o kaip gerai, kad atsinaujinom, jau zadejau kurti tema

nes man si tema irgi aktuali keliauju sausio menesi i jav ir dar tokia "pagerinta" kelione su oro uosto keitimu

jau net nebesijaudinu kaip praeisiu visus patikrinimus kur ka rasiu,svarbiausi,kad speciau. O kas nors skridote i jav per kopenhaga? kaip suprantu man tame terminale reikes tiesiog laukti ir po to registruotis prie tam tikro skyriaus kuris skris i new jersy? isiaiskinau,kad bagazo peregistruoti nereikes,tai vadinas tik paciai dar uzsiregistruoti tam skrydziui ar ne?
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2010 10 19, 11:34)
Kur idejau nuorodu anksciau apie Newark oro usta ir transporta, vadinas nieko neziurejai

Autobusiukas tai ne tas pats, kas autobusas. "Shuttle bus", kaip mikriukas. Net surasyta kur jo stoteles. Tik man atrodo jo bilieto kaina i lektuvo bilieto kaina neieis.
Issiaiskinciau pirma kiek kainuotu bilieto keitimas. Ir tada ziureciau kaip geriau daryti.
ziurejau ziurejau, viska ziurejau

Ten nuo oro uosto iki oro uosto pervezyneja autobusiukai, kaip suprantu tokie bus ten,na kaip pas mus kur stovi siulo pigiau nuvezti ir tt. Nors buvo info pateikta,kad galima tas paslaugas uzsisakyneti grupemis ir individualiai,kad nuvestu iki to oro uosto,tai nlb supratau

Vistiek kiek kas aiskino,kad bus ir pati kiek info ziurejau ir butent to oro uosto tai jie ir raso,kad nuo to oro uosto iki new yorko kaip nusigabenti.Nors vistiek nlb man aisku kaip ten bus. Joa tikejausi per gerai,kad viskas ieis i kaina, o cia pasake mano reikalas,pati toki bilieta nusipirkau. Be to bilieto nekeicia,gali data keisti bet reiso nea.