Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 19, 13:34)
esu daug kartu skridusi per kopenhaga, ten labai fainas oro uostas mirksiukas.gif jeigu ilgai teks laukti, tai yra net poilsio kambareliai, galima nusnausti pokaituka ax.gif  smile.gif
o as siandien isigijau bilietuka i cikaga kitam antradieniui, skrisiu per stokholma ir laukti reikes visai nedaug thumbup.gif  tik 3 val cool.gif oro uosta ten taip pat labai gerai pazystu cool.gif  labai dziaugiuosi del to, nes negaliu pakesti, kai reikia daug laukti blink.gif

Sveikute, jei nepaslaptis kiek sumokejai uz bilieta? As skrendu Spalio 28 Vilnius-Warsuva-Chicago. Persedimo reiks laukti 5 val. bet irnesakyk.gif kadangi keliauju viena, be vaiko tai paskaitysiu knyga. Mokejau 880$.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 19, 17:34)
esu daug kartu skridusi per kopenhaga, ten labai fainas oro uostas mirksiukas.gif jeigu ilgai teks laukti, tai yra net poilsio kambareliai, galima nusnausti pokaituka ax.gif  smile.gif
o as siandien isigijau bilietuka i cikaga kitam antradieniui, skrisiu per stokholma ir laukti reikes visai nedaug thumbup.gif  tik 3 val cool.gif oro uosta ten taip pat labai gerai pazystu cool.gif  labai dziaugiuosi del to, nes negaliu pakesti, kai reikia daug laukti blink.gif

man 5wal kopenhagoj reikes laukti, bet ar teisingai supratau, kad tame 3terminale mane isleis ir as is to paties terminalo keiciu lektuva, tai reiskia man i ji reikes registruotis kai jau skrydzius registruos ar ne? tik bagazo jau nereikia pasiimti. bet tame terminale kaip zinoti prie kurio skyriaus registruotis eiti, bus matoma sita info?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 19, 20:24)
man 5wal kopenhagoj reikes laukti, bet ar teisingai supratau, kad tame 3terminale mane isleis ir as is to paties terminalo keiciu lektuva, tai reiskia man i ji reikes registruotis kai jau skrydzius registruos ar ne? tik bagazo jau nereikia pasiimti. bet tame terminale kaip zinoti prie kurio skyriaus registruotis eiti, bus matoma sita info?

kai islipsit is lektuvo eikite prie monitoriu, ten pasitikrinkite savo skrydi... ten bus parasyta koks jusu lektuvo vartu numeris mirksiukas.gif o ten viskas suzymeta, pvz jusu vartu numeris gali buti C5 arba A9, tai ir eisite link tos puses kur taip pazymeta mirksiukas.gif tikrai nepasiklysite, nes viskas labai labai aiskiai ten suzymeta drinks_cheers.gif o siaip tai turesite labai daug laiko, tai neskubekite, nes paskui neturesite ka veikti smile.gif ten bus nemazai parduotuviu wub.gif zodziu, tikrai ten viskas labai paprasta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 19, 18:40)
Sveikute, jei nepaslaptis kiek sumokejai uz bilieta? As skrendu Spalio 28 Vilnius-Warsuva-Chicago.  Persedimo reiks laukti 5 val. bet  irnesakyk.gif kadangi keliauju viena, be  vaiko tai paskaitysiu knyga.  Mokejau 880$.

as skrendu spalio 26 diena Ryga-Stokholmas-Chicago, bet pirkau bilieta tik i viena puse. sumokejau $602 (cia ziauriai brangu), bet reikia skubiai skristi doh.gif jeigu buciau is anksciau ziurejusi, tai butu buve $450 blink.gif verysad.gif
o cia jusu i viena puse ar i abi???? g.gif
Atsakyti
as skrendu spalio 26 diena Ryga-Stokholmas-Chicago, bet pirkau bilieta tik i viena puse. sumokejau $602 (cia ziauriai brangu), bet reikia skubiai skristi doh.gif jeigu buciau is anksciau ziurejusi, tai butu buve $450 blink.gif verysad.gif
[/quote]

Kaip supratau skrendate ne pirma karta. As pradejau bijoti visko, bet jauciu kad cia normalu blush2.gif Pirkau bilieta i abi puses.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 19, 21:07)
kai islipsit is lektuvo eikite prie monitoriu, ten pasitikrinkite savo skrydi... ten bus parasyta koks jusu lektuvo vartu numeris mirksiukas.gif  o ten viskas suzymeta, pvz jusu vartu numeris gali buti C5 arba A9, tai ir eisite link tos puses kur taip pazymeta mirksiukas.gif  tikrai nepasiklysite, nes viskas labai labai aiskiai ten suzymeta drinks_cheers.gif  o siaip tai turesite labai daug laiko, tai neskubekite, nes paskui neturesite ka veikti smile.gif  ten bus nemazai parduotuviu wub.gif  zodziu, tikrai ten viskas labai paprasta mirksiukas.gif
Papildyta:
as skrendu spalio 26 diena Ryga-Stokholmas-Chicago, bet pirkau bilieta tik i viena puse. sumokejau $602 (cia ziauriai brangu), bet reikia skubiai skristi doh.gif jeigu buciau is anksciau ziurejusi, tai butu buve $450 blink.gif  verysad.gif

Spigliukee, mes irgi su tokiu žadam skristi. O čia Tu su SAS ar AirBaltic? Mes su SAS žadam. Tik grįžtant reiks 6,30 val laukti, bet tai čia baika. Palauksim. Labiausiai bijau to, kad skrisiu su 68 metų tėčiu ir 6 metų vaiku, tai visa atsakomybė ant manęs. *****, kai pagalvoju, biški baisoka darosi. Nu bet nieko, nesu kokia nors ištižusi, susitvarkysim.

Merginos, o internetu užsisakius bilietų, juos užtenka atsispausdinti ir su savim turėti? Dar, kaip suprantu reikės patvirtinimo kažkokio į el paštą sulaukti. Paaiškinkit, prašom, nes nesu to dariusi.
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2010 10 20, 08:50)
Spigliukee, mes irgi su tokiu žadam skristi. O čia Tu su SAS ar AirBaltic? Mes su SAS žadam. Tik grįžtant reiks 6,30 val laukti, bet tai čia baika. Palauksim. Labiausiai bijau to, kad skrisiu su 68 metų tėčiu ir 6 metų vaiku, tai visa atsakomybė ant manęs. *****, kai pagalvoju, biški baisoka darosi. Nu bet nieko, nesu kokia nors ištižusi, susitvarkysim.

Merginos, o internetu užsisakius bilietų, juos užtenka atsispausdinti ir su savim turėti? Dar, kaip suprantu reikės patvirtinimo kažkokio į el paštą sulaukti. Paaiškinkit, prašom, nes nesu to dariusi.

su Air Baltic skrisiu is Rygos iki Stokholmo, o tada is ten i Chicago su SAS (man asm SAS pacios geriausios linijos thumbup.gif )
tikrai nepergyvenkite, puikiai susitvakrysite, jeigu skristumete su 6 men kudikiu, tada sakyciau laukia sunki kelione blink.gif o su dviem vaikais manau kaip nors susitvarkysit mirksiukas.gif
internetu uzsisakius bilietus ju nereikia atsispausdinti, tik butu ne pro sali tureti rezervacijos koda, nors galetumete issisunkti ir be jo. kai nuvyksite i oro uosta, paduosite pasus, tai is karto jie matys kur ir per kur jus skrendate drinks_cheers.gif del to tikrai nepergyvenkite. bet kai nusipirkote bilieta jums i e-mail turejo atkeliauti visi duomenys apie jusu skrydi (visi laikai, numeriukai ir pan)
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 19, 23:58)
Kaip supratau skrendate ne pirma karta.  As pradejau bijoti visko, bet jauciu kad cia normalu blush2.gif   Pirkau bilieta i abi puses.

jeigu i abi puses, tada sakyciau pigiai gavote drinks_cheers.gif tik man nepatinka LOT oro linijos doh.gif viskas siaip su jomis ok, bet siaip, sovietmeciu kvepia man jos blush2.gif taip skrendu n-taji karta blush2.gif nieko nebijokite, viskas bus labai aisku. juo labiau, kad turesite nemazai laiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spilgiukee: 20 spalio 2010 - 08:47
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 19, 22:07)
kai islipsit is lektuvo eikite prie monitoriu, ten pasitikrinkite savo skrydi... ten bus parasyta koks jusu lektuvo vartu numeris mirksiukas.gif  o ten viskas suzymeta, pvz jusu vartu numeris gali buti C5 arba A9, tai ir eisite link tos puses kur taip pazymeta mirksiukas.gif  tikrai nepasiklysite, nes viskas labai labai aiskiai ten suzymeta drinks_cheers.gif  o siaip tai turesite labai daug laiko, tai neskubekite, nes paskui neturesite ka veikti smile.gif  ten bus nemazai parduotuviu wub.gif  zodziu, tikrai ten viskas labai paprasta mirksiukas.gif

tai reiskia jei vartai c5 ten bus kazkokia registracija ar ne? na sedes kas ir registruos kas skrenda tuo skrydziu? biggrin.gif Mane jau perspejo,kad pradzioj galiu nematyti savo skrydzio, nes daug laiko laukti. na cia kopnhaga turiu galvoje. New jersyje jau kita situacija kuri mane baugina biggrin.gif kopenhagoje turiu 5val o new jersyje oro uosto pakeitimui ty atskrisiu i new jersy o iskrisiu is new yorko. tai tik 3val 44minutes. Kazkas baisaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 20, 12:21)
tai reiskia jei vartai c5 ten bus kazkokia registracija ar ne? na sedes kas ir registruos kas skrenda tuo skrydziu? biggrin.gif Mane jau perspejo,kad pradzioj galiu nematyti savo skrydzio, nes daug laiko laukti. na cia kopnhaga turiu galvoje. New jersyje jau kita situacija kuri mane baugina biggrin.gif kopenhagoje turiu 5val o new jersyje oro uosto pakeitimui ty atskrisiu i new jersy o iskrisiu is new yorko. tai tik 3val 44minutes. Kazkas baisaus biggrin.gif

visu pirma jokios papildomos registracijos jums kopenhagoje neturetu buti g.gif nes jus gausite visus BOARDING PASSES pries isskrendant su pirmuoju lektuvu. kopenhagoje, kai liks iki skrydzio panasiai 1,5-2 valandos, jau prie savo vartu pamatysite, kad renkasi jusu avialiniju darbuotojai. galesite del viso pikto prie ju prieiti ir paklausti ar jus teisingoj vietoj laukiat ir ar viskas su jusu skrydziu tvarkoj. bet siaip prie tu vartu bus TV ir ten bus parasytas jusu skrydzio numeris ir Copenhagen- New Jersey.
teisingai girdejote, kad kai atskrisite i kopenhaga, is karto monitoriuose galite dar ir nematyti savo skrydzio, nepanikuokite, pavaiksciokite po parduotuves, ten bus ne viena kavinuke... zodziu, tikrai bus viskas tvarkoje! O New Jersey 3val 44min nera mazai, jums net pabos laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 20, 14:28)
O New Jersey 3val 44min nera mazai, jums net pabos laukti doh.gif

Netaip supratot sia vieta - ji atskrenda i New Jersey, o issskrenda is New York (t.y. keiciasi oro uostai).
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 20, 14:28)
visu pirma jokios papildomos registracijos jums kopenhagoje neturetu buti g.gif nes jus gausite visus BOARDING PASSES pries isskrendant su pirmuoju lektuvu. kopenhagoje, kai liks iki skrydzio panasiai 1,5-2 valandos, jau prie savo vartu pamatysite, kad renkasi jusu avialiniju darbuotojai. galesite del viso pikto prie ju prieiti ir paklausti ar jus teisingoj vietoj laukiat ir ar viskas su jusu skrydziu tvarkoj. bet siaip prie tu vartu bus TV ir ten bus parasytas jusu skrydzio numeris ir Copenhagen- New Jersey.
teisingai girdejote, kad kai atskrisite i kopenhaga, is karto monitoriuose galite dar ir nematyti savo skrydzio, nepanikuokite, pavaiksciokite po parduotuves, ten bus ne viena kavinuke... zodziu, tikrai bus viskas tvarkoje! O New Jersey 3val 44min nera mazai, jums net pabos laukti doh.gif

aj o as manaiu,kad man dar registruotis reikes na kazkaip aiskino kad bus oro uoste skyriai ir prie jo prieiti reikes, tai reiskia reikes tiesiai prie vartu eiti, na del kopenhagos maziausiai pergyvenu, jau viskas vietoje,nors kaip pirma karta vistiek jauduliukas..
o del New Jersio cia kai kas uz mane atskake biggrin.gif nebus kada pabosti nes turesiu lekti i kita oro uosta ir per ta laika speti is new jersio oro uosto i new yorko is kurio jau vidinis skrydis. Bukim optimistai, viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 20, 15:32)
Netaip supratot sia vieta - ji atskrenda i New Jersey, o issskrenda is New York (t.y. keiciasi oro uostai).

aaa,, nedaskaiciau iki galo doh.gif jooo, tada mazokai laiko g.gif na, bet blogiausiu atveju garsiai isbegusi i gatve saukite TAXIIIII lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 20, 16:19)
aj o as manaiu,kad man dar registruotis reikes na kazkaip aiskino kad bus oro uoste skyriai ir prie jo prieiti reikes, tai reiskia reikes tiesiai prie vartu eiti, na del kopenhagos maziausiai pergyvenu, jau viskas vietoje,nors kaip pirma karta vistiek jauduliukas..
o del New Jersio cia kai kas uz mane atskake biggrin.gif nebus kada pabosti nes turesiu lekti i kita oro uosta ir per ta laika speti is new jersio oro uosto i new yorko is kurio jau vidinis skrydis. Bukim optimistai, viskas bus gerai biggrin.gif

na, aisku is pradziu eikite prie vartu, kad tiksliai zinotumet is kur isskrendat, o paskui jau ramia galva bimbinekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, čia aš gal biški ne į temą, bet temoj "Vaiko kelionės dokumentai" tai ir nesulaukiu atsakymo, gal jūs man pagelbėst. ax.gif
Skrendant į JAV užtenka vaiko paso, ar dar turi būti kažkokie kiti keliones dokumentai ?( dar teiksime paraišką leidimui įvažiuoti i JAV). Skris kartu su manim. Pavarde ta pati. Tik ar nebus amerikonams keista, kad aš "-ienė", o vaikas "-a". Nu pvz. zuikienė ir zuika.
Gal dar gimimo liudijimą reikia važtis? bet jis LT kalba.
Atsakyti