad skrisiu su 68 metų tėčiu ir 6 metų vaiku, tai visa atsakomybė ant manęs. *****, kai pagalvoju, biški baisoka darosi. Nu bet nieko, nesu kokia nors ištižusi, susitvarkysim.
Merginos, o internetu užsisakius bilietų, juos užtenka atsispausdinti ir su savim turėti? Dar, kaip suprantu reikės patvirtinimo kažkokio į el paštą sulaukti. Paaiškinkit, prašom, nes nesu to dariusi.
su Air Baltic skrisiu is Rygos iki Stokholmo, o tada is ten i Chicago su SAS (man asm SAS pacios geriausios linijos

)
tikrai nepergyvenkite, puikiai susitvakrysite, jeigu skristumete su 6 men kudikiu, tada sakyciau laukia sunki kelione

o su dviem vaikais manau kaip nors susitvarkysit
internetu uzsisakius bilietus ju nereikia atsispausdinti, tik butu ne pro sali tureti rezervacijos koda, nors galetumete issisunkti ir be jo. kai nuvyksite i oro uosta, paduosite pasus, tai is karto jie matys kur ir per kur jus skrendate

del to tikrai nepergyvenkite. bet kai nusipirkote bilieta jums i e-mail turejo atkeliauti visi duomenys apie jusu skrydi (visi laikai, numeriukai ir pan)
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 19, 23:58)
Kaip supratau skrendate ne pirma karta. As pradejau bijoti visko, bet jauciu kad cia normalu

Pirkau bilieta i abi puses.
jeigu i abi puses, tada sakyciau pigiai gavote

tik man nepatinka LOT oro linijos

viskas siaip su jomis ok, bet siaip, sovietmeciu kvepia man jos

taip skrendu n-taji karta

nieko nebijokite, viskas bus labai aisku. juo labiau, kad turesite nemazai laiko